Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
Megkockáztatom: ez a Lukaku tud valamit.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 022 — Sworn to the Dark
Manzambi suffered a non-contact knee injury during a 5v5 drill in their final training session.

faszomat már

built for this shit

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 392 — The Mathematician
Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
peach
Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄
warr_b
Viszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.
Dzsokijuing
Nekem haaland stabil kérdés meddig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 522 — Saturday Night Lights
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
peach
warr_b
Viszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 149
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3

444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
Stez
Minden Kedd és Szerda Belgiumban vagyok szóval ne ezeken a napokon ha kèrhetem
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3

444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
warr_b

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 392 — The Mathematician
A gyíkcsoportból (G) tehát még ketten is versenyben vannak. "Gyíkcsoport".
Brouwerij van de Vrij
Mondjuk ha mind2 8ba megy az szép lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 757 — nabege2@yahoo.com

Szerkesztette: NB2
1 hónapja
Nem tudom, volt-e már
 m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
zacknorb
ezt se Mbappé írta 😊
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Nem tudom, volt-e már
 m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 532 — Bears & Illinois fan
A belgak a legjobbkor kapjak el a fonalat, így kell vb-t nyerni, jo formaidozitessel. Hulye Europa, 6 csapatbol csak 5 europai eddig.
Brouwerij van de Vrij
Nem hülye Európa, csak rondán fociznak. A belgák tegnap nem...😊

Viccet félretéve, nagy grat a norvégoknak, végre az angolok sem cseszik el, de én tartok tőle, hogy nem lesz látványos nagy meccs. Ne felejtsük el, hogy a brazilok az első félidőben lerendezhették volna a meccset, de suták voltak a kapu előtt. Az volt az érzésem, hogy úgy játszanak, mintha előnyben lennének, kissé kényelmesen, de kimaradtak a helyzetek. A norvégok nagyon vigyáztak a labdára, folyton hátrapasszoltak a kapusnak, előre nem igazán haladtak, majd a végén, amikor a brazilok elfáradtak, jött a Cula és elintézte őket.
Nem tudom, kétgólos hátrányban tudtak volna e fordítani. Mindegy, már történelem.

Az angolok kurva nagy formában vannak, de bennem mindig felsejlik, hogy azért ők az "öntökönlövő " angolok.
Ha nem sikerül hamar gólt lőniük, félek, hogy egy szenvedős meccs lesz, tizenegyesekkel, de ne legyen igazam.

A spanyolok tegnap nem kápráztattak el, de az európaiak közül nekik drukkolok, de ha a norvégok lesznek a világbajnokok, azt is feldolgozom. A balgák, frencsik kizárva 😊

Azért nyerjen csak Argentína! (nem fog)

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Na látom közbeszólt a karmaizabiccs.

Azt mondjuk nem láttam jönni, hogy az a De Ketelaere lesz a nyerő ember, aki eddig két egyeneset nem tudott belerúgni a labdába, mert csak a labda zavarta.

Meg nem láttam azt sem, hogy Fernandez meg meri húzni, hogy a floppert meg a behúzott kézifékes csávót sem teszi a kezdőbe. Lókakival együtt végülis a legnagyobb sztárok lennének belga szinten, vagy mi.

Még két meccs, aztán kezdődik a vébé.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sok hűhó semmièrt 😏 így utólag persze, de azèrt a jelensèg maga nincs rendben....
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Trump uram elintézte ezt a tornát az usa-nak, teljesen szét volt esve a csapat fejben amit egyértelműen a balogun cirkusznak tudok be. Szép volt Mr. President!
peach
Majd óvást nyújt be, mert Balogun jogosulatlanul játszott, és kérik az újrajátszást!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
A gyíkcsoportból (G) tehát még ketten is versenyben vannak. "Gyíkcsoport".

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
Trump uram elintézte ezt a tornát az usa-nak, teljesen szét volt esve a csapat fejben amit egyértelműen a balogun cirkusznak tudok be. Szép volt Mr. President!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Pocchettinot kirúgták már? 😊
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 000 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Balogun sok hűhó semmiért.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
A belgak a legjobbkor kapjak el a fonalat, így kell vb-t nyerni, jo formaidozitessel. Hulye Europa, 6 csapatbol csak 5 europai eddig.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Mire felkelünk elintézi Trump hogy 3:0-val továbbjut USA azért mert miért ne
remontada
Trumpot már sose érdekelte a soccer.
Lehet megbombázza Belgrádot, mert félrehall valamit és abból már jött ki jól az USA.

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 149
Mire felkelünk elintézi Trump hogy 3:0-val továbbjut USA azért mert miért ne