Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
ha egy kis/középcsapat betolja a buszt egy elit csapat ellen én azt nem tudom elítélnifőleg egy kieséses szakaszban
mikor fordítva történik akkor vannak számomra gondok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
akkor amit mar felvetettem par napja vegre van idom kifejteni:Szerintem itt csak annyi a titok, hogy az európai csapatokat jobban ismerjük. Könnyebb szeretni vagy utálni őket.
adva van A valogatott (europai), legutobbi VB meccs, jatokasai kovetkezo bajnoksagokbol (top6 a PL, Laliga, SeriaA, ligue1, portugal, bundas:
nem top 6 bajnoksag, de BL resztvevo
nem top6, de BL;nem top6;bundás;bundás
seriaA; PL; LaLiga
Seria A; bundás; PL
cserek: LaLiga; ligue1; nemtop6, de BL; nem top6,de BL; seriaA
B valogatott (nem europai), szinten legutobbi BL meccse:
nem europa;
PL; Bundas; nem europa
Ligue1; Bundás; portugál; nem europa;
Bundás; nemtop6, de BL; bundás
cserek: bundás; ligue1; PL; nem europa; nem top6
szoval, en a keretek kozott akkora hatalmas kulonbseget nem latok. alairom, hogy talan A valogatott minosegibb picivel, azonban a B valogatott tagjainak nagy resze is a top fociban szerepel, a legmagasabb szintu kepzest kapja. Plusz az A valogatott annyival jobban torekszik labdabirtoklasra illetve esetleges tamadas epitesre, ami kiadja ezt a pluszt.
viszont mikor B valogatott nyer/tovabbjut akkor itt a forumon is nagy oromkodes van, hogy milyen jot tesz a focinak, mert nem europai csapat, meg egzotikus stb (mikozben latszik, hogy a csapat tagjainak markans resze Europaban kapja a kepzest, a top szinten) viszont ha hasonlo jatekkal tovabb megy A europai valogatott akkor meg egybol jon a kopkodes, hogy milyen jatek ez stb.
tenyleg csak meg szeretnem erteni, hogy azon tul, hogy van egy prekoncepcio meg talan 20-30 evrol korabbrol, hogy ha egy nem europai csapat eljut a VBn 16ba akkor miert oromkodunk mikozben ha hasonlo erossegu europai csapat hasonlo jatekot produkal akkor meg elegge leszoljak azt. mondum, ertem, hogy indulunk egy kepzeletbol az egzotikumrol, de a tenyek ezt nem tamasztjak ala sztem, es epp ezert fura, hogy itt a forumon is tok ertelmes emberek, akik utananeznek a reszleteknek is, igy oromkodnek vagy karognak fuggoen attol, hogy melyik csapatrol van szo.
csebi
Egy Marokkóról, Szaúd-Arábiáról, Ecuadorról nem sokat tud az átlag.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
kicsapat/nagycsapat szerintemTB és a pats ellen is mindig szurkol a fórum, pedig lehet, hogy az ellenfél se játszik szép focit 😊
több mint 1 éve
akkor amit mar felvetettem par napja vegre van idom kifejteni:adva van A valogatott (europai), legutobbi VB meccs, jatokasai kovetkezo bajnoksagokbol (top6 a PL, Laliga, SeriaA, ligue1, portugal, bundas:
nem top 6 bajnoksag, de BL resztvevo
nem top6, de BL;nem top6;bundás;bundás
seriaA; PL; LaLiga
Seria A; bundás; PL
cserek: LaLiga; ligue1; nemtop6, de BL; nem top6,de BL; seriaA
B valogatott (nem europai), szinten legutobbi BL meccse:
nem europa;
PL; Bundas; nem europa
Ligue1; Bundás; portugál; nem europa;
Bundás; nemtop6, de BL; bundás
cserek: bundás; ligue1; PL; nem europa; nem top6
szoval, en a keretek kozott akkora hatalmas kulonbseget nem latok. alairom, hogy talan A valogatott minosegibb picivel, azonban a B valogatott tagjainak nagy resze is a top fociban szerepel, a legmagasabb szintu kepzest kapja. Plusz az A valogatott annyival jobban torekszik labdabirtoklasra illetve esetleges tamadas epitesre, ami kiadja ezt a pluszt.
viszont mikor B valogatott nyer/tovabbjut akkor itt a forumon is nagy oromkodes van, hogy milyen jot tesz a focinak, mert nem europai csapat, meg egzotikus stb (mikozben latszik, hogy a csapat tagjainak markans resze Europaban kapja a kepzest, a top szinten) viszont ha hasonlo jatekkal tovabb megy A europai valogatott akkor meg egybol jon a kopkodes, hogy milyen jatek ez stb.
tenyleg csak meg szeretnem erteni, hogy azon tul, hogy van egy prekoncepcio meg talan 20-30 evrol korabbrol, hogy ha egy nem europai csapat eljut a VBn 16ba akkor miert oromkodunk mikozben ha hasonlo erossegu europai csapat hasonlo jatekot produkal akkor meg elegge leszoljak azt. mondum, ertem, hogy indulunk egy kepzeletbol az egzotikumrol, de a tenyek ezt nem tamasztjak ala sztem, es epp ezert fura, hogy itt a forumon is tok ertelmes emberek, akik utananeznek a reszleteknek is, igy oromkodnek vagy karognak fuggoen attol, hogy melyik csapatrol van szo.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Croatia and Morocco players waiting for a penalty shoot out in the final pic.twitter.com/x1TES0uwo0
— Troll Football (@TrollFootball) December 11, 2022
több mint 1 éve
Tök mindegy, mi történik az elődöntőben, Párizs égni fog 😄Már égett tegnap is, de nem egymás ellen küzdöttek, hanem elkezdték a marokkóiak, majd jöttek a franciák is egy koprodukciós vandálodásra
warr_b
több mint 1 éve
“Ronaldo párja szerint hiba volt Cristiano-t ennyit padoztatni”Mondjuk arra a portugál taktikát ág kitesszük szélre es beadják épp jó lett volna
Konkrétan mínusz egy ember volt vele a csapat, de semmi baj 😃
jobbágy#JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Tök mindegy, mi történik az elődöntőben, Párizs égni fog 😄Nincs is szebb az arab gólörömnél.
warr_b
több mint 1 éve
- JC6
6 981
“Ronaldo párja szerint hiba volt Cristiano-t ennyit padoztatni”Konkrétan mínusz egy ember volt vele a csapat, de semmi baj 😃
több mint 1 éve
Tök mindegy, mi történik az elődöntőben, Párizs égni fog 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Young Moroccan fans attacking riot police tonight on Champs Élysées, the main street of Paris.
— Visegrád 24 (@visegrad24) December 10, 2022
Riots also broke out in Lille and Avignon after Morocco defeated Portugal 1-0 at the World Cup tonight.pic.twitter.com/RTyzAqlvFt
www.youtube.com/watch?v=61kL-9-FHCg
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Ami meglepő volt, hogy hátul milyen nyugodtan pontosan passzolva hozták ki a labdát kritikus helyzetekben is magasabban jegyzett csapatok ellen kb minden meccsen, nem csak úgy előreqrták, lesz ami lesz lapon vagy hogy felszabaduljon a kapu. Ehhez nagy önbizalom is kell az összeszokottság és labdabiztonság mellett.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
Felig off.Marokko.a vedelem jo de ha baj van a kapus bemutat egy-ket bravurt.
En ezt hianylom a magyar kapusoknal mindig.amikor a vedelem becsodol akkor a kapus mutasson be bravurt.pl szegeny gula talan a bulgarok ellen volt meg dibusz az ireknel.de pl albania ide-oda vagy sok mas meccs ami egy golos volt nem jott bravur max "kotelezo".
több mint 1 éve
Ok a másik ágról adnak biztosan Brozovic meg MartinezAz Inter és a Bayern is folytatja azt a most már 40 éves hagyományt h van játékosuk a döntőbenMelyik marokkói játszik az Interben?
csebi
vpi
több mint 1 éve
Az Inter és a Bayern is folytatja azt a most már 40 éves hagyományt h van játékosuk a döntőbenMelyik marokkói játszik az Interben?
csebi
több mint 1 éve
Az Inter és a Bayern is folytatja azt a most már 40 éves hagyományt h van játékosuk a döntőben
több mint 1 éve
délikapunak mi baja a bírókkal?Haaat neki aztán jóval több baja lehetne mint Messinek
NB2
több mint 1 éve
Mondjuk 2006ban sosem felejtem el h az elődöntőben Lippi hozta be a csatarokat a hosszabbításban h ne legyen tizi párbaj. Sztem az egy egész szép focit játszó csapat volttavalyHát 2006 ot inkább hagyjuk ott bunker focival nyertek
2006-ban is
Kampman
Ha olyan szépen játszottak, akkor hogy nem sikerült egy észak Macedónia ellen hazai pályán továbbjutni egy vb selejtezőn?😂
kapitnono
több mint 1 éve
Kampman
28 323
az ő esetükben történetesen igenSzep jatek= gyozelem?tavalyHát 2006 ot inkább hagyjuk ott bunker focival nyertek
2006-ban is
Kampman
Ha olyan szépen játszottak, akkor hogy nem sikerült egy észak Macedónia ellen hazai pályán továbbjutni egy vb selejtezőn?😂
kapitnono
😀
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Most nézem Giroud fejese ha nem pattan meg az angol védőn akkor pont Pickford kezébe megyMaguire keze volt. Pedig okés tornája volt szegénynek, csak bevonzotta hogy köze volt a kieséshez.
ThundersNFL a Jobbágy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
Szep jatek= gyozelem?tavalyHát 2006 ot inkább hagyjuk ott bunker focival nyertek
2006-ban is
Kampman
kapitnono
😀
több mint 1 éve
tavalyHát 2006 ot inkább hagyjuk ott bunker focival nyertek
2006-ban is
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 323
tavalyMelyik évezredben volt az olaszoknak szépen játszó válogatottjuk?Mert hogy nem ebben az is biztosAzt régebben játszották. Amióta Manchini a szövetségi kapitány egy progresszív támadó focit játszanak. Azzal nyertek EB-t és a torna legszebben játszó csapata voltak.Az olaszok előszeretettel játsszák a védekező focit, és azt is sokan szeretik. Ugye az a bizonyos cattanacco... 😊 Bocsi, ha nem így írják, sokadik whiskey után vagyok! 😀mindenki csak azt tudja legyőzni, aki ellen játszik..én persze azt is megértem, ha valaki a védekező focit szereti, tényleg feleslegesek a látványos megoldások, főképp magyarkéntSzerintem sem voltak rosszak, viszont azt se hinném, hogy Marokkó ne érdemelte volna meg. Nekem a horvátok két büntetőpárbaja sokkal neccesebb.ezt amúgy be akartam írni a meccs előtt, de azért a mai meccs bizonyította, hogy nem rosszak az angolok semörülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
nem voltak rosszabbak mint a franciák
NB2
Nandito
NB2
Nandito
Klaci79
Nandito
Sixo
kapitnono
2006-ban is
több mint 1 éve
Melyik évezredben volt az olaszoknak szépen játszó válogatottjuk?Mert hogy nem ebben az is biztosAzt régebben játszották. Amióta Manchini a szövetségi kapitány egy progresszív támadó focit játszanak. Azzal nyertek EB-t és a torna legszebben játszó csapata voltak.Az olaszok előszeretettel játsszák a védekező focit, és azt is sokan szeretik. Ugye az a bizonyos cattanacco... 😊 Bocsi, ha nem így írják, sokadik whiskey után vagyok! 😀mindenki csak azt tudja legyőzni, aki ellen játszik..én persze azt is megértem, ha valaki a védekező focit szereti, tényleg feleslegesek a látványos megoldások, főképp magyarkéntSzerintem sem voltak rosszak, viszont azt se hinném, hogy Marokkó ne érdemelte volna meg. Nekem a horvátok két büntetőpárbaja sokkal neccesebb.ezt amúgy be akartam írni a meccs előtt, de azért a mai meccs bizonyította, hogy nem rosszak az angolok semörülök a franciáknak, de azt elismerem, hogy ezeknek az angoloknak a 4 között lett volna a helyük ilyen hülye Marokkó helyettMarokkó legyőzte Belgiumot, Spanyolországot, Portugáliát, Kanadát. Azért ez nem rossz sorozat. Anglia legyőzte Walest, Iránt, Szenegált, ebben egy komoly válogatott nincs.
nem voltak rosszabbak mint a franciák
NB2
Nandito
NB2
Nandito
Klaci79
Nandito
Sixo