Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Látta, hogy hosszan tolta meg és rögtön kereste az alkalmat, hol érhet hozzá a védőhöz és eshet el azonnalRonci rögtön dobja magát és még neki áll feljebbStezMondjuk ennél a legutóbbi esetnél speciel pont nem akart elesni, csak kibillentették szvsz. (utálom a színész geciket, csak azért indokolatlanul se marjunk már valakit)Hanni
több mint 10 éve
Ez az Eder nagy mágus, mindig hozzá pattannak a labdák.JakehomerEder Mester 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ronci rögtön dobja magát és még neki áll feljebbStezMondjuk ennél a legutóbbi esetnél speciel pont nem akart elesni, csak kibillentették szvsz. (utálom a színész geciket, csak azért indokolatlanul se marjunk már valakit)
több mint 10 éve
Ez az Eder nagy mágus, mindig hozzá pattannak a labdák.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ronci rögtön dobja magát és még neki áll feljebb
több mint 10 éve
azt én értem, de ilyen potyával elbukni a feljutást... nagyon choker 😊ez amúgy miafasz? 😀😀A szurkolók berohantak korán azért volt 10 perc hosszabbítás.Bazzani
sportgeza.hu/futball/2014/06/22/a_spanyol_futballbajnoksag_legnagyobb_dramaja/ (02:45-től a lényeg)
ez vagy kurvanagy bunda volt, vagy tony romo játszott a las palmasnál 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
ez amúgy miafasz? 😀😀A szurkolók berohantak korán azért volt 10 perc hosszabbítás.
sportgeza.hu/futball/2014/06/22/a_spanyol_futballbajnoksag_legnagyobb_dramaja/ (02:45-től a lényeg)
ez vagy kurvanagy bunda volt, vagy tony romo játszott a las palmasnál 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Akkor csak pre meccsen, de játszott. Tegnap láttam twitteren egy képet, hogy pályára lépett.Ocho jelenleg Kanadában van a Montreal Alouettesben, asszem pont tegnap mutatkozott be a CFLben.iktriadmég nincs szezon, csak preHöri
több mint 10 éve
Valamit elnézett empty, nekem ez nem hetesnek tűnik (bár ettől még lehet Kaep fan)Cr hajában az egy hetes, felismertem!!!empty taxiEzzel adja az amerikaiak tudtára, hogy ő bizony Kaepernick fan 😀Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kíváncsi lennék Landon Donovan mit tippelt ma estére? Múltkor gyanúsan pontos volt, hátha most is vannak insider infói.
több mint 10 éve
Ocho jelenleg Kanadában van a Montreal Alouettesben, asszem pont tegnap mutatkozott be a CFLben.iktriadmég nincs szezon, csak pre
több mint 10 éve
ez amúgy miafasz? 😀😀 sportgeza.hu/futball/2014/06/22/a_spanyol_futballbajnoksag_legnagyobb_dramaja/ (02:45-től a lényeg)
ez vagy kurvanagy bunda volt, vagy tony romo játszott a las palmasnál 😀
több mint 10 éve
Ocho jelenleg Kanadában van a Montreal Alouettesben, asszem pont tegnap mutatkozott be a CFLben.Mandzukic>>>>>Neymar #ennyikeAbban biztos vagyok én is 😀 Kiváncsi vagyok, hogy hoz e még egy olyan napot a mexikói kapuscsaba92Holnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?csaba92Gól.Stez
Na jó, legyen inkább horvát támadósor >>>>>>>>>brazil támadósor, Ochónak nem lesz még egyszer ilyen estéje 😕berger90
több mint 10 éve
Mondjuk Johansson, de ennél a Zusinál bárki jobb kb.Hát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Melyik csatár?csaba92
Zusi le csatár be.Bazzani
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Mandzukic>>>>>Neymar #ennyikeAbban biztos vagyok én is 😀 Kiváncsi vagyok, hogy hoz e még egy olyan napot a mexikói kapuscsaba92Holnapi Mehikó-Kroácián mi lesz?csaba92Gól.Stez
Na jó, legyen inkább horvát támadósor >>>>>>>>>brazil támadósor, Ochónak nem lesz még egyszer ilyen estéje 😕
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Danny?McBrideHöriDonovan. Oh waitJakehomerHát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Melyik csatár?csaba92
több mint 10 éve
McBrideDonovan. Oh waitJakehomerHát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Melyik csatár?csaba92
több mint 10 éve
Jóhannsson, i guessHát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Melyik csatár?csaba92
több mint 10 éve
Donovan. Oh waitHát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Melyik csatár?csaba92
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
Hát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Melyik csatár?
több mint 10 éve
Hát ez egy nagy rakás szar volt, sokkal több kell a gólszerzéshez.Zusi le csatár be.
több mint 10 éve
Megvan kit akart utánozni Cé ezzel a mai séróval. több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hávárd
több mint 10 éve
Howard igazi szittya, akárki meglássa. 😀😀