Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Hehe, pont nem tudtam még kiszállni a fogadásból, így jött a full pénz 😊Akkor asszem nyertünk. 😀mustaineKár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...mustaineMost kell kitradelni 😊 Az előbb tettem meg ötös oddson a 2,5 overt, most már 2 alatt vanJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Pont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊
több mint 11 éve
az szép volt Gervinho 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nájsz 😊Kár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...mustaineMost kell kitradelni 😊 Az előbb tettem meg ötös oddson a 2,5 overt, most már 2 alatt vanJakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gratula srácok😊
több mint 11 éve
Olyan jó, hogy mikor guarin és james rodriguez között vacilláltam fantasyban, az előbbi mellett döntöttem 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Akkor asszem nyertünk. 😀Kár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...mustaineMost kell kitradelni 😊 Az előbb tettem meg ötös oddson a 2,5 overt, most már 2 alatt vanJakehomer
több mint 11 éve
dikk a Zservinnyó
több mint 11 éve
júni 23A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHöriA nemzetközi kupáké mikor dől el?baggio

Don't blink!
több mint 11 éve
Junius 23A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHöriA nemzetközi kupáké mikor dől el?baggio
több mint 11 éve
A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHöriA nemzetközi kupáké mikor dől el?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...mustaineMost kell kitradelni 😊 Az előbb tettem meg ötös oddson a 2,5 overt, most már 2 alatt van
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ez a mezei tényleg más meccset néz és kommentál, mint ami a tévében megy

---
több mint 11 éve
Kár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...mustaineÍgy is jó, csak legyen még gól 😀
több mint 11 éve
Ezt azért illett volna kivédeni ha már ennyire gyengén helyezték.
több mint 11 éve
A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHöria lényeget kihagytad: Felcsút Cityben😊
több mint 11 éve
shit...

Don't blink!
több mint 11 éve
nah végre nem önzőzik valaki, szééép!!!
több mint 11 éve
Kár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...
több mint 11 éve
Szóljon már valaki Mezeinek , hogy Drogba már 2 éve nem a Chelseaben játszik 😀
több mint 11 éve
Cuadrado az a tánc 😀😀
több mint 11 éve
Quintero jóféle, végre egy kreatív ember a pálya közepére, így játszhat rodriguez a szélén.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ez az afrikai csapatok legnagyobb hátránya a többiekhez képest, hogy pocsék színészek, még a bíró is látja , hogy műesés.