Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
2. félidő első 10 percét egyiptom kicsit tolja meg, hátha összejön a 2. gól. Nyilván ne kapjanak addig 😊
shagi0206
Sajnos zöldfoki meccs feelingje van, az argentinok valahogy behúzzák, ha más nem valami mákos góllal vagy egy hogyhogynem befújt újabb büntetővel.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Latom Messi tizit rontott. Jogos volt amugy? Nem nezem a meccset.
Stez
Zseni vagy. 😂
szaba
Mert?
Stez
Ja azt hittem a vita-viharra akartál rátrollkodni.
szaba
Ja nem, tenyleg nem lattam, de mivel Argentinanak szeretnek konnyu tiziket adni, rakerdeztem, ez is az volt-e, vagy jogos.
Stez
Jogos tizi??? argentinának....á olyan nem létezik....
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 117
Angolok úgy hallottam új taktikával készülnek a negyeddöntőre. Bellingham nevét átírják Messingham-re. Ezzel elérve, hogy megkapják a tiszteletet a játékvezetőtől.
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
2. félidő első 10 percét egyiptom kicsit tolja meg, hátha összejön a 2. gól. Nyilván ne kapjanak addig 😊
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Zseni vagy. 😂
szaba
Mert?
Stez
szaba
Ja nem, tenyleg nem lattam, de mivel Argentinanak szeretnek konnyu tiziket adni, rakerdeztem, ez is az volt-e, vagy jogos.

Szerkesztette: Stez

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Valaki a mellettem lévő hotelszobában fábaszakadt féreg módjára felüvöltött ennél a helyzetnél.
Remélem, hogy a meccset nézi.
Kampman
Most lőtt gólt az andorrai csapat a gibraltárinak a BL-selejtezőn, szerintem annak örül.

1 hónapja
Búcsúmérkőzés a kutyafülét, 2030-ban Argentína és Portugália is rendez meccset, pont azt hagynák ki?
Kampman
Szerintem is mindketten keretben lesznek. Legfeljebb bejönnek majd 10-20 percekre Vanuatu vagy Saint-Marteen ellen.
Őszentsége Sobri Jóska
és ha kibővítik a vb-t, és teszem fel ilyen csapatok is ott lesznek (nyilván nem, de jó viccnek): mi vajon kijutunk? 😀
shagi0206
Nem Európaban bővítenek, így kötve hiszem.
Őszentsége Sobri Jóska
ja, mondjuk ez jogos a fifa részéről. Tömjük tele a foci szinten noname országokkal a vb-t, akiket amúgy a nem kijutó európai csapatok zöme is szarrá verne.
shagi0206
Nemeurópai szavazóból pont háromszor annyi van, mint európaiból. A szavazóknak kell kedvező döntéseket hozni, nem ellenükben. Mert legközelebb már nem te döntesz.

1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Búcsúmérkőzés a kutyafülét, 2030-ban Argentína és Portugália is rendez meccset, pont azt hagynák ki?
Kampman
Szerintem is mindketten keretben lesznek. Legfeljebb bejönnek majd 10-20 percekre Vanuatu vagy Saint-Marteen ellen.
Őszentsége Sobri Jóska
és ha kibővítik a vb-t, és teszem fel ilyen csapatok is ott lesznek (nyilván nem, de jó viccnek): mi vajon kijutunk? 😀
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
ja, mondjuk ez jogos a fifa részéről. Tömjük tele a foci szinten noname országokkal a vb-t, akiket amúgy a nem kijutó európai csapatok zöme is szarrá verne.
shagi0206
Remélem lesznek majd interkontinentális előselejtezők, ahol Belgium küzd Tádzsikisztánnal
1 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 469 — Packers Suicide Squad
Kis pofon nem pofon

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Jövő hètig se rúgunk gólt.....
dande2
szép kísérlet
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
De Európa is kapna helyeket
A 64ből minimum 20at, de valszeg többet is.
Dél-Amerika meg Óceánia pl nem igazán fog sokkal több helyet kapni.
1 hónapja
Shobeir-dubi-dú.... nem rossz eddig a kapus.

Ő most 1.7 misinél tart az Instán amúgy, a 40. percben.
Igor
Azt hittem, h Dibusz lesz a rím
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jövő hètig se rúgunk gólt.....
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 13 191
Stez
Zseni vagy. 😂
szaba
Mert?
Stez
1 hónapja
Na, lelátón meg is mutatták azt az egyetlen argentin játékost, akit tényleg szerettem (J. Zanetti).
shagi0206
Nekem Cuciuffo volt a kedvenc argentínom.
Szerencsétlen veletlenül hasba lőtte magát, nem egy mindennapi focistahalál.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem Martin Palermo a best
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
úgy csináltok, mintha 20 éve nem játszanának rá a csapatok a tizikre 😊
NB2
Igen, de most azért a VAR-ral lenne esély szűrni a rájátszást
Willie Parker
Esély van. Akarat már csak néha

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Valaki a mellettem lévő hotelszobában fábaszakadt féreg módjára felüvöltött ennél a helyzetnél.
Kampman
lehet csak belerúgott a kislábujjával az asztalba.
1 hónapja
úgy csináltok, mintha 20 éve nem játszanának rá a csapatok a tizikre 😊
NB2
Igen, de most azért a VAR-ral lenne esély szűrni a rájátszást
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Valaki a mellettem lévő hotelszobában fábaszorukt féreg módjára felüvöltött ennél a helyzetnél.

Szerkesztette: Kampman
1 hónapja
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Igor
És még így is fog kapni kettőt-hármat.

1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan

Ő most 1.7 misinél tart az Instán amúgy, a 40. percben.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Látok magam előtt egy Észak-Ciprus ellen utolsó másodpercben elvesztett utóselejtezőt.
Kampman
Lehetne egy északi csoport Észak-Ciprussal, Észak-Macedóniával, Észak-Koreával
1 hónapja
Kapus élete meccsét tolja 😀
1 hónapja
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206