Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Ball dont lie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Bsszameg
1 hónapja
Ez mennyivel dobta magát kevésbé, mint Kane?Ezért baj ha elkezdik méricskélni h most mekkora a kontakt
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
hoppá!!!
1 hónapja
🤣🤣🤣🤣
1 hónapja
Van igazság
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
😀 😀 😀
1 hónapja
De Paul mit tud még ilyenkor is reklamálni?
1 hónapja
Ez mennyivel dobta magát kevésbé, mint Kane?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Mondjuk ez is egy Kane nem tizi volt
1 hónapja
nah újabb kertitörpe gól?
1 hónapja
Én azért adnám ha nem lenne dél-amerikai a nyolcban. Erre tekintettel remelem a csoport utolsó is kijut majd onnan a vbre
1 hónapja
Na ez felborította, amit előre vártam ettől a meccstől.Nálam semmi meglepő....a zöld fokiak mèg bátrabbak kicsit már ők is megszívatnak.....
Kampman
1 hónapja
Akkor nem lesz jó a 3-0-ás tippem.Az én 5-0-ám is ment a kukába, de sajnos a brazil vb cím - szaúdi gólkirály páros tippem elszállásával amúgy is csak félig-meddig érdekel már ez az egész.
Milyen punci volt a védő
Willie Parker
1 hónapja
Na ez felborította, amit előre vártam ettől a meccstől.
1 hónapja
Szevasz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Tudtam....grat egyiptomnak...
1 hónapja
Nocsak - még ilyeneket Egyiptomtól
1 hónapja
hoppá!!!