NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
No wasabi bundás mogyoró után jöhet egy kis pisztácia. Sajnos nem iráni, csak kaliforniai.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez ott folytatódik, ahol abbamaradt.
több mint 1 éve
Végig ellenük drukkoltam, nagyon dühös voltam a döntő után...Az egy másik kérdés. Mondjuk Zizu miatt örültem nekik, akkor mèg ő volt a kedvencem, akinek azt is megbocsátottam, hogy "margitos lett" 😉Jah, csak a burnyák franciáknak már Paraguay ellen ki kellett volna esnie...Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
warr_b
dande2
több mint 1 éve
Az egy másik kérdés. Mondjuk Zizu miatt örültem nekik, akkor mèg ő volt a kedvencem, akinek azt is megbocsátottam, hogy "margitos lett" 😉Jah, csak a burnyák franciáknak már Paraguay ellen ki kellett volna esnie...Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
warr_b
több mint 1 éve
Nekem az '90-es volt az első, amit néztem 10 évesen, balatoni táborban 😀😀 Én még egy kéjes gondolat sem voltam. 😊Én a 82-es és 86-oson biztos aludtam egy és ötévesen1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Willie Parker
Zsellértelkes Vrij
Előtte lutra album meg könyv a játékosokról, minden
több mint 1 éve
Kampman
28 353
Éppen óvodából diplomáztam azon a nyáron, szóval a bioritmusom még nem tette lehetővé a hosszúvá nyúlt éjszakázásokat.Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
De nagyon megmaradt a tornából az argentin-jamaikai meccs, hogy a brazilok megverték a dánokat és a hollandokat, hogy mekkora sztori volt, ahogy Ronaldót ki-be rakták a kezdőcsapatból a döntő előtt és persze Ricky Martin.
több mint 1 éve
😀 Én még egy kéjes gondolat sem voltam. 😊Én a 82-es és 86-oson biztos aludtam egy és ötévesen1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Jah, csak a burnyák franciáknak már Paraguay ellen ki kellett volna esnie...Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
dande2
több mint 1 éve
Pedig az még normális volt. 2006 vagy 2010 vagy 2014es sokkal rosszabb volt. 18as meg nagyon sima.Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 1 éve
Még az is sok, kész időpocsékolás 😀Olyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Évente kétszer alszol?
Hanni
Willie Parker
több mint 1 éve
Pedig az egyik legjobb VB volt 😀 bár aki ugye iszik 🤪Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Én a 82-es és 86-oson biztos aludtam egy és ötévesen1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Kampman
28 353
Dehogyis.Ez egy elég extrém példa, de igen. Másrészt: az 1-7 után szerinted megérdemelték volna, hogy az ölükbe pottyanjon a bronz?A brazilokat az 1-7 után kész kínzás volt kikergetni még egyszer a pályára.Nem szeretem, amikor csak úgy, játék nélkül odaadnak egy érmet.Rendeznek bronzmeccset? Helyes.Miért örülsz?
nagylaza, főpohárnok
Mostanában nem szokott jó lenni.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Kampman
28 353
Lehet, hogy akkor is, de az 1998-ast tuti nem néztem teljes egészében végig, az eleje még megvan.1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Ez egy elég extrém példa, de igen. Másrészt: az 1-7 után szerinted megérdemelték volna, hogy az ölükbe pottyanjon a bronz?A brazilokat az 1-7 után kész kínzás volt kikergetni még egyszer a pályára.Nem szeretem, amikor csak úgy, játék nélkül odaadnak egy érmet.Rendeznek bronzmeccset? Helyes.Miért örülsz?
nagylaza, főpohárnok
Mostanában nem szokott jó lenni.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Olyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Évente kétszer alszol?
Hanni
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
"Kerti törpèzzetek" csak, szeretnètek ti iyen eredmènyeket elèrni, akár saját foglalkozásotokban is😉😜Maradona után ő a világ második legjobb kerti törpéje, ez egyértelmű!
Egyébként sajna olyan meccs amire számítani lehetett, remélem most nem alszunk be. Messinek az-az egy villanása volt, egyelőre elèg.
dande2
több mint 1 éve
Kampman
28 353
VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
több mint 1 éve
Én éppen most készülök.akkor már én is 😊Én is.most néztem vissza.Ezek az ausztrálok nyertek két meccset, de számomra egy borzasztóan semmilyen csapat.Persze, Cahill meglőtte a vb gólját. 😊
A 2014-es mindhárom meccsét elvesztő csapatuk ennél ezerszer karakteresebb volt.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Zsellértelkes Vrij
NB2
több mint 1 éve
"Kerti törpèzzetek" csak, szeretnètek ti iyen eredmènyeket elèrni, akár saját foglalkozásotokban is😉😜Egyébként sajna olyan meccs amire számítani lehetett, remélem most nem alszunk be. Messinek az-az egy villanása volt, egyelőre elèg.
több mint 1 éve
Kampman
28 353
Olyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
több mint 1 éve
akkor már én is 😊Én is.most néztem vissza.Ezek az ausztrálok nyertek két meccset, de számomra egy borzasztóan semmilyen csapat.Persze, Cahill meglőtte a vb gólját. 😊
A 2014-es mindhárom meccsét elvesztő csapatuk ennél ezerszer karakteresebb volt.
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Olyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