Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
a meccs embere Bradley, aki elkényelmesítette a portugálokat a kihagyott ziccerrel
több mint 10 éve
Én, mint az avatarom is mutatja, jaguár vagyok.Mindig elfelejtem hogy eredménykövetőben vagyok csupa hiénával 😀HanniMegkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam megHannine haragudj, de nem olvasom tovább!Höri
több mint 10 éve
Mindig elfelejtem hogy eredménykövetőben vagyok csupa hiénával 😀Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam megHannine haragudj, de nem olvasom tovább!Höri
több mint 10 éve
Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniKíváncsiságból megnéztem, betfairen 19-es volt a legmagasabb odds, amit tradelték az USA W-t. Szép
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
de jó, ma is átfirkálhatok pár nevet 😀HöriHa egy üzlet beindul. Várható volt azért
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ozibozi
17 194
0-1 nél 11x pénzt ért a vagányoknakMegkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniIgaza van 😀gdavid
több mint 10 éve
Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam megHannine haragudj, de nem olvasom tovább!
több mint 10 éve
És ez idegesít a legjobban 😀Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniIgaza van 😀gdavid
több mint 10 éve
USA most nekiállt portugálkodni a színészkedésekkel XDmustaineDi Caprio és Robert Downey Jr. már készül beállni.
több mint 10 éve
Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniIgaza van 😀
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...HanniÉn megraktam, de 4,50 volt rá csak
több mint 10 éve
Klinsmann tényleg csak altatott ezzel a "We have no chance to win" szöveggel. Kemény meccs van kilátásban csütörtökön kora este.
több mint 10 éve
Megkaptam most az asszonytól hogy milyen kis beszari pöcs vagyok hogy nem raktam meg 7.50-ért az USA győzelmet amikor erről pofázok neki 10 perce...
több mint 10 éve
USA most nekiállt portugálkodni a színészkedésekkel XD
több mint 10 éve
Büdös portugálok, így kiesik Ghána.JakehomerEz az én bajom is, hiába rühellem a portugálokat, itt nyerniük kéne a ghánai továbbjutásért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
kronikk
237
Amcsik úgy hullanak, mint az Indy-KCn a vendégek
több mint 10 éve
Dempsey rohadt okosan csinálta, meg figyelte a védőt, hogy nehogy lesre lépjen előre...még vissza is lépett 😊 a rutin meg az évek...Chargers LTElit
több mint 10 éve
Ez a mozdulatsor mindent elmondott a portugál védelemről...Bruno Alves hogy kelt fel. 😀SchleckKésőn észlelte, hogy kaparnia kell, így azon múlt, hogy nem lett lesJakehomer
több mint 10 éve
Bruno Alves hogy kelt fel. 😀SchleckKésőn észlelte, hogy kaparnia kell, így azon múlt, hogy nem lett les
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Dempsey rohadt okosan csinálta, meg figyelte a védőt, hogy nehogy lesre lépjen előre...még vissza is lépett 😊 a rutin meg az évek...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 194
hát, ezt nem tökölte el
több mint 10 éve
Büdös portugálok, így kiesik Ghána.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Dempsey betalált Portugália bajban
Állat vagyok, ami enni kér...