Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Lincoln Red Imps meccset nézem, itt volt valami?Szokásos tizi Messinek
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
.Statisztikailag alátámasztott tény, azért az elég egzakt.
Vagy szerinted vannak, mert kicsi a minta, és belekonteózod.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
A csoportot eltaláltad. 😁NFL-ből tudjátok a példám.Justin Herbert - roughing the passer?
KeyG
szaba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Nincsenek.De vannak játékosok, csapatok ahol az ilyen pontatlanságok megítélése egyoldalú. Valahogy a hülye sporik azokat a helyzeteket amiket máshol megadnak vagy nem, náluk folyamatosan pozitívan ítélik meg.Nem, de a döntéseket ugyanúgy emberek hozzak, emberek által alkotott nem egzakt szabályok alapján.De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Az NFL-ben se a technikával van a gond, hanem a pontatlan, nem egyértelmű szabályalkotassal.
Ez van.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL-ből tudjátok a példám.
Itt Messi.
KeyG
Vagy szerinted vannak, mert kicsi a minta, és belekonteózod.
1 hónapja
De vannak játékosok, csapatok ahol az ilyen pontatlanságok megítélése egyoldalú. Valahogy a hülye sporik azokat a helyzeteket amiket máshol megadnak vagy nem, náluk folyamatosan pozitívan ítélik meg.Nem, de a döntéseket ugyanúgy emberek hozzak, emberek által alkotott nem egzakt szabályok alapján.De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Az NFL-ben se a technikával van a gond, hanem a pontatlan, nem egyértelmű szabályalkotassal.
Ez van.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL-ből tudjátok a példám.
Itt Messi.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
A vébék történetében Spanyolország 18
Argentína, Franciaország, Németország 16
Brazília és Anglia 14
Messi 8
tizenegyest rúgott
1 hónapja
Messi kihagyott büntetők különkiadás az emnégyen
1 hónapja
épp a tesómmal beszéltem telón, mondom vezetnek a fáraókmire ő totál kikelve magából: mintha ezeknek az araboknak bármi közük lenne az arabokhoz, ne fáraózz itt nekem 😊
1 hónapja
Ez akkor "megjósoltam" mikor bevezettèk kb....csak arra jó hogy alátámasszák a hülyesègeket, nèha kicsit belehibánznak ès "jól használják"....De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
1 hónapja
Lincoln Red Imps meccset nézem, itt volt valami?Zavarja Kampmant a kiabálásod a szomszéd hotelszobában.
Löfli
1 hónapja
Nem, de a döntéseket ugyanúgy emberek hozzak, emberek által alkotott nem egzakt szabályok alapján.De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Ez van.
1 hónapja
Lincoln Red Imps meccset nézem, itt volt valami?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Mivel a szabályok nagy része még mindig marha szubjektív, és az azt alkalmazó emberek meg főleg.De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
1 hónapja
De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Mi a bajod az ENSZ-el?2. félidő első 10 percét egyiptom kicsit tolja meg, hátha összejön a 2. gól. Nyilván ne kapjanak addig 😊Örülnék ha nem az Egyiptomi Nemzeti Színház társulata jönne ki a 2. felvonásra.
shagi0206
Tactful Cactus
1 hónapja
Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
1 hónapja
Ezt nem vitatom, de nemcsak nekik.....kb bárkinek....mikor milyen kedvük van, igen ez a baj...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Jogos tizi??? argentinának....á olyan nem létezik....Ja nem, tenyleg nem lattam, de mivel Argentinanak szeretnek konnyu tiziket adni, rakerdeztem, ez is az volt-e, vagy jogos.Ja azt hittem a vita-viharra akartál rátrollkodni.Mert?Latom Messi tizit rontott. Jogos volt amugy? Nem nezem a meccset.Zseni vagy. 😂
Stez
szaba
Stez
szaba
Stez
dande2
Willie Parker
1 hónapja
Pedig arab világban méltán híres az egyiptomi filmművészet2. félidő első 10 percét egyiptom kicsit tolja meg, hátha összejön a 2. gól. Nyilván ne kapjanak addig 😊Örülnék ha nem az Egyiptomi Nemzeti Színház társulata jönne ki a 2. felvonásra.
shagi0206
Tactful Cactus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
2. félidő első 10 percét egyiptom kicsit tolja meg, hátha összejön a 2. gól. Nyilván ne kapjanak addig 😊Örülnék ha nem az Egyiptomi Nemzeti Színház társulata jönne ki a 2. felvonásra.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Jogos tizi??? argentinának....á olyan nem létezik....Ja nem, tenyleg nem lattam, de mivel Argentinanak szeretnek konnyu tiziket adni, rakerdeztem, ez is az volt-e, vagy jogos.Ja azt hittem a vita-viharra akartál rátrollkodni.Mert?Latom Messi tizit rontott. Jogos volt amugy? Nem nezem a meccset.Zseni vagy. 😂
Stez
szaba
Stez
szaba
Stez
dande2
1 hónapja
Vigyázz mert FIFA lazán nyom egy holdmybeertDe Európa is kapna helyeketNem Európaban bővítenek, így kötve hiszem.és ha kibővítik a vb-t, és teszem fel ilyen csapatok is ott lesznek (nyilván nem, de jó viccnek): mi vajon kijutunk? 😀Búcsúmérkőzés a kutyafülét, 2030-ban Argentína és Portugália is rendez meccset, pont azt hagynák ki?Szerintem is mindketten keretben lesznek. Legfeljebb bejönnek majd 10-20 percekre Vanuatu vagy Saint-Marteen ellen.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
A 64ből minimum 20at, de valszeg többet is.
Dél-Amerika meg Óceánia pl nem igazán fog sokkal több helyet kapni.
zacknorb
1 hónapja
Az utcában is üvöltötte vki, h fucking bitch.Valaki a mellettem lévő hotelszobában fábaszakadt féreg módjára felüvöltött ennél a helyzetnél.lehet csak belerúgott a kislábujjával az asztalba.
Remélem, hogy a meccset nézi.
Kampman
shagi0206
Nem, nem a Népszínház és nem a Szigony utca...
1 hónapja
Az egy kiugrott váll lett?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint