Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
A Front 7 a portugáloknál lehet a vb-n a legjobb, de a támadó 4-es öreg, Leao a legfiatalabb aki nem egy győztes fejben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Miguel Merino a kamerába: iViva San Fernín! 😁😁😁
1 hónapja
Protugálok jók lehetnek majd CR nélkülMire? Vitinhanak, Brunonak, Bernardo Silvanak 1 db jó meccse nem volt még a válogatottban világversenyen, legalábbis én nem nagyon emlékszem. Értem én hogy fék volt CR, a vak is látta hogy az, de ennyi ember kizárt hogy csak és kizárólag miatta legyen szar. Vitinhának pl. egy előrepassza nem volt ezen a VB-n, ezen a meccsen is messze ő volt a legszarabb Neto meg CR mellett.
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ott ahol Félix kezdő hat el nem tudom képzelni h milyenek a fiatalok.én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
saját maga paródiája lett, kár érte, pedig jó kis ügyes gárda ez a portugál
NB2
Stez
Ráadásul én Netotol sem vagyok elájulva.
Kozepen erős ez a csapat igen de előre sztem nincsenek élvonalban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Holnap remélem Messi is lesz olyan sportszerű ha már a két nevet folyamat együtt emlegetik, hogy kiesik és együtt mennek Cancúnba a naplementébe.De hát őt a bírók döntőig viszik!
KeyG
1 hónapja
Amúgy fizikálisan még bírna egy vb-t.Mármint ha csak ennyit melózik.
A csapat nem bírná.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
azzal nem biztos, hogy jól járnak. sztem neki meggyőződése, hogy lapot kapni kitüntetés. a többi szabályról meg fogalma sincs, de amekkora mr bean, mindig team usát szivatná le az összes döntésévelÁllítólag ha USA tovabbmegy akkor a játékvezető Donald J. T. LeszKoreára is azt hitték 😊spanyolok se mennek sokat innentőlUSA belga győztest minden gond nélkül kiejtik, Franciák ellen meg meglátjuk
petey
kapitnono
NB2
csebi
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Na, ket percbe telt, amig sikerult egy kis sirast magara eroltetnie. 😀
1 hónapja
én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
saját maga paródiája lett, kár érte, pedig jó kis ügyes gárda ez a portugál
NB2
1 hónapja
Én amúgy nem értettem h miért voltak oda ettől a portugál kerettol főleg h Ronaldo fizetett nezo voltProtugálok jók lehetnek majd CR nélkülsztem addigra már Bruno lesz kevés és nincs semmi kisegítés
Toca
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Saudiban simánProtugálok jók lehetnek majd CR nélküljátékosedző lehetne
Toca
Tactful Cactus
1 hónapja
Protugálok jók lehetnek majd CR nélküljátékosedző lehetne
Toca
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Állítólag ha USA tovabbmegy akkor a játékvezető Donald J. T. LeszKoreára is azt hitték 😊spanyolok se mennek sokat innentőlUSA belga győztest minden gond nélkül kiejtik, Franciák ellen meg meglátjuk
petey
kapitnono
NB2
1 hónapja
Protugálok jók lehetnek majd CR nélkülsztem addigra már Bruno lesz kevés és nincs semmi kisegítés
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Belgákat nem biztos. USA meg nem fog továbbmenni max ha Trump arra is szóltKoreára is azt hitték 😊spanyolok se mennek sokat innentőlUSA belga győztest minden gond nélkül kiejtik, Franciák ellen meg meglátjuk
petey
kapitnono
NB2
1 hónapja
mit mond krisztiánó, amikor a portugál válogatott megnyeri a vbt?semmit, mert kiszoptak xd
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Protugálok jók lehetnek majd CR nélkül
1 hónapja
Koreára is azt hitték 😊spanyolok se mennek sokat innentőlUSA belga győztest minden gond nélkül kiejtik, Franciák ellen meg meglátjuk
petey
kapitnono
1 hónapja
Igazi balfaszokNeves is csak a Bayernnek tud gólt fejelni
warr_b
1 hónapja
Roncika nem hisztizni kellene hanem félre kellett volna állni...Silva gyerekre gyorsan rászállt a Mourinho stílus
1 hónapja
Semmit se érdemelnek a portugálok ilyen hitvány játékkal
1 hónapja
Rinyaldo annyit csinalt egèsz.meccsen mintha engem pályara állítanak....
1 hónapja
én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávésaját maga paródiája lett, kár érte, pedig jó kis ügyes gárda ez a portugál
1 hónapja
Áh ahhozvsétálni kellene, földetCR befejeliaz ajtót a heylére
Toca
Negritis, a vajda