Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Még Khedira is - ez mindent elmond
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
de akkor ki nem cigany ?hisz lakókocsisokbriareosnanábriareoscigány nemzetek ellen megy úgy tűnikbriareosonnet nezve a hollandok is ciganyoknak szamitanak ja ?MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
meglesz a 11 gól tényleg. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
4-0ról svédek visszajöttek... reméljük tanultak a fiúkgamerkrMár 5-0
több mint 10 éve
szegény brazil kiscsávót azért sajnáltam...de ez nagyon csúnya (megjegyzem ezt mondtam korábban, hogy nem biztos, hogy jó Braziliának , hogy később jön a nagy pofon, rosszabb érzés)
közben 0-5!!! Jézusmária!!!
több mint 10 éve
Remélem a faszszopók most kirugdosták magukból a gólokat, Klosénak is megvan, a döntőben igazán lecumizhatnák már magukat.....Bocs mindenkitől, de muszáj volt....... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
akkor együtt nézzük a döntőtkérek egy kávét.Amadeus91ha hat lesz a végén a különbség, meghívlak egy sörre.berger90
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
hisz lakókocsisoknanábriareoscigány nemzetek ellen megy úgy tűnikbriareosonnet nezve a hollandok is ciganyoknak szamitanak ja ?MMMS
több mint 10 éve
4-0ról svédek visszajöttek... reméljük tanultak a fiúk
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 897
örülünk, JJ?briareosén örülök helyette is
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
kérek egy kávét.Amadeus91ha hat lesz a végén a különbség, meghívlak egy sörre.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
nanácigány nemzetek ellen megy úgy tűnikbriareosonnet nezve a hollandok is ciganyoknak szamitanak ja ?MMMS
több mint 10 éve
cigány nemzetek ellen megy úgy tűnikbriareosonnet nezve a hollandok is ciganyoknak szamitanak ja ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Na valahogy így gondoltam, bár ezt kicsit túlzásnak érzem 😊 holnap esetleg az argentínok is megrázhatnák a pofonfát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
cigány nemzetek ellen megy úgy tűnikbriareosOlasz, spanyol ellen javítani kell a jövőben.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Istenem, hát van igazság még a futballban? MI A FASZ VAN ITT? 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A németek nem a tizenegyesekre mennekulpianusde
csak 11-0 ra
több mint 10 éve
Gut, besser, DFB ELF!