Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Tehát akkor lehetséges gólfakasztó technikák:Kis dolog is számít vagy kockáztassam az aranyeret az over betért? 😁
- budi
- elmenni gyerekért
- főzés
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Vegre egy feludulest okozo felido.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
szerintem amúgy ez les volt (a lába előrébb volt)jó én amúgy utálom ha ezeket behúzzák
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Tehát akkor lehetséges gólfakasztó technikák:- budi
- elmenni gyerekért
- főzés
több mint 2 éve
Jó, hogy Leao nem kezdett, így izgalmas volt 80 percigEzert írtam, ezzel az emberrel sokkal veszélyesebbek
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kb ezért játszanak antifocit, kicsit kinyílnak és már kapják is a gólokat.
Music City Miracle
több mint 2 éve
Nah akkor stop the county!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
warbb nem írt már egy ideje, gyanús, hogy ő a győztesNem voltam 😬
Sixo
több mint 2 éve
Köszike 😄
több mint 2 éve
Akkor a kövi meccsen is főzz, hátha az a kulcs.Kinek megy a hasa vallja be.én nekiálltam főzni
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Kinek megy a hasa vallja be.én nekiálltam főzni
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Na még egyet pls
több mint 2 éve
Kampman
28 331
A végére egészen nézhető lett.
több mint 2 éve
Ez is egy 110perces meccs lesz. Csak egy csere 1.5 perc a Ghánaiaknak. Tuti direkt a csk-t vitték le, hogy még a karszalag cserével is az idő menjen.
több mint 2 éve
Igy mar nem lesz 1-2 , pics.ba
több mint 2 éve
beindultak a fiúk 😊
több mint 2 éve
A legjobb ghánait, Kudust vajon miért cserélik le?
Music City Miracle
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Gündogan isMessi tizi gól...1-2, cr tizi gól...próféta beszéljen belőled
Stoki
Sixo
több mint 2 éve
Mobdjuk tényleg jo kérdés, hogyha ghána tudna támadni is, akkor felidoben miert volt 0-ás xG-jük. Nem kéne ennyire alibizni 0-0-nál.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Messi tizi gól...1-2, cr tizi gól...próféta beszéljen belőled
Stoki