Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ha kikapna az USA 1 góllal, Ghánának akkor is 2 góllal kell vernie a Portugálokat a továbbjutáshoz, szóval nehéz ügy ez a 2 egy pontosnak.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Iceman88
50
Én meg nagyon remélem hogy a németek elverik több góllal az USA-t. Nem érdemlik meg hogy továbbjussanak. Vagy Ghána vagy Portugália de semmiképp sem ezek akik főleg talált gólokból élnek állandóan, azon kívül meg egy totál szürke, átlagos csapat, átlagon felüli szerencsével.
több mint 10 éve
nyertem párezret ezen a meccsen, de abba kéne hagyni, szívinfarktus kerülgetett már most is 😀Dexxter TailorEz a lényeg a fogadásban, nem a pénz 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
Ha USA 1 góllal kikap a németektől, Portugáliának néggyel kell verni Ghánát.Majd meglátjuk, de lehet szükség van egy kis nézettségre és fentről jön az utasítás, hogy CR7nek pályán kell lennie még egy meccset. (szeretem az összeesküvés elméleteteket 😀)
Klinsmann az amik kapitánya. Nem forszíroznám ezt a portugál továbbjutást.gabokocka
több mint 10 éve
Ha USA 1 góllal kikap a németektől, Portugáliának néggyel kell verni Ghánát.Nekem 2-2 a tippem, az olyan trendi a csoportban. 😀 Klose meg rekordot is dönthet.
Klinsmann az amik kapitánya. Nem forszíroznám ezt a portugál továbbjutást.gabokocka
több mint 10 éve
Mert te mindig bírózol. Bármi is történjék, ha nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, rögtön minimum a bíró, de általában az egész világ összeesküdött a csapatod ellen. Ha nem látod, hogy ez milyen szánalmas, akkor komoly bajok vannak ott. 😊Ahham. 4perc, nem inkább 5. De ha kell akkor 6. Amúgy amikor mások bíróztak itt miért nem dumáltál? Elmehetsz a picsába.Bazzani5perces hosszabbítás. Cigány bíró.BazzaniBazzani csapata nem nyer. --> Köcsög bíró.Schleck
több mint 10 éve
nyertem párezret ezen a meccsen, de abba kéne hagyni, szívinfarktus kerülgetett már most is 😀
több mint 10 éve
Minden rosszban van valami jó. Legalább nem Forsett szerezte az egyenlítő találatot.Ahham. 4perc, nem inkább 5. De ha kell akkor 6. Amúgy amikor mások bíróztak itt miért nem dumáltál? Elmehetsz a picsába.Bazzani5perces hosszabbítás. Cigány bíró.BazzaniBazzani csapata nem nyer. --> Köcsög bíró.Schleck
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ennyire még nem rühelltem válogatottat, mint a portugált.
több mint 10 éve
Ha USA 1 góllal kikap a németektől, Portugáliának néggyel kell verni Ghánát. Klinsmann az amik kapitánya. Nem forszíroznám ezt a portugál továbbjutást.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
jaja. Lalas állandó vendég, McManaman múltkor az angol meccset szakkomentálta.baszkiiiiii.... espn stúdióban meg sem tudnak szólalni 😀Dexxter Tailorki elemez? Lalas meg McManaman?Höri
több mint 10 éve
Ahham. 4perc, nem inkább 5. De ha kell akkor 6. Amúgy amikor mások bíróztak itt miért nem dumáltál? Elmehetsz a picsába.5perces hosszabbítás. Cigány bíró.BazzaniBazzani csapata nem nyer. --> Köcsög bíró.Schleck
több mint 10 éve
Mcnabb is feltette a lakást vmire pár napja, azóta nem láttuk 😀jaja, sima 1-1, mehet rá ház, kocsi, minden 😀Dexxter TailorInnen Portugália fog még továbbjutni Németországgal. CR7 nem játszik 3xor szarulcsaba92GER-USA, békés X 😉gdavid
több mint 10 éve
Ja,és a két szöv. kapitány még ismeri is egymást. 😀 De nem hiszem, hogy egy langyi 0-0ás X lesz.Innen Portugália fog még továbbjutni Németországgal. CR7 nem játszik 3xor szarulcsaba92GER-USA, békés X 😉gdavid
több mint 10 éve
Löw és Klinsmann kiejtené egymást? biztosan...😀 X-re mehet a millió
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
A vagányok szarrá keresték magukat, mert a második gól után azonnal kitradelteka vagányok beszoptákozibozi0-1 nél 11x pénzt ért a vagányoknakoziboziMegkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniIgaza van 😀gdavid
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
kronikk
237
Németek egy góllal nyernek, de ezek a Portugálok olyan mázlista csillagzat alatt születtek, hogy továbbfognak menni. Eddig ha gólarány döntött, akkor általában ők mentek továbbInnen Portugália fog még továbbjutni Németországgal. CR7 nem játszik 3xor szarulcsaba92Ahhoz kell egy nagy USA vereség meg egy portugál győzelem.Bazzani
több mint 10 éve
baszkiiiiii.... espn stúdióban meg sem tudnak szólalni 😀Dexxter Tailorki elemez? Lalas meg McManaman?
több mint 10 éve
ozibozi
17 194
a vagányok beszopták0-1 nél 11x pénzt ért a vagányoknakoziboziMegkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniIgaza van 😀gdavid
több mint 10 éve
Innen Portugália fog még továbbjutni Németországgal. CR7 nem játszik 3xor szarulcsaba92Ahhoz kell egy nagy USA vereség meg egy portugál győzelem.
több mint 10 éve
jaja, sima 1-1, mehet rá ház, kocsi, minden 😀Innen Portugália fog még továbbjutni Németországgal. CR7 nem játszik 3xor szarulcsaba92GER-USA, békés X 😉gdavid
több mint 10 éve
Nah ! még van esélye Ghánának !!!Sixo67Sajnos csak papíron.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
baszkiiiiii.... espn stúdióban meg sem tudnak szólalni 😀
több mint 10 éve
5perces hosszabbítás. Cigány bíró.BazzaniBazzani csapata nem nyer. --> Köcsög bíró.