Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Yeeehaaaa! 😀 Lehet búcsúznak a portugálok. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
kronikk
237
Fetrengő Portugál későn kapott észhez...
több mint 10 éve
Holy Shit.
több mint 10 éve
Mezei olyan hülye mint a faszom. Milyen meglepő hogy nem jó a portugáloknak az x amikor két csapat előzi majd meg őket három ponttal.Mondjuk ennél jobb lett volna 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ahahahahahahahaha 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Belépett elé, nem lökött kézzel.Zuesi jól csinálta, test test ellen így kell.JakehomerKonkrétan két kézzel lökte, de az is a test része 😀csaba92
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
USA és Ghána is 3 góllal nyer 😀Németek gólkülönbsége plusz négy, Ghánáé, minusz egy.(Sajnos) én nem vagyok ebben annyira biztos.iktriadValahogy legyen már Ghána-Németország továbbjutás. Simán ők érdemelnék meg legjobban innen.SchleckHa ez x lesz kb el is dőlt a kérdés, noha papíron még nem.gabokocka
Ha Te ebből kihozod, hogy Ghána kiejti a németeket lemegyek hídba.gabokocka
több mint 10 éve
Vedd úgy, hogy nem szóltam.Németek gólkülönbsége plusz négy, Ghánáé, minusz egy.(Sajnos) én nem vagyok ebben annyira biztos.iktriadValahogy legyen már Ghána-Németország továbbjutás. Simán ők érdemelnék meg legjobban innen.SchleckHa ez x lesz kb el is dőlt a kérdés, noha papíron még nem.gabokocka
Ha Te ebből kihozod, hogy Ghána kiejti a németeket lemegyek hídba.gabokocka
több mint 10 éve
kronikk
237
Zuesi jól csinálta, test test ellen így kell.JakehomerKonkrétan két kézzel lökte, de az is a test része 😀
több mint 10 éve
Németek gólkülönbsége plusz négy, Ghánáé, minusz egy.(Sajnos) én nem vagyok ebben annyira biztos.iktriadValahogy legyen már Ghána-Németország továbbjutás. Simán ők érdemelnék meg legjobban innen.SchleckHa ez x lesz kb el is dőlt a kérdés, noha papíron még nem.gabokocka
Ha Te ebből kihozod, hogy Ghána kiejti a németeket lemegyek hídba.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Zuesi jól csinálta, test test ellen így kell.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
Labdához nem sok köze volt 😀
több mint 10 éve
Mekkora bohóc ez
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Szerencsére ez a veszély idén sem fenyeget bennünket. 😀Látod, azért ilyen szar a Jacksonville mert a drukkereik alkalmatlanok lennének elviselni az esélyesség terhét.Höri(Sajnos) én nem vagyok ebben annyira biztos.iktriadValahogy legyen már Ghána-Németország továbbjutás. Simán ők érdemelnék meg legjobban innen.SchleckHa ez x lesz kb el is dőlt a kérdés, noha papíron még nem.gabokocka
több mint 10 éve
Sounders!!!
több mint 10 éve
kronikk
237
Ha nem vettek volna meg ennyi sporteseményt nem is néznémMezeit amúgy tényleg vállalhatónak tartja az M1?BazzaniMiért pl a híradóik vállalhatóak? Na látod.iktriad
több mint 10 éve
Látod, azért ilyen szar a Jacksonville mert a drukkereik alkalmatlanok lennének elviselni az esélyesség terhét.(Sajnos) én nem vagyok ebben annyira biztos.iktriadValahogy legyen már Ghána-Németország továbbjutás. Simán ők érdemelnék meg legjobban innen.SchleckHa ez x lesz kb el is dőlt a kérdés, noha papíron még nem.gabokocka
több mint 10 éve
Vízilabda meccsek szüneteiben.Szidjuk már egy kicsit Mezeit, most tényleg megérdemli.mustaineMikor nem?gabokocka