Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
ezt jól bekúrta
több mint 2 éve
cr7 ennél a kommentátornál mintha a fidesz lenne, csak szépet és jót lehet mondani róla
több mint 2 éve
esanders10
539
Visszanezni nem kéne?
több mint 2 éve
Mekkora kam édes istenem.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
kontakt megvolt, de tényleg csak arra várt, hogy eleshessen
több mint 2 éve
csoda történt, CR elesett a tizenhatoson belülsemmi nem volt 😊))
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Ott a kamutizi.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Pepe ennek a negyedere kapott egybol pirosat a nemetek ellen 😀Mondjuk neki olyan előélete gyűlt össze addigra, hogy kb. szabálytalan levegővételre is kapott volna lapot.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Pepe ennek a negyedere kapott egybol pirosat a nemetek ellen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Speak english!
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Messze a leggyengébb színvonalú kontinenstorna.Még több afrikai csapatot a vb-re! Ha tízen lesznek, csak összehoznak fordulónként egy gólocskát... Főleg ha a bővítés miatt Nicaragua, Timbuktu vagy a Fidzsi-szigetek ellen játszhatnak.De mint írtam, az ANK is még mindig valami rendkívül egzotikus dolognak van beállítva, pedig az alapján is semmi váratlan nincsen ezekben az eredményekben
warr_b
r.baggio
több mint 2 éve
Joao Felix kezdte az egészet, oszt eljátssza, hogy megverték ...
több mint 2 éve
bár legyen 5, a Detroit-Buffalo elejére végezni kéne
több mint 2 éve
na, 10 perc múlva kipróbálom a trónolással
több mint 2 éve
Miért szerinted, hogy volt annyi gól 4 éve? Löfli záp tojást evett?De ha csak pisáltál az nem számít.hát, sajna nem én vagyok a hős ezek szerint 😕nah menjCsináljuk azt akkor, hogy mindenki menjen el wc-re a 2. félidő elején. Csak van valakinek Löfli2018 ereje.akkor szóljatok mikor, mert most akartam kimenni
Sixo
zacknorb
Sixo
zacknorb
warr_b
több mint 2 éve
Még több afrikai csapatot a vb-re! Ha tízen lesznek, csak összehoznak fordulónként egy gólocskát... Főleg ha a bővítés miatt Nicaragua, Timbuktu vagy a Fidzsi-szigetek ellen játszhatnak.De mint írtam, az ANK is még mindig valami rendkívül egzotikus dolognak van beállítva, pedig az alapján is semmi váratlan nincsen ezekben az eredményekben
warr_b
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
De ha csak pisáltál az nem számít.hát, sajna nem én vagyok a hős ezek szerint 😕nah menjCsináljuk azt akkor, hogy mindenki menjen el wc-re a 2. félidő elején. Csak van valakinek Löfli2018 ereje.akkor szóljatok mikor, mert most akartam kimenni
Sixo
zacknorb
Sixo
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Még több afrikai csapatot a vb-re! Ha tízen lesznek, csak összehoznak fordulónként egy gólocskát... Főleg ha a bővítés miatt Nicaragua, Timbuktu vagy a Fidzsi-szigetek ellen játszhatnak.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
akkor most jövök énhát, sajna nem én vagyok a hős ezek szerint 😕nah menjCsináljuk azt akkor, hogy mindenki menjen el wc-re a 2. félidő elején. Csak van valakinek Löfli2018 ereje.akkor szóljatok mikor, mert most akartam kimenni
Sixo
zacknorb
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
hát, sajna nem én vagyok a hős ezek szerint 😕nah menjCsináljuk azt akkor, hogy mindenki menjen el wc-re a 2. félidő elején. Csak van valakinek Löfli2018 ereje.akkor szóljatok mikor, mert most akartam kimenni
Sixo
zacknorb
Sixo
több mint 2 éve
Még egy meccs,ahol a szünetre már az egzotikus résztvevőtől keresek recepteket..."Feeling sorry for all my American friends who are forcing their family members to watch the World Cup on Thanksgiving in a failed attempt to convince them that “soccer isn’t boring actually!”
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal