NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Miami Dolphins
39
6
MNF
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kampman
28 245
van még annyira tehetséges, favágó és hulladék módon színészkedő válogatott mint az argentinNincs, én ezért nem kedveltem őket sose.
ha nem tudnám azt mondanám hogy Simeone az edző
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ez a végén már volt vmi, 2. félidőben több kell
több mint 1 éve
Argentinoknak valamit ki kell találnia a 2. félidőre mert így kiesés lesz. Dybala kéne és akkor nyerhetnek.
több mint 1 éve
receptet javaslom kibaszott jóSimán.....a gyomrom ki akar jönni.....faszom miért vagyok ekkora tűrhőAzt hiszem a paradicsomos húsgombócra tej majd Cola nem volt egy nyerő ötlet.....hozzám képest egy MG42-es kutyafülerakott tésztának vagy simán?
ThundersNFL a Jobbágy
femina.hu/recept/paradicsomos-husgombocos-teszta/
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Jobbágy
és igen ott azért 2 necces kombó is van 😀
kóla + tej
tej + paradicsom 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Simán.....a gyomrom ki akar jönni.....faszom miért vagyok ekkora tűrhőAzt hiszem a paradicsomos húsgombócra tej majd Cola nem volt egy nyerő ötlet.....hozzám képest egy MG42-es kutyafülerakott tésztának vagy simán?
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
egy kis gasztrónómia... én sajtos chipsben csak a chio-t szerettem, pénteken vettem a lidl-ben, ez is piszok jó:Na, hétfő hajnalban kipróbálom a Packers-meccsen. Legyen már valami jó is.
NB2
több mint 1 éve
Azt hiszem a paradicsomos húsgombócra tej majd Cola nem volt egy nyerő ötlet.....hozzám képest egy MG42-es kutyafülerakott tésztának vagy simán?
ThundersNFL a Jobbágy
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Azt hiszem a paradicsomos húsgombócra tej majd Cola nem volt egy nyerő ötlet.....hozzám képest egy MG42-es kutyafüle
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Ja, hogy füveztél!@!Sodrott cigi, gyorsan leég.Ez inkább vmi gyors " pipa " voltVisszatértem. Látom, majdnem bejött. De csak majdnem. És akkor sem az argentinok rúgták volna. Zavar van az erőben.Érdekes, hétfőn pont ezt mondta az orvos. Na, indulok.Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
van még annyira tehetséges, favágó és hulladék módon színészkedő válogatott mint az argentinha nem tudnám azt mondanám hogy Simeone az edző
több mint 1 éve
egy kis gasztrónómia... én sajtos chipsben csak a chio-t szerettem, pénteken vettem a lidl-ben, ez is piszok jó:Ebben mi a gasztronómia ? Mintha azt mondanád, hogy nah beszéljünk a zenéről és bedobnál valami kpopot vagy Miriah Careyt.
NB2
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
egy kis gasztrónómia... én sajtos chipsben csak a chio-t szerettem, pénteken vettem a lidl-ben, ez is piszok jó:Bocuse D'or-on azért ne indulj😃
NB2
több mint 1 éve
Sodrott cigi, gyorsan leég.Ez inkább vmi gyors " pipa " voltVisszatértem. Látom, majdnem bejött. De csak majdnem. És akkor sem az argentinok rúgták volna. Zavar van az erőben.Érdekes, hétfőn pont ezt mondta az orvos. Na, indulok.Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
több mint 1 éve
egy kis gasztrónómia... én sajtos chipsben csak a chio-t szerettem, pénteken vettem a lidl-ben, ez is piszok jó:több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Ez inkább vmi gyors " pipa " voltVisszatértem. Látom, majdnem bejött. De csak majdnem. És akkor sem az argentinok rúgták volna. Zavar van az erőben.Érdekes, hétfőn pont ezt mondta az orvos. Na, indulok.Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Visszatértem. Látom, majdnem bejött. De csak majdnem. És akkor sem az argentinok rúgták volna. Zavar van az erőben.Érdekes, hétfőn pont ezt mondta az orvos. Na, indulok.Esetleg én is kimehetek cigizni a gangra. Ez is egy esély.Inkább ne dohányozz. Ártalmas az egészségre.
nagylaza, főpohárnok
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
aztakurvaeget mekkora védés
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 245
az tetoválás a nyakon vagy a hajfesték folyt meg?Latin-Amerikában sosem lehet tudni.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jajaAkkor az a Portugália-Ghána meccs kellett, hogy legyen, mert aznap a másik 3 meccsen összesen volt 3 gól.asszem csütörtökön volt hogy mikor kimentem főzni akkor jött vagy 3 gólaz nekem nincs megNegri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Negritis, a vajda
Kampman
asszem 1-0 volt mikor felmérgeltem magam és mentem főzni hogy kész legyen az nfl előtt
több mint 1 éve
az tetoválás a nyakon vagy a hajfesték folyt meg?
több mint 1 éve
tudtam, hogy nem lesz könnyű, de azért egy-két helyzetet némi labdatartás vártam volna, ez eddig nagy khm........
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Mili Martinez nagyot fogott
több mint 1 éve
Azt a favágó mindenedet jófiú... gyöngyöspatán egy ilyen után már a patakig kergették volna
több mint 1 éve
Willie Parker
15 357
Amúgy Ochoa miért spanyol mezben játszik ?Biztos elcserélte a sajátját vmelyik vébén
Sixo
több mint 1 éve
Kampman
28 245
Akkor az a Portugália-Ghána meccs kellett, hogy legyen, mert aznap a másik 3 meccsen összesen volt 3 gól.asszem csütörtökön volt hogy mikor kimentem főzni akkor jött vagy 3 gólaz nekem nincs megNegri.Milyen főzés ?Kéne egy gól. Warrb nyomás a gyerekért. Hanni egy teához mit szólnál. Meg fosni is menjetek el páran.főzés kimaradt
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Negritis, a vajda