NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
256
35
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Béna pálya!
több mint 1 éve
Lautaro mennyire forman kívül van anyám..
több mint 1 éve
ennek a Lautarónak is rossz méretű mezt vittek azért, vagy csak az első meccsen elvett három gól húzza vissza, én nem tudom
több mint 1 éve
Az elképzelhetetlen megtörtént. Pedig a legtöbb statisztikus szerint nem volt jó meccse a Wales elleni.PHIL FODEN IS SET TO START TOMORROW! @talkSPORT
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 3, 2022
több mint 1 éve
ekkora önzőt, hátrateszi, ajtó ablak és valszeg el is dől
több mint 1 éve
Hahh
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
aztakurva milyen szóló volt ez.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Willie Parker
15 408
Emlékszem, h A/4-es irodapapírokra filccel rajzoltam a zászlókat, meg írtam a gólszerzőket, bár a Szkiláccsi leírva hülyén nézett ki!Nekem az '90-es volt az első, amit néztem 10 évesen, balatoni táborban 😀😀 Én még egy kéjes gondolat sem voltam. 😊Én a 82-es és 86-oson biztos aludtam egy és ötévesen1994?😀VB-döntő is volt közte, úgy vigyázzál.gyűrűk ura trilógia rendezőiOlyan kurva jó ez a meccs, hogy elaludtam rajta, pedig én ilyet évente kb kétszer csinálok 😀Egyszer majd csinálok felsorolást azon BL, VB és EB meccsekről, amiken elaludtam.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Willie Parker
Zsellértelkes Vrij
Előtte lutra album meg könyv a játékosokról, minden
warr_b
több mint 1 éve
Behich bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Ausztrál Messi közel volt.
több mint 1 éve
Kampman
28 349
Jó lesz ez.
több mint 1 éve
de röhögnék, ha elchokerkednék 😊én is így tettem 2018 februárban 😉 😛
NB2
több mint 1 éve
de röhögnék, ha elchokerkednék 😊
több mint 1 éve
Mennyire undorító pechem van fantáziában, azért ez már gigalol lassan. Az az egy mázli, hogy Acunat leszedte a mester...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
máááááááázlisták 😕
több mint 1 éve
Nnnaaaaa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 349
na gyerünkNem kell több gól srácok, így minden tipp pontosMindkét csapat rúghatna még 2-2 gólt.
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
mekkora góóóól 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
MipotyaBár így is sima Argentína sztem
több mint 1 éve
Irvine is megúszta a második sárgát...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Űgy tűnik azok a csapatok fognak kiesni, ahol vannak "ics" játékosok (Pulisic, illetve Behich, Hrustic, stb)Ez jó jel a Japánoknak, Koreának és Portugáliának.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 349
Nem kell több gól srácok, így minden tipp pontosMindkét csapat rúghatna még 2-2 gólt.
zacknorb
több mint 1 éve
kb ugyanezt várom a francia-lengyelen is.
több mint 1 éve
legalább azok a k...a szabadok lennének veszélyesek