Soccer VB 2022
A tavalyi EB-t már nem lehet befogni, ahhoz még kb 3.300 komment kéne.
| Igen, ráérek így szabadság alatt 😆 |
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Hat mer kaming homemondjuk nem ertem, hogy miert "illett volna megnyerni az EB-t".KampmanIgaz amit írsz, a mérleg másik nyelve meg röviden:
- a PL pénzügyi egyeduralma
- angol akadémiarendszer beérése
- sosem volt ennyire komplett keret, mindig volt hibapont, most minimális
- úgy hogy közben kb a franciákon kìvül minden nagy kiöregszik, generációt vált vagy leépül a tehetségszintje, ők meg egy folyamatosságban vannak.
Ehhez képest visszafogja a csapatot és nem is nyer soha így, ami kevés az előnyökhöz képest.
Egy Graham Potter kaliber sem lenne szignifikánsan rosszabb.
Nekem az EB csalódás volt a játék miatt meg azt illett volna megnyerni. Most persze nem sokon múlott, de az árnyék megint túl nagy volt az igazi bravúrhoz, amihez sokkal többet kellene kockáztatnia. Én biztos hogy erőből tempóból játszatnám a csapatot.
Willie Parker
csebi
mondjuk nem ertem, hogy miert "illett volna megnyerni az EB-t".KampmanIgaz amit írsz, a mérleg másik nyelve meg röviden:
- úgy hogy közben kb a franciákon kìvül minden nagy kiöregszik, generációt vált vagy leépül a tehetségszintje, ők meg egy folyamatosságban vannak.
Ehhez képest visszafogja a csapatot és nem is nyer soha így, ami kevés az előnyökhöz képest.
Nekem az EB csalódás volt a játék miatt meg azt illett volna megnyerni. Most persze nem sokon múlott, de az árnyék megint túl nagy volt az igazi bravúrhoz, amihez sokkal többet kellene kockáztatnia. Én biztos hogy erőből tempóból játszatnám a csapatot.
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Emlekszem a 2010 es vb alatt nagyon nyomattak magukat a tvbenbeteszem ide is:Hogy szerettem anno az egyetem alatt a póker felületüket, szarrá lehetett keresni magad péntek meg szombat este a sok részegen
24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtE
NB2
davemayer
Aztan milan es a real is a mezukon hordtak a logot.
beteszem ide is:Hogy szerettem anno az egyetem alatt a póker felületüket, szarrá lehetett keresni magad péntek meg szombat este a sok részegen
24.hu/sport/2022/12/14/bwin-sportfogadas-megszunik-magyarorszagon/?fbclid=IwAR1oytRv967JRzwU70wZTP0OCPET0kkOb4XDwLuK60E-Khhu31udOSwPMtE
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
KampmanIgaz amit írsz, a mérleg másik nyelve meg röviden:
A VAR szoba érdekes lesz a 3 amerikai kontinensről jövővel.
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: Polish referee Szymon Marciniak will take charge of the World Cup final between France and Argentina.#FIFAWorldCup pic.twitter.com/ENsggCmfiy
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 15, 2022
Dec. 6 óta nem volt erre, reméljük nem vitte el a krampusz.Southgate egy nagyon érdekes eset. Miközben a szakmai hozzáértését rendszeresen és nem is kicsit megkérdőjelezik, az utóbbi évtizedekben az angol HC-k egy jelentős részével az inkompetencián túlmenően emberileg is súlyos gondok voltak: korrupció, sértegető kijelentések, hiszti, bulvármédiában cincált párkapcsolat. Mindeközben a 2000-es évek aranygenerációját kicsinálta a részben a média által tudatosan gerjesztett klub-alapú rivalizálás, gyűlölködés és hisztéria. Meg persze a mindig fennálló kapuskérdés és a büntetőpárbajok megnyerésének képtelensége, meg még sok más is.Stez hol vagy?
De a lényeg az, hogy Southgate valami olyat hozott az angoloknak, mint Dárdai és Rossi nekünk, hogy az esetleges szakmai problémákkal együtt is egy szimpatikus, az egész nemzet által átélhető atmoszférájú és szerethető csapatot csinált, amit azért jórészt az ő személye legitimál.
