Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Megkockáztatom: ez a Lukaku tud valamit.
1 hónapja
Manzambi suffered a non-contact knee injury during a 5v5 drill in their final training session.faszomat már
built for this shit
1 hónapja
Nekem haaland stabil kérdés meddigViszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
peach
warr_b
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Viszont a csopi után nem hittem volna, hogy a Kane-tippem ilyen jól áll.Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣
warr_b
peach
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Minden Kedd és Szerda Belgiumban vagyok szóval ne ezeken a napokon ha kèrhetemwww.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
Stez
1 hónapja
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3Na, akkor megvan, melyik orszagot tamadja meg legkozelebb Donald bacsi.
444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
NB2
1 hónapja
Hát az én Oyarzabal tippem sem áll túl acélosan 😖😄Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
warr_b
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄majd akkor nevetgélj, ha lesz olyan bivaly tipped mint nekem a gólkirályra, desire doué 🤣
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
A gyíkcsoportból (G) tehát még ketten is versenyben vannak. "Gyíkcsoport".Mondjuk ha mind2 8ba megy az szép lenne
Brouwerij van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Ftrump-t%25C3%25A1nccal-al%25C3%25A1zt%25C3%25A1k-a-belg%25C3%25A1k-a-fifa-szab%25C3%25A1lyokat-v0-92e0j9mdkrbh1.jpeg%3Fwidth%3D1254%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D514f18b35447b203e58fb1aacbf4fdc70ba140b3444.hu/2026/07/07/trump-tanccal-alaztak-a-belgak-a-fifa-szabalyokat-felulirato-amerikai-elnokot
Szerkesztette: NB2
1 hónapja
Nem tudom, volt-e márezt se Mbappé írta 😊
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/07/06/mbappe-tokeletes-valasz-adott-az-ot-rasszista-kijelentesekkel-tamado-paraguayi-szenatornak/?fbclid=IwVERDUAS5f-pleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR4tucfuwxOLEVexc-_sOjdC2wieDBCEljahFMv6jeL833vnqWszOrTtXxA-vg_aem_QmlwvI-m1spRgIFzXFjijQ
zacknorb
1 hónapja
Tippelés továbbra is kiválóan megy 😄Első két nyolcaddöntőn 11 pont, az utána lévő négy meccsen összesen három pont 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
A belgak a legjobbkor kapjak el a fonalat, így kell vb-t nyerni, jo formaidozitessel. Hulye Europa, 6 csapatbol csak 5 europai eddig.Nem hülye Európa, csak rondán fociznak. A belgák tegnap nem...😊
Brouwerij van de Vrij
Viccet félretéve, nagy grat a norvégoknak, végre az angolok sem cseszik el, de én tartok tőle, hogy nem lesz látványos nagy meccs. Ne felejtsük el, hogy a brazilok az első félidőben lerendezhették volna a meccset, de suták voltak a kapu előtt. Az volt az érzésem, hogy úgy játszanak, mintha előnyben lennének, kissé kényelmesen, de kimaradtak a helyzetek. A norvégok nagyon vigyáztak a labdára, folyton hátrapasszoltak a kapusnak, előre nem igazán haladtak, majd a végén, amikor a brazilok elfáradtak, jött a Cula és elintézte őket.
Nem tudom, kétgólos hátrányban tudtak volna e fordítani. Mindegy, már történelem.
Az angolok kurva nagy formában vannak, de bennem mindig felsejlik, hogy azért ők az "öntökönlövő " angolok.
Ha nem sikerül hamar gólt lőniük, félek, hogy egy szenvedős meccs lesz, tizenegyesekkel, de ne legyen igazam.
A spanyolok tegnap nem kápráztattak el, de az európaiak közül nekik drukkolok, de ha a norvégok lesznek a világbajnokok, azt is feldolgozom. A balgák, frencsik kizárva 😊
Azért nyerjen csak Argentína! (nem fog)
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Na látom közbeszólt a karmaizabiccs.Azt mondjuk nem láttam jönni, hogy az a De Ketelaere lesz a nyerő ember, aki eddig két egyeneset nem tudott belerúgni a labdába, mert csak a labda zavarta.
Meg nem láttam azt sem, hogy Fernandez meg meri húzni, hogy a floppert meg a behúzott kézifékes csávót sem teszi a kezdőbe. Lókakival együtt végülis a legnagyobb sztárok lennének belga szinten, vagy mi.
Még két meccs, aztán kezdődik a vébé.
1 hónapja
Sok hűhó semmièrt 😏 így utólag persze, de azèrt a jelensèg maga nincs rendben....
1 hónapja
Trump uram elintézte ezt a tornát az usa-nak, teljesen szét volt esve a csapat fejben amit egyértelműen a balogun cirkusznak tudok be. Szép volt Mr. President!Majd óvást nyújt be, mert Balogun jogosulatlanul játszott, és kérik az újrajátszást!
peach
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
A gyíkcsoportból (G) tehát még ketten is versenyben vannak. "Gyíkcsoport".
1 hónapja
Trump uram elintézte ezt a tornát az usa-nak, teljesen szét volt esve a csapat fejben amit egyértelműen a balogun cirkusznak tudok be. Szép volt Mr. President!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Pocchettinot kirúgták már? 😊
1 hónapja
Balogun sok hűhó semmiért.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
A belgak a legjobbkor kapjak el a fonalat, így kell vb-t nyerni, jo formaidozitessel. Hulye Europa, 6 csapatbol csak 5 europai eddig.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
1 hónapja
Mire felkelünk elintézi Trump hogy 3:0-val továbbjut USA azért mert miért neTrumpot már sose érdekelte a soccer.
remontada
Lehet megbombázza Belgrádot, mert félrehall valamit és abból már jött ki jól az USA.
1 hónapja
Mire felkelünk elintézi Trump hogy 3:0-val továbbjut USA azért mert miért ne