Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Drogba nagyon lassú már, pár éve ezt simán eléri és gól.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
de ideges vagyok, valamit kezdeni kéne már ezzel az időhúzással!!!semmi baja nem volt, mé nem lehet ápolni a pályán???
plusz az elefántok épp támadtak
(nem drukkolok egyiknek se, csak a cigánykodást, időhúzást rühellem)
több mint 10 éve
James007
1 855
azért 38 évesen más tud lenni. Van amikor egy nap, mire kimasszírozzák.Yepes, egy ekkora medvepuszi után 38 évesen vissza. Respect!James007Tipik az a sérülés ami egy rövid ideig irgalmatlanul fáj ezért jöhet az ápolás és az időhúzás, utána viszont simán lehet vele játszani.empty taxi
több mint 10 éve
Azért cigánykodnak kicsit a kolumbiaiak is 😊 Nem szabadna ilyenkor megállítani a játékot, húzzák le a hullát a pályáról az orvosok, ha akkor a baj 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Állítsátok már meg azt a kicseszett órát!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Yepes, egy ekkora medvepuszi után 38 évesen vissza. Respect!James007Tipik az a sérülés ami egy rövid ideig irgalmatlanul fáj ezért jöhet az ápolás és az időhúzás, utána viszont simán lehet vele játszani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
James007
1 855
Yepes, egy ekkora medvepuszi után 38 évesen vissza. Respect!
több mint 10 éve
Én elhittem neki 😊"Mert ő Norvégiában focizik, ahol kell néha ilyen játékot mutatni."mustaineLogikus érvelés.Jakehomer
több mint 10 éve
Már 3.3 😊 De ja, Kolumbia már nem akar menni, Elefántcsontpartban meg nincs még egy gól.2.6-ért a negyedik gól? 😊JakehomerNem lesz már itt gól, kérem.mustaine
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hol a faxba van a hordágy?????
több mint 10 éve
"Mert ő Norvégiában focizik, ahol kell néha ilyen játékot mutatni."mustaineLogikus érvelés.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
2.6-ért a negyedik gól? 😊JakehomerNem lesz már itt gól, kérem.
több mint 10 éve
"Mert ő Norvégiában focizik, ahol kell néha ilyen játékot mutatni."
több mint 10 éve
Mejja banyek, Mezei monnyonle!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Éles a határ a kedvvel játszók (Csontpart/Ghána), illetve a kedvtelenek (Kamerun/Nigéria) között, és akkor a focizni nem akarókról (Algéria) még nem is beszéltemamúgy az afrikaiakba ezt becsülöm, nem nagyon dobálják magukateaglesmcnabbPont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊James007Ezt még egy szurkolónak is szégyen így leírnibaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kösz, de csak 4.8 volt végül is, gyorsan ugráltak az oddsok. A betfair tart életben 😀Nájsz 😊baggioKár, hogy 2,5 overre raktam ezt a meccset. Azért remélem 5 percen belül betalálnak az Elefántok, utána már tuti lesz mégegy gól...mustaineMost kell kitradelni 😊 Az előbb tettem meg ötös oddson a 2,5 overt, most már 2 alatt vanJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Vagy ha igen, akkor sem hisz nekik senki 😀amúgy az afrikaiakba ezt becsülöm, nem nagyon dobálják magukateaglesmcnabbPont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊James007Ezt még egy szurkolónak is szégyen így leírnibaggio
több mint 10 éve
Pont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊James007Neked nem a pályán kéne lenni? 😛
több mint 10 éve
James007
1 855
Bizony... De hát a mennyeiben szocializálódtam 😊Pont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊James007Ezt még egy szurkolónak is szégyen így leírnibaggio
több mint 10 éve
amúgy az afrikaiakba ezt becsülöm, nem nagyon dobálják magukatPont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊James007Ezt még egy szurkolónak is szégyen így leírnibaggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Pont le akartam szidni, hogy miért nem esik el, erre bevarrja 😊James007Ezt még egy szurkolónak is szégyen így leírni
---
több mint 10 éve
armerot lehozzák és gólt szopnak, neki legalább jön a clean sheet 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
És ő sem dobta fel magát. Legjobbak ezek.