Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Neymar hány percet fog fetrengeni?
több mint 2 éve
Egyelőre ötletem nincs a holnapi négy meccsre miket kéne tippelni. Szenegált behúztam Katar ellen, de a többi hármat azt még meg kell álmodni. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ez csak formaság, svájc ellen kell majd az albánokat megverni.hajrá mink!
több mint 2 éve
— No Context Brits (@NoContextBrits) November 24, 2022
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Miért lenne?Höhh, a Twitternek annyi, nem?twitter.com/Empty_taxiTanulmányozd az impresszumot 😉mi a neve?Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 2 éve
Höhh, a Twitternek annyi, nem?twitter.com/Empty_taxiTanulmányozd az impresszumot 😉mi a neve?Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
warr_b
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
twitter.com/Empty_taxiTanulmányozd az impresszumot 😉mi a neve?Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...nyugi. gabriel jesust tippeltem gólkiràlynak 💪
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Tanulmányozd az impresszumot 😉mi a neve?Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
mi a neve?Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Elvileg látni ki mit tippelt... Én úgyís csak a maiakig tippeltem egyelőre, akkor átgondolom a többit 😄Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...ha jól látom emptyt érdemes kérdezni mit tippel és azzal szembe menni
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hát eddig összesen kettő meccsre kaptam 4 pontnál többet a tippeldében...
több mint 2 éve
Én is hamarabb kezdetném Jesust vagy RodrygotTudom. Attól még hiba. Nem csoda hogy akkor nyertek utoljára kupát, amikor Jesus vegig kezdett.Raphinhaban mit latnak, nem ertem. Ordas nagy hiba Jesust padoztatni.Tite-nél ő nem nagyon volt kezdő. Több, mint 1 éve nem kezdett, az idei 8 Brazil válogatott meccsen 90 perce sincs. Az elmúlt 1.5 évben egy gól rúgott a válogatottban.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Tudom. Attól még hiba. Nem csoda hogy akkor nyertek utoljára kupát, amikor Jesus vegig kezdett.Raphinhaban mit latnak, nem ertem. Ordas nagy hiba Jesust padoztatni.Tite-nél ő nem nagyon volt kezdő. Több, mint 1 éve nem kezdett, az idei 8 Brazil válogatott meccsen 90 perce sincs. Az elmúlt 1.5 évben egy gól rúgott a válogatottban.
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Édes faszom, mi volt ez a meccs... Essen ki mindenkiGhána már a csoportban ki fog, de szerintem a portugálok is ki fognak kapni, akárki jön majd szembe a G csoportból.
warr_b
több mint 2 éve
Hihetetlen,nem érdemeltek győzelmet a portugalok, x lett vna a korrekt
több mint 2 éve
Aztapicsa ha ebbol gol lett volna a vegen.😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Édes faszom, mi volt ez a meccs... Essen ki mindenki
több mint 2 éve
végére micsoda shitshow lett ebből a meccsből 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
hülye csoki ha nem csúszik el 😊)))
több mint 2 éve
Raphinhaban mit latnak, nem ertem. Ordas nagy hiba Jesust padoztatni.Tite-nél ő nem nagyon volt kezdő. Több, mint 1 éve nem kezdett, az idei 8 Brazil válogatott meccsen 90 perce sincs. Az elmúlt 1.5 évben egy gól rúgott a válogatottban.
eaglesmcnabb