Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
James007
1 855
Igen. Nem biztos, hogy jó döntés volt így a pályára engedni, de ilyenkor ki tudja, mi a jó megoldás. Mindenesetre remélem, hogy nem ezen megy majd el a továbbjutásuk. (Sőt, remélem egyáltalán nem megy el..)Serey Die úgy játszott a mostani meccsen, hogy a meccs előtt néhány órával halt meg az édesapja. Nem semmi.Schleckő hibázott a 2. gólnál, nem?Höri
több mint 10 éve
Igen, meg nem is játszott jól, de így már érthető. És ő fakadt sírva a himnusznál is, amit szintén megértek így.Serey Die úgy játszott a mostani meccsen, hogy a meccs előtt néhány órával halt meg az édesapja. Nem semmi.Schleckő hibázott a 2. gólnál, nem?Höri
több mint 10 éve
Serey Die úgy játszott a mostani meccsen, hogy a meccs előtt néhány órával halt meg az édesapja. Nem semmi.Schleck5-el alattad. Amúgy óriási respect neki.
több mint 10 éve
Serey Die úgy játszott a mostani meccsen, hogy a meccs előtt néhány órával halt meg az édesapja. Nem semmi.Schleckő hibázott a 2. gólnál, nem?
több mint 10 éve
A-csoport: Magyar, Osztrák, Portugál, IzraelB-Csoport: Német, Bulgár, Szerb, Ukrán
több mint 10 éve
Serey Die úgy játszott a mostani meccsen, hogy a meccs előtt néhány órával halt meg az édesapja. Nem semmi.
több mint 10 éve
Az Uru - Angol meccsen mehet a 2,5 over szerintetek?szerintem igen. 😀
Suarez játszik, az angolok meg nem olyan szarok, hogy ne rúgjanak 1-2 góltmustaine
De ha nem, megadok egy kamu címet. 😀
több mint 10 éve
nekem az is jó, behúztam a 2,5 overt. 😀Az Uru - Angol meccsen mehet a 2,5 over szerintetek?Cavani rúgja a gólokat az lényeg ha már betettem fantasym kezdőjébe 😀Sixo67
Suarez játszik, az angolok meg nem olyan szarok, hogy ne rúgjanak 1-2 góltmustaine
több mint 10 éve
Az Uru - Angol meccsen mehet a 2,5 over szerintetek?Cavani rúgja a gólokat az lényeg ha már betettem fantasym kezdőjébe 😀
több mint 10 éve
Nekem tetszik ez a Chile, Kolumbia pàros. Remélem sokàig jutnak.danylyJaja, hát inkább ők mint a brazil-argentin duó. 😀
több mint 10 éve
Az Uru - Angol meccsen mehet a 2,5 over szerintetek?Suarez játszik, az angolok meg nem olyan szarok, hogy ne rúgjanak 1-2 gólt
több mint 10 éve
Nekem tetszik ez a Chile, Kolumbia pàros. Remélem sokàig jutnak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
VanCsak a soccerben nincs stop gomb a játékvezetők óráján, micsoda csodálatos sport ez, mondhatni ez ebben a játékban a szépbaggioRögbiben van óra megállítás?Schleck
Bár nem engem kérdeztél😊
több mint 10 éve
Csak a soccerben nincs stop gomb a játékvezetők óráján, micsoda csodálatos sport ez, mondhatni ez ebben a játékban a szépbaggioRögbiben van óra megállítás?
több mint 10 éve
Régen (amikor a Viasat-on volt) BL meccsek soràn volt a műsorvezető.danylySőt mégrégebben HBO-n ő volt a Bundesligán is.
több mint 10 éve
Régen (amikor a Viasat-on volt) BL meccsek soràn volt a műsorvezető.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
wow tényleg, MTK meccsre nem járok 😊jársz MTK meccsre? 😀 ez a csávó minden meccsen kint van! 😀A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHörihonnan ismerős ez a csávó aki a húzást vezeti ?gamerkr
egyébként echo tv-n időjós!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
jársz MTK meccsre? 😀 ez a csávó minden meccsen kint van!. Múltkor idegeskedett, mert a Hidegkuti tartóoszlop miatt lemaradt vukmir góljáról 😀A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHörihonnan ismerős ez a csávó aki a húzást vezeti ?gamerkr
egyébként echo tv-n időjós! Úgy mondja be a várható időjárást, mintha valami világszenzációt mondana. Zseniális
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A dunán 20 órakor u19 eb sorsolás a magyar csapattalHörihonnan ismerős ez a csávó aki a húzást vezeti ?
több mint 10 éve
Suarez a kezdőben!
több mint 10 éve
James007
1 855
James007: Alapvetően igen, de a meccs végéig bőven elég a szárazjég 😊empty taxiÉn azt nem ismerem, nálunk csak a csodaszóda volt ilyenkor (is) 😊
több mint 10 éve
Csak a soccerben nincs stop gomb a játékvezetők óráján, micsoda csodálatos sport ez, mondhatni ez ebben a játékban a szép
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
James007: Alapvetően igen, de a meccs végéig bőven elég a szárazjég 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...