Kampman
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Southgate egy nagyon érdekes eset. Miközben a szakmai hozzáértését rendszeresen és nem is kicsit megkérdőjelezik, az utóbbi évtizedekben az angol HC-k egy jelentős részével az inkompetencián túlmenően emberileg is súlyos gondok voltak: korrupció, sértegető kijelentések, hiszti, bulvármédiában cincált párkapcsolat. Mindeközben a 2000-es évek aranygenerációját kicsinálta a részben a média által tudatosan gerjesztett klub-alapú rivalizálás, gyűlölködés és hisztéria. Meg persze a mindig fennálló kapuskérdés és a büntetőpárbajok megnyerésének képtelensége, meg még sok más is.Stez hol vagy?
De a lényeg az, hogy Southgate valami olyat hozott az angoloknak, mint Dárdai és Rossi nekünk, hogy az esetleges szakmai problémákkal együtt is egy szimpatikus, az egész nemzet által átélhető atmoszférájú és szerethető csapatot csinált, amit azért jórészt az ő személye legitimál.
Kampman
England 8 years before Southgate:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 15, 2022
EURO 2008: Didn't qualify
WC 2010: Last 16 defeat
EURO 2012: Quarter-final defeat (1st KO round)
WC 2014: Out in the Group
EURO 2016: Lost to Iceland in last 16
After Southgate:
WC 2018: Semi-finalist
EURO 20: Finalist
WC 22: Quarter-final pic.twitter.com/7bAPwarnnr
mikor a britek tűnnek értelmesnek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Fernando Santos is no longer the head coach of Portugal. The decision has been made after World Cup. 🚨🇵🇹 #Qatar2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 15, 2022
Portugal will appoint new manager in the next weeks. pic.twitter.com/NI52gw9Aeh
Egyikőjük sem válogatott szint.Nem a tegnapin, de azért ehelyett a kókler Cheddira helyett lazán beférhetett volna.Honestly if Ryan Mmaee had played today and had the same chances that the Moroccan forwards had, he may have won that game for them by himself
— Hungarian Football 🇭🇺 (@HungarianFooty) December 14, 2022
zacknorb
Willie Parker
Ryan leszarom, ellazázom stílus, Samy meg kész életveszély hátul.
Argentina fans have made a song on Francepic.twitter.com/5TMhxZnfne
— Troll Football (@TrollFootball) December 15, 2022
Nem a tegnapin, de azért ehelyett a kókler Cheddira helyett lazán beférhetett volna.Honestly if Ryan Mmaee had played today and had the same chances that the Moroccan forwards had, he may have won that game for them by himself
zacknorb
Honestly if Ryan Mmaee had played today and had the same chances that the Moroccan forwards had, he may have won that game for them by himself
Kicsit leült a topik, gondoltam feldobom? ez most h jon ide?Ez egy szar, foci, sport.de meg mindig tobb a hulye es verkomolyan veszi.Refugees Welcome.
YoungZeeZee
Nesztek.
jobbágy#JC6
csebi
na es akkor itt a nagy problema. ezen Marokkoiak 99.99999999% nem menekult. letelepedesi/tartozkodasi engedellyel rendelkezo VAGY akar francia allampolgar.Valószínűleg Vrij francia-marókkói összecsapások hozzászólására hajaz, csak YoungZeeZee nem idézett.? ez most h jon ide?Ez egy szar, foci, sport.de meg mindig tobb a hulye es verkomolyan veszi.Refugees Welcome.
YoungZeeZee
Nesztek.
jobbágy#JC6
csebi
Reggio1914
mar megint a menekulteket mossak ossze olyan dologgal, amihez semmi kozuk ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Valószínűleg Vrij francia-marókkói összecsapások hozzászólására hajaz, csak YoungZeeZee nem idézett.? ez most h jon ide?Ez egy szar, foci, sport.de meg mindig tobb a hulye es verkomolyan veszi.Refugees Welcome.
YoungZeeZee
Nesztek.
jobbágy#JC6
csebi
? ez most h jon ide?Ez egy szar, foci, sport.de meg mindig tobb a hulye es verkomolyan veszi.Refugees Welcome.
YoungZeeZee
Nesztek.
jobbágy#JC6