Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Semmit nem nyert csapatból jövő játékos gólpasszt adott egy másik semmit nem nyert csapatból jövő játékosnak.SchleckMiért nem érted meg, hogy semmi keresnivalójuk itt? A semmit nem nyertem csak Aranylabdára jogosít, válogatottságra - főleg VB-n - semmiképpen sem.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Meg kell nyugodni és lassítani az angolokat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Sztöridzs jól helyezkedik de nagyon gyengéket lő
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Semmit nem nyert csapatból jövő játékos gólpasszt adott egy másik semmit nem nyert csapatból jövő játékosnak.
több mint 10 éve
ikriad levette a jinxet 😀😀Dexxter TailorMi vagyok én? Valami vajákos?
több mint 10 éve
na még egyet
több mint 10 éve
Stez meglátom mit mond Johnsonra ezek után
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mondtam vagy megmondtam 😀
több mint 10 éve
Innentől bármi lehet, akár a 2,5 overem is jöhet 😀d
több mint 10 éve
Ez mégis Waynenek való vidék.
több mint 10 éve
ikriad levette a jinxet 😀😀
több mint 10 éve
dr0725
482
Ott van Rooooooooooo <3
több mint 10 éve
Elhiszem.Ezt a cserét hamarabb kellett volna meglépni.VrijbloedKonkrétan így kellett volna kezdeni.#1patsfan
több mint 10 éve
dr0725
482
Ezt a cserét hamarabb kellett volna meglépni.VrijbloedKonkrétan így kellett volna kezdeni.
több mint 10 éve
Ezt a cserét hamarabb kellett volna meglépni.
több mint 10 éve
Nemsokàra az angolokat is ki lehet húzni.danylyholnapi meccsig semmikép
több mint 10 éve
Nemsokàra az angolokat is ki lehet húzni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Én kérek elnézést 😕De nagy forma!!!! 😀😀😀DHanniMarha vicces tényleg... Világánál nincs, lehet agyrázkódása van, de hadd menjen csak vissza a barma, kit érdekel az orvos... Nyilván az is túlzás, ami most az amfociban van, ez viszont így nagyon durvabaggio
több mint 10 éve
De nagy forma!!!! 😀😀😀DHanniMarha vicces tényleg... Világánál nincs, lehet agyrázkódása van, de hadd menjen csak vissza a barma, kit érdekel az orvos... Nyilván az is túlzás, ami most az amfociban van, ez viszont így nagyon durva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A harcos visszatért. De mintha kicsit kóvàjgott volna még egy kicsit.
több mint 10 éve
James007
1 855
Nem biztos, hogy kellene játszania..