Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
Ausztrália ellen volt egy faltjuk a 116. percbe, fújják vissza!!!!
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
na ezt már nem veszik el csicskák 😀
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Gondolom a 93.percben jon majd az egyenlites. Ha marad a 0-1, meg mindig meg lehet Trampot fűzni valamivel.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
aki ezek után azt meri írni, hogy nem fújnak az Argentínoknak annak nagyon tudom ajánlani egy szemész felkeresését.
Toto21
Vagy csak nem akarnak kényszeresen mindent belemagyarázni, hogy nekik tetszen.
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 237
Ha argentinoktol nem vennenek el egy golt egy ilyen labdaszerzes utan kivancsi lennek hanyan mondanak azt hogy ez nem fault.

Szerkesztette: JéBé
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Hol a sárga a mezlevételért? Azt ilyenkor megadnám 🤣
Nomac
pont azt akartam kérdezni, hogy akkor azt is visszafújják?
Löfli
Nem, meg kellene adni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.
Willie Parker
Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Őszentsége Sobri Jóska
Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnod
Willie Parker
Szeretek írni, köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
Én is.

Egyébkènt Messi 30 vébé meccsen 10 tizenegyest rúgott, tehát minden harmadikon.
A második legjobb ebben Robby Baggio, aki minden kilencedik meccsén kapott v kényszerült büntetőkre.
Willie Parker
De Messi nem az ellene ítelt büntetőket lövi kizárólag, hanem a csapata ellen megítélteket.
Argentína alapvetően egy erős, támadó csapat, sokat motoszkál az ellenfél 16-osán belül, így logikus, hogy több szabalytalanságot szenved ott el, mint az "átlag" csapat. 3 meccsenként 1 büntető ilymódon nem feltétlenül sok.
De irreleváns én vagy te minek érezzük, ha a minta ilyen kicsi.
Őszentsége Sobri Jóska
1930 óta íródó minta nem lehet kicsi
1 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Nomac
pont azt akartam kérdezni, hogy akkor azt is visszavonják?

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
Nomac
Ha nem volt gól, akkor mezlevétel se volt.
1 hónapja
Nomac
Amúgy Ja az elmaradt. De a bíró úgy rohant a monitorhoz mint még soha és örömében ez elfelejtődött

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 955 — Vikings fan
Sima falt volt, jogosan vettek el.

A problema inkabb az, hogy az sok embernek az az erzese, forditott esetben mas lett volna a dontes.
Duff
Sok embernek pedig olyan érzése van, hogy fordított esetben is ugyanez lett volna a döntés. Kvittek vagyunk?
nagylaza, főpohárnok
Nem, fordított helyzetben olyan érzés, hogy Argentínának 2-t ért volna!
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 117
aki ezek után azt meri írni, hogy nem fújnak az Argentínoknak annak nagyon tudom ajánlani egy szemész felkeresését.
Toto21
Igazad van, teljesen szabályosan tapostak a lábára.
nagylaza, főpohárnok

Nincs több kérdésem...
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Hogy a sz@r soccernek még a videóbírót is sikerült elcseszni, az annyira tipikus... A játék minden elemével szembemegy így ez a fos
r.baggio
Mondjuk egyel biztos hogy nem.
Az úgynevezett szabálykönyvvel.
1 hónapja

A problema inkabb az, hogy az sok embernek az az erzese, forditott esetben mas lett volna a dontes.
Duff
Sok embernek pedig olyan érzése van, hogy fordított esetben is ugyanez lett volna a döntés. Kvittek vagyunk?
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
A labdaszerzések túlnyomó része valszeggel falttal indul, csak nem fújják le mindet....

Ez elég látványos volt, azt mondom menjen... de ha minden (apró) falt miatt elveszik a gólokat a jövőben, az nem egy szerencsés dolog.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante

Duff
Nem etikus, de jogszerű

Mondjuk hogy véletlenül rálépni valakinek a lábára a saját kapudnál miért eredményezi egy gól elvételét fél perccel később, az azért kérdéseket vet fel, de hát ez a sport sose volt a racionalitás csimborasszója

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 816 — Amerikai sportok rajongója
Hogy a sz@r soccernek még a videóbírót is sikerült elcseszni, az annyira tipikus... A játék minden elemével szembemegy így ez a fos
r.baggio
Borzasztó ez a buzi VAR. Most akkor menjünk vissza 5 perceket minden gól előtt, csak találnak valamit amit épp nem fújtak le, és akkor vegyük el. Minek van már tényleg a bíró akkor, felesleges.
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 670 — balazs.t85@gmail.com
1 hónapja
Így is kiesünk ès meg is èrdemeljük.....
dande2
Még korán van jinxelni

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így is kiesünk ès meg is èrdemeljük.....
1 hónapja
Toto21
Igazad van, teljesen szabályosan tapostak a lábára.
1 hónapja
Toto21
Amúgy ez itt a helyes és jó döntés volt.
Dehát ezen a vb-n is volt már h ilyeneket elengednek

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
a vb gólját vették el
NB2
a vébé gólja a zöld foki gyereké, amit beküldött a 16-os sarkáról

1 hónapja
.
Vagy szerinted vannak, mert kicsi a minta, és belekonteózod.
Őszentsége Sobri Jóska
Statisztikailag alátámasztott tény, azért az elég egzakt.
szaba
20-50 meccses minta nagyon nem egzakt, inkább nagyon torz.
Mintha megkerdeznél 100 embert egy országos közvéleménykutatáshoz, amihez 10-20ezer kéne.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor szerinted ez nem kutatható. Viszont szerintem 6-8 szezon elég ahhoz, hogy a minta kirajzolható legyen, márpedig KeyG példája az NFL-ből abszolút ilyen volt. Én azt nem állítom, hogy minden esetben direkt fújnak egy irányba a zebrák, de azt simán elfogadom, hogy egy öngerjesztő folyamat van az ilyen tendenciák mögött.
szaba
Tudományos alapossággal ilyen kis mintán ha kutatod, akkor torz/hibás végeredményt fogsz kapni.
Rengeteg szempont elsikkad, mert kevés az adat.
Csak az emberi agy mintákat keres, ilyen a felépítése, és ott is talál, ahol nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
20000 meccset senki nem fog jàtszani soha, vagyis értelmetlen elvárásokkal jössz
Willie Parker
De nem is egy embernek kell játszani, hanem NFLnél pl vehetjük Mahomes (igen, kimondom, nem Voldemort) karrierjének idejét és azon összes NFL meccset, labdarúgásban pedig háromezermilliárd meccs van szezononként mindkét nem minden korosztály minden bajnokságban, so lehet nagy mintát csinálni ott is.
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 580