Soccer VB 2022
Ez egy szar, foci, sport.de meg mindig tobb a hulye es verkomolyan veszi.Refugees Welcome.
YoungZeeZee
Nesztek.
kivancsisagbol raneztem a franciakra a legutobbi tornakon:mi meg lassan 40 éve ki se kaptunk vb-n
2016 ota nem volt olyan egyenes kieses meccsuk, amin ne vezettek volna. ez amugy elkepeszto statisztika sztem.
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2016 ota nem volt olyan egyenes kieses meccsuk, amin ne vezettek volna. ez amugy elkepeszto statisztika sztem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Karacsonykor mindig volt visszatekintes h milyen volt a vb/eb....most ha lesz, nem lesz olyan erdekes, mert meg friss.
Anno a football 96 osszeallitast amit a telesport csinalt imadtam.bl, nbi, valogatott, eb....
😆🍻Mondtam hogy ez lesz 😄Köszönjük, Captain Obvious! 😉
warr_b
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
emlékszem még ezer éve adtak a sport tv-n egy venlo-PSV meccset Zsuzsink miatt, szarrá szopatta a PSV védelmet, pedig az a PSV egy elég jó kis csapat volt. Kövi évben már oda is vitték!De jo kis spiler volt.macron nagy kedvence lesz mekineknem, mert nekem Malagás Nordin Amrabat mezem van, de amúgy ja, bírom a Kis Amrabatot is, meg Macront is 😊 Tesóm szavaival élve: "kéne a reálba"
Been told France president Emmanuel Macron has visited Morocco’s dressing room after the game and told Sofyan Amrabat that he has been “the best midfielfer of the tournament” in front of all the squad. 🇲🇦🤝🏻 #Qatar2022 pic.twitter.com/Ya9dOlB7u8
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 14, 2022
Sixo
eaglesmcnabb
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
De jo kis spiler volt.macron nagy kedvence lesz mekineknem, mert nekem Malagás Nordin Amrabat mezem van, de amúgy ja, bírom a Kis Amrabatot is, meg Macront is 😊 Tesóm szavaival élve: "kéne a reálba"
Been told France president Emmanuel Macron has visited Morocco’s dressing room after the game and told Sofyan Amrabat that he has been “the best midfielfer of the tournament” in front of all the squad. 🇲🇦🤝🏻 #Qatar2022 pic.twitter.com/Ya9dOlB7u8
Sixo
eaglesmcnabb
macron nagy kedvence lesz mekineknem, mert nekem Malagás Nordin Amrabat mezem van, de amúgy ja, bírom a Kis Amrabatot is, meg Macront is 😊 Tesóm szavaival élve: "kéne a reálba"
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
Mondtam hogy ez lesz 😄Köszönjük, Captain Obvious! 😉
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Eddig sem volt 😂Aha, oké 😀 Nincs is több kérdésem 😊Nem hinnémAsszem kevered őket a horvátokkal...Ilyen disznó mákot.... ellövik az összes mázlijukat az elődöntőben.Pont ahogy Marokkó eljutott idáig...
Igor
kapitnono
Bálesz
kapitnono
Bálesz
Moroccan fans stop a French fan driving in the French city of Avignon.
— Visegrád 24 (@visegrad24) December 14, 2022
They drag him out of his car and force him to flee the scene on foot. pic.twitter.com/56HlU0mXBd
BREAKING:
— Visegrád 24 (@visegrad24) December 14, 2022
Moroccan fans are now also rioting in Brussels, Belgium.pic.twitter.com/l42NvGNloU
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Mass riots broke out in #France
— NEXTA (@nexta_tv) December 15, 2022
Moroccan fans, upset by the defeat of their national team, began to destroy everything in their path. The police are forced to use special means.
In Montpellier, the fans tried to rip the French flag from the car. The result is in the last video. pic.twitter.com/aE1ZH45S5m
In the Didier Deschamps era, France have reached 3 major finals: EURO 2016, World Cup 2018 & World Cup 2022.
— Get French Football News (@GFFN) December 14, 2022
The only major tournaments as coach that Deschamps has not made the finals in were when Karim Benzema was in the squad: World Cup 2014 & EURO 2021.
Holnap már tuti nem fogok 4-3at tippelni.Miért nem lehet a tipper.io tippelni a döntőre? Pedig most nagyon ihletett formában vagyok és megtippeltem volna a 2018 eredményt egy az egyben.hova sietsz? még négy nap van addig
Sixo
slowmotion
Miért nem lehet a tipper.io tippelni a döntőre? Pedig most nagyon ihletett formában vagyok és megtippeltem volna a 2018 eredményt egy az egyben.hova sietsz? még négy nap van addig
Sixo
France and Morocco fans clash in Montpellier. 💥💥 pic.twitter.com/2LpkbR3XSG
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 14, 2022
Réthy Béla elköszönt ma/35 év ZDF/Ma van a szulinapja nem?
a nézőktől, elment nyugdíjba. Mondjuk nem értettem miért nem a döntő volt az ucsó meccse, de mind1 is
ozibozi
a nézőktől, elment nyugdíjba. Mondjuk nem értettem miért nem a döntő volt az ucsó meccse, de mind1 is
Kár, hogy nem jött össze a gól a marokkóiaknak, de szerintem nem lehet panasz rájuk. Jobb csapat a francia, és szerintem nem is adtak ki mindent magukból így, hogy korán vezetést szereztek. Marokkónak ennyi sérülttel a horvátok ellen se lesz egyszerű, de szép lenne, ha végül megszereznék a bronzérmet.szerintem sima Marokkó lesz
Nandito
Aha, oké 😀 Nincs is több kérdésem 😊Nem hinnémAsszem kevered őket a horvátokkal...Ilyen disznó mákot.... ellövik az összes mázlijukat az elődöntőben.Pont ahogy Marokkó eljutott idáig...
Igor
kapitnono
Bálesz
kapitnono