NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
234
33
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Nem kell több gól srácok, így minden tipp pontos
több mint 1 éve
hiába eddig pontos a tippem, jó lenne egy aussie gól hátha
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ma csak a sárgák kapnak sárgát?se Japán, se Dél-Korea nem játszik ma
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ma csak a sárgák kapnak sárgát?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mondjuk tartok tőle, hogy a hollandok minket is lekontrázhatnak, de egyelőre örülök ha ez meg lesz 😊
több mint 1 éve
Ah, ismételték, hát lol... Mindkét kapus elég életveszély...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Pont kifagyott a stream 😕
több mint 1 éve
Messi zseniálisan beszurkolta 😉
több mint 1 éve
Helyzet nélkül: 2:0.
több mint 1 éve
Ausztrál bal🍆ok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman
28 346
Ez az az ostoba hiba, amit a franciák megengedhetnek maguknak 4-1-nél, de az ausztrálok ilyen helyzetben nem.
több mint 1 éve
game over 😕
több mint 1 éve
Bravó Ryan, végleg itt a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kampman
28 346
Igen, ezeket utólag bepótoltam 😊horvátok menetelése volt a nagy sztori akkor fiatal országként, hogy megverték 3-0-ra a németeket a negyeddöntőben. illetve a 18 éves Owen remeklése volt még nagy történet, meg az angol - argentin meccs, amely után Beckham közellenség lett egy darabig Angliában. ez volt még a kelet-európai csapatok utolsó nagy tornája, három kelet-európai ország jutott a legjobb 16 közé, erre azóta nem volt példa. magyar vonatkozása talán annyi, hogy Vágner László bírónk közellenség lett Kamerunban a Chile - Kamerun meccs után. a vb zenéje inkább a Dario G - Carnaval De Paris volt számomra mint a Ricky Martin. jó vb volt nagyon, kár hogy a franciák győztek.Éppen óvodából diplomáztam azon a nyáron, szóval a bioritmusom még nem tette lehetővé a hosszúvá nyúlt éjszakázásokat.Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
De nagyon megmaradt a tornából az argentin-jamaikai meccs, hogy a brazilok megverték a dánokat és a hollandokat, hogy mekkora sztori volt, ahogy Ronaldót ki-be rakták a kezdőcsapatból a döntő előtt és persze Ricky Martin.
Kampman
deyell
több mint 1 éve
Lol 😄
több mint 1 éve
Csak te. 😀Onnan lehet tudni, hogy nem jó egy meccs, hogy egyből megkezdődik a nosztalgiázás.de szépen mondtad, hogy milyen vének vagyunk 😛 😀
Igor
dande2
több mint 1 éve
Fura egyébként, hogy minden csapatnak a saját válogatott mezébe öltözött emberek szurkolnak. Senkinek nincsenek olyan fáintos fekete vitézei, mint nekünk?
több mint 1 éve
Onnan lehet tudni, hogy nem jó egy meccs, hogy egyből megkezdődik a nosztalgiázás.de szépen mondtad, hogy milyen vének vagyunk 😛 😀
Igor
több mint 1 éve
deyell
11 702
horvátok menetelése volt a nagy sztori akkor fiatal országként, hogy megverték 3-0-ra a németeket a negyeddöntőben. illetve a 18 éves Owen remeklése volt még nagy történet, meg az angol - argentin meccs, amely után Beckham közellenség lett egy darabig Angliában. ez volt még a kelet-európai csapatok utolsó nagy tornája, három kelet-európai ország jutott a legjobb 16 közé, erre azóta nem volt példa. magyar vonatkozása talán annyi, hogy Vágner László bírónk közellenség lett Kamerunban a Chile - Kamerun meccs után. a vb zenéje inkább a Dario G - Carnaval De Paris volt számomra mint a Ricky Martin. jó vb volt nagyon, kár hogy a franciák győztek.Éppen óvodából diplomáztam azon a nyáron, szóval a bioritmusom még nem tette lehetővé a hosszúvá nyúlt éjszakázásokat.Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
De nagyon megmaradt a tornából az argentin-jamaikai meccs, hogy a brazilok megverték a dánokat és a hollandokat, hogy mekkora sztori volt, ahogy Ronaldót ki-be rakták a kezdőcsapatból a döntő előtt és persze Ricky Martin.
Kampman
choose life
több mint 1 éve
Onnan lehet tudni, hogy nem jó egy meccs, hogy egyből megkezdődik a nosztalgiázás.Jah lassan jönnek a csöcsök is, majd egy kis politika.
Igor
több mint 1 éve
ahelyett, hogy filmet néztem volna 😕Képzeld azt, hogy ez egy Tarr Béla-film.
NB2
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ahelyett, hogy filmet néztem volna 😕
több mint 1 éve
Onnan lehet tudni, hogy nem jó egy meccs, hogy egyből megkezdődik a nosztalgiázás.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)