Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
mindenki csak azt tudja legyőzni, aki ellen játszik..én persze azt is megértem, ha valaki a védekező focit szereti, tényleg feleslegesek a látványos megoldások, főképp magyarkéntSzerintem sem voltak rosszak, viszont azt se hinném, hogy Marokkó ne érdemelte volna meg. Nekem a horvátok két büntetőpárbaja sokkal neccesebb.ezt amúgy be akartam írni a meccs előtt, de azért a mai meccs bizonyította, hogy nem rosszak az angolok semörülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
nem voltak rosszabbak mint a franciák
NB2
Nandito
NB2
Nandito
több mint 1 éve
Szerintem sem voltak rosszak, viszont azt se hinném, hogy Marokkó ne érdemelte volna meg. Nekem a horvátok két büntetőpárbaja sokkal neccesebb.ezt amúgy be akartam írni a meccs előtt, de azért a mai meccs bizonyította, hogy nem rosszak az angolok semörülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
NB2
Nandito
NB2
Music City Miracle
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Igen ezt benézte, nem kicsit. De mutass egy kapust, akinek soha nem volt valami lepkéje?KhmLehet. Mondjuk Seaman óta nincs kimagaslóan jó angol kapus...Mondjuk azzal nyernének, Pope jobb kapus.Oké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
Reggio1914
Sixo
Reggio1914
thumbs.gfycat.com/UntimelyUnkemptDodo-size_restricted.gif
vpi
több mint 1 éve
4 negyeddöntőből 3on a gyengébben játszó csapat ment tovább.StatsBomb Live xG:
Sixo
#ENG 2.44 - 0.87 #FRA
az xG az új ikszdé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Na hazaèrtem most kimaradt az egèsz dèlutan. Marokkónak örülök de oh Kane micsoda kín...😏 na mindegy annyira tökéletes nem lehetett hogy a francicák is kopottyanjanak...
több mint 1 éve
Ezt így nagyon sarkított érzem. Azokat verték meg akik elé kerültek. Ráadásul ezen 3 csapatot agyonverték az angolok, és a mai meccsen is jobban játszottak az ellenfelüknél. Marokkó, én inkább úgy mondanám, hogy csak nem kapott ki Spanyolországtól és Portugáliától.örülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
NB2
Nandito
több mint 1 éve
ezt amúgy be akartam írni a meccs előtt, de azért a mai meccs bizonyította, hogy nem rosszak az angolok semörülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
NB2
Nandito
több mint 1 éve
KhmLehet. Mondjuk Seaman óta nincs kimagaslóan jó angol kapus...Mondjuk azzal nyernének, Pope jobb kapus.Oké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
Reggio1914
Sixo
Reggio1914
thumbs.gfycat.com/UntimelyUnkemptDodo-size_restricted.gif
Szerkesztette: vpi
több mint 1 éve
A superligában kimagaslóan jó kapus. Nagy szerepe van abban, hogy 3. a castle. Jó kérdés persze, hogy egy klub csapatban nyújtott teljesítmény mennyire hozható át a válogatottba.Lehet. Mondjuk Seaman óta nincs kimagaslóan jó angol kapus...Mondjuk azzal nyernének, Pope jobb kapus.Oké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
Reggio1914
Sixo
Reggio1914
több mint 1 éve
örülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
NB2
Music City Miracle
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Lehet. Mondjuk Seaman óta nincs kimagaslóan jó angol kapus...Mondjuk azzal nyernének, Pope jobb kapus.Oké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
Reggio1914
Sixo
több mint 1 éve
4 negyeddöntőből 3on a gyengébben játszó csapat ment tovább.
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Szerintem csak a bíró, Kane nem lesz annyira basztatva.Rashford se lennék, tutira megtalálják megint, mint tavaly, amikor kihagyta a tizitKane fogja elvinni a balhét meg a spori
slowmotion
Heisman nádor
több mint 1 éve
Rashford se lennék, tutira megtalálják megint, mint tavaly, amikor kihagyta a tizitKane fogja elvinni a balhét meg a spori
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Morocco, 732 Morocco, 2022Martell Károly, majd esetleg Zrínyi is az útjukba állhat.
🤝
WE HAVE CONQUERED THE
IBERIAN PENINSULA AND ARE
PREPARED TO BATTLE FRANCE
r.baggio
több mint 1 éve
Mondjuk azzal nyernének, Pope jobb kapus.Oké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
Reggio1914
több mint 1 éve
A második számúOké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
Reggio1914
több mint 1 éve
Rashford se lennék, tutira megtalálják megint, mint tavaly, amikor kihagyta a tizit
több mint 1 éve
Reggio1914
1 388
Oké, de ki jön vissza kapuba, ha eleve az első számú kapusod Pickford? 🙂Utána meg lecserélnek valakit, de ok 😀Ilyenkor miért nem cserélnek be a kapus helyett egy mezőnyjátékost?Az miért lenne jó? Hosszabbításban pisloghatnának? 🙂
r.baggio
Reggio1914
r.baggio
több mint 1 éve
Nekem pont ez lett teliCsak munkahelyi házi VB játék ami inkább csak móka ,de szoros és ez kellett volna,hogy vezessek a vége előtt 4 meccsel....Kane te fos....tanulj meg 11-est rúgni te baromPénzed volt rajta?
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Morocco, 732 Morocco, 2022🤝
WE HAVE CONQUERED THE
IBERIAN PENINSULA AND ARE
PREPARED TO BATTLE FRANCE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Csak munkahelyi házi VB játék ami inkább csak móka ,de szoros és ez kellett volna,hogy vezessek a vége előtt 4 meccsel....Kane te fos....tanulj meg 11-est rúgni te baromPénzed volt rajta?
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Vaze az angoloknak inkabb csoportmasodiknak kellett vna lenni, a masik agrol sztem dontobe mennekezt kipróbálták 18-ban, nem sikerült
Duff
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kb mintha Bradynek ordibálná, hogy tanulj már meg passzolni egy rossz passz után.engedd ki,ne tartsd magadban 😀hatalmas tilten van a csávó 😀
Kampman
Hanni