Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Proxyi
236
Mire?Én amúgy nem értem, hogy egy Vitinha-Neves PSG tengellyel (+Mendes), valamint élete szezonját futó Fernandessel hogy lehet ennyire fos elképzelés nélküli ez a portugál keret.de CR hibája is mert megöl kvázi minden támadást
És nem, ez nem CR hibája.
Proxyi
mondjuk nyilván az edző is kókler, csak nézd meg a belgákkal mire jutott
Negritis, a vajda
Ráadásul a belga arany generációval.
Egy ilyen kp dolga az lenne, hogy támadásokat építsen ki, akkor is, ha CR egy statikus botkent ácsorog a 16os környékén. Vagy ők lőjenek, vagy a szélsőket hozzák játékba. Semmi, de semmi nem valósult meg ezekből.
1 hónapja
Én amúgy nem értem, hogy egy Vitinha-Neves PSG tengellyel (+Mendes), valamint élete szezonját futó Fernandessel hogy lehet ennyire fos elképzelés nélküli ez a portugál keret.De, az o hibaja. Mert minden neki volt alarendelve, ezaltal a teljes tamadoegyseg, kozeppalya szetesett. Martinez meg egy hulladek edzo, nem mert belenyulni az egesz fos rendszerbe, amit kb mindenki megszenvedett Ronaldo miatt. A jo jatekosok mind total mas szerepkorben jatszottak Ronaldo miatt, mint amugy a klubjukban.
Proxyi
Es az is Ronaldo hibaja, hogy egy onzo fasz, es keptelen volt lenyelni a buszkeseget es azt mondani, ne kezdjen, fontosabb a csapat sikere, es mondjuk cserekent beallva kapjon fel orakat a legtobb meccsen, kiveve a sormeccseken, ahol ugy sincs kerdes. Nagyjabol szerintem hat-het eve ment el a portugal valogatottnak arra, hogy neki legyen plusz husz golja. Szerintem nagyon nem erte meg az egesz.
1 hónapja
asszem ez az usa - belga 2-0 nulla pontos tipp leszde boldog leszek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
oh most nézem hogy martinez is outwww.reuters.com/sports/soccer/portugal-coach-martinez-leave-after-world-cup-exit-spain-2026-07-06/
1 hónapja
Én amúgy nem értem, hogy egy Vitinha-Neves PSG tengellyel (+Mendes), valamint élete szezonját futó Fernandessel hogy lehet ennyire fos elképzelés nélküli ez a portugál keret.de CR hibája is mert megöl kvázi minden támadást
Proxyi
mondjuk nyilván az edző is kókler, csak nézd meg a belgákkal mire jutott
1 hónapja
Proxyi
236
Én amúgy nem értem, hogy egy Vitinha-Neves PSG tengellyel (+Mendes), valamint élete szezonját futó Fernandessel hogy lehet ennyire fos elképzelés nélküli ez a portugál keret.És nem, ez nem CR hibája.
1 hónapja
Pontosan elég ideje van a foci világában hogy tudja ezzel mit indított el a neki kedvező "ítélet".sajnos ez nem poch vagy balo saraBalogun-nak van képe kiállni a mérkőzésre, patheticMiert ne lenne? Tovabbra sem o vonta vissza a lapjat, nem o kavart fost.
KeyG
Stez
nekik az a dolguk hogy nyerjenek
amúgy vicces hogy a horvátok már beadtak óvást a 11es miatt
Negritis, a vajda
1 évre felfüggesztve, istenem.
Mikor már Ceferín prédikál normákról na tudod, hogy akkor baj van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
sajnos ez nem poch vagy balo saraBalogun-nak van képe kiállni a mérkőzésre, patheticMiert ne lenne? Tovabbra sem o vonta vissza a lapjat, nem o kavart fost.
KeyG
Stez
nekik az a dolguk hogy nyerjenek
amúgy vicces hogy a horvátok már beadtak óvást a 11es miatt
1 hónapja
oh KDB nem kezd?
1 hónapja
Balogun-nak van képe kiállni a mérkőzésre, patheticMiert ne lenne? Tovabbra sem o vonta vissza a lapjat, nem o kavart fost.
KeyG
1 hónapja
a szarházi kint van?
1 hónapja
Na, Balogun kezdetesevel gyorsan el is dolt, hogy nyilvan az usa sem lesz fair play.1978-ban Argentína lett a fair play díjas.
De mondjuk nem meglepo, nem fogjak kihagyni a top csatarukat azert, mert ez nem tetszik sokaknak. Nem ok engedelyeztek Balogun jatekat, hanem a Fifa, oket kell utalni es nem Pochettinot.
Stez
Miután szétrúgták a magyarokat, megbundázták a Peru elleni meccsüket és megváratták a hollandokat a döntőben.
1 hónapja
Balogun-nak van képe kiállni a mérkőzésre, pathetic
1 hónapja
Na, Balogun kezdetesevel gyorsan el is dolt, hogy nyilvan az usa sem lesz fair play. De mondjuk nem meglepo, nem fogjak kihagyni a top csatarukat azert, mert ez nem tetszik sokaknak. Nem ok engedelyeztek Balogun jatekat, hanem a Fifa, oket kell utalni es nem Pochettinot.
1 hónapja
Tonight’s USMNT Starting XI vs. Belgium: 24-Matt Freese, 2-Sergiño Dest, 3-Chris Richards 4-Tyler Adams, 5-Antonee Robinson, 8-Weston McKennie, 10-Christian Pulisic, 13-Tim Ream (Capt.), 16-Alex Freeman, 17-Malik Tillman, 20-Folarin BalogunKezd Balogun

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Quenda a Chelsea játékosa lett, az mostanság inkább temető mint nem.Majd Quendat meg Rodrigo Morat kell figyelni, ha jo helyre kerulnek, akkorat robbannak ket-harom even belul, mint a fene.Ezen felül ki a két szélső?Ha talalnak egy normalis kilencest, meg Fernandes helyere egy iranyitot, akkor rohadt jok lehetnek, rajtuk kivul nagyon eros a keret es szamos kulcsjatekos fiatal meg.Ott ahol Félix kezdő hat el nem tudom képzelni h milyenek a fiatalok.én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
saját maga paródiája lett, kár érte, pedig jó kis ügyes gárda ez a portugál
NB2
Stez
Ráadásul én Netotol sem vagyok elájulva.
Kozepen erős ez a csapat igen de előre sztem nincsenek élvonalban
csebi
Stez
Leao még itt a vegszukseg perceiben sem volt képes egyetlen beadasra sem. Konkrétan megkapta a labdát és hatra adta. Meg Józsi Gyuri is jobb volt ő legalább oldalra passzolt.
Nalam túl sok a ha.
csebi
Stez
1 hónapja
Cristiano Ronaldo generated just 0.03 expected assists per 90 at World Cup 2026.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Főni intézte a továbbjutást érő gólt 😊Vamos!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Majd Quendat meg Rodrigo Morat kell figyelni, ha jo helyre kerulnek, akkorat robbannak ket-harom even belul, mint a fene.Ezen felül ki a két szélső?Ha talalnak egy normalis kilencest, meg Fernandes helyere egy iranyitot, akkor rohadt jok lehetnek, rajtuk kivul nagyon eros a keret es szamos kulcsjatekos fiatal meg.Ott ahol Félix kezdő hat el nem tudom képzelni h milyenek a fiatalok.én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
NB2
Stez
csebi
Stez
Leao még itt a vegszukseg perceiben sem volt képes egyetlen beadasra sem. Konkrétan megkapta a labdát és hatra adta. Meg Józsi Gyuri is jobb volt ő legalább oldalra passzolt.
Nalam túl sok a ha.
csebi
1 hónapja
Ezen felül ki a két szélső?Ha talalnak egy normalis kilencest, meg Fernandes helyere egy iranyitot, akkor rohadt jok lehetnek, rajtuk kivul nagyon eros a keret es szamos kulcsjatekos fiatal meg.Ott ahol Félix kezdő hat el nem tudom képzelni h milyenek a fiatalok.én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
NB2
Stez
csebi
Stez
Nalam túl sok a ha.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ez aztan remek szakertes volt ujfent. Okosabbak lettunkA kihagyott helyzetek megbosszulták magukat?
Stez
1 hónapja
Ez aztan remek szakertes volt ujfent. Okosabbak lettunk
1 hónapja
Masszívan túlértékelt ez a Portugál válogatott a világklasszis balhátvédjük és a középpályájuk miatt. A többi kukaOtt ahol Félix kezdő hat el nem tudom képzelni h milyenek a fiatalok.én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
NB2
Stez
csebi
1 hónapja
Ha talalnak egy normalis kilencest, meg Fernandes helyere egy iranyitot, akkor rohadt jok lehetnek, rajtuk kivul nagyon eros a keret es szamos kulcsjatekos fiatal meg.Ott ahol Félix kezdő hat el nem tudom képzelni h milyenek a fiatalok.én nagyon szerettem a CR-t mikor a legjobb időszakában volt, de valaki ennyire önző fasz legyen, hogy nem veszi észre, hogy neki már lefőtt a kávéEn is szerettem, nagyon tiszteletre melto volt az a rengeteg munka, akivel odakerult, ahova. De keptelen volt az onos erdekei ele helyezni a csapatot, es erre azetlrt most rament jo par baromi jo portugal sztarjatekos. Viszont sokan meg fiatalok, talalnak egy jo edzot, innentol meg jobbak lehetnek.
NB2
Stez
csebi