Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Sztem Ano-nál ellakhat, vagy iktriadnál 😊nem lesz itt három gól, de szerintem kettő se 😀Dexxter Tailorsasmcnabb meg mehet a hídalá 😀Hanni
több mint 10 éve
De nagy forma!!!! 😀😀😀D
több mint 10 éve
Ajajjj :S
több mint 10 éve
Am az megvan h chris rodrigues mit melózik ott az uru bal szárnyon? Nem látványos, ellenben rohadt hasznos...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
vagy fizet máshogy😊nem lesz itt három gól, de szerintem kettő se 😀Dexxter Tailorsasmcnabb meg mehet a hídalá 😀Hanni
több mint 10 éve
nem lesz itt három gól, de szerintem kettő se 😀Dexxter Tailorsasmcnabb meg mehet a hídalá 😀
több mint 10 éve
A kungfu jobban megy az angoloknak
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
nem lesz itt három gól, de szerintem kettő se 😀
több mint 10 éve
lambert kéne ide akárki meglássa 😀peachNem nyert semmit, minkek jöjjön?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
ez nem waynennek valo videk...
több mint 10 éve
lambert kéne ide akárki meglássa 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Rooney, wazzeg te el vagy átkozva?
több mint 10 éve
James007
1 855
Azért ez nem pont ott volt. Le kellett érnie érte..
több mint 10 éve
Ez eddig nagyon Uruguay-é...
több mint 10 éve
James007
1 855
Ott volt a kötény...
több mint 10 éve
cavani, so close... 😀Dexxter TailorNem hiszem, hogy sok rosszabb helyzetkihasználású top csatár van a világon nála. 😀
több mint 10 éve
cavani, so close... 😀
több mint 10 éve
Amúgy nem tudom már, de X kapus elmondta X éve, hogy a modern soccerben szögletnél a rövid kapufa a kapusé, a hosszúra állítanak csak embert.mustaineHa most lenne valami focitorna, mondanám, hogy nézegesd, hátha látsz a röviden embert.
több mint 10 éve
Gundi bazzeg, ha egy ember lenne ott, akkor ő meg fogná kézben szerinted?
több mint 10 éve
Amúgy nem tudom már, de X kapus elmondta Y éve, hogy a modern soccerben szögletnél a rövid kapufa a kapusé, a hosszúra állítanak csak embert.
több mint 10 éve
De most, tényleg: miért nem?
több mint 10 éve
Hoppá! baggio (Höri?) kihúzgálja itt az embereket. A nemzetközi helyzet fokozódik.
több mint 10 éve
dr0725
482
Welbeck le, csak az a baj, hogy nincs aki minőségi váltás legyen.Lallana megérne ott egy próbát szerintem.
slowmotion