Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 043 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 29., hétfő
19:00 Brazília - Japán (tizenhatoddöntő, Houston)
22:30 Németország - Paraguay (tizenhatoddöntő, Boston)

Június 30., kedd
3:00 Hollandia - Marokkó (tizenhatoddöntő, Monterrey)
19:00 Elefántcsontpart - Norvégia (tizenhatoddöntő, Dallas)
23:00 Franciaország - Svédország (tizenhatoddöntő, New York)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Heisman nádor
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 736 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ha már 98as vb
Most megnéztem a döntő összefoglalót, életemben először.
Barthez életveszély volt ahogy védett, a passzivitás és a mozgások hiánya meg iszonyat fura mai szemmel.
Ja, és Zidane 2 szöglet utánk fejes, érdekes, ott nem halt meg a football, hanem best vb ever. Bezzeg a mai Arsenalnal...
zacknorb
latom nem erted mi a kulonbseg a ketto kozott 😀
YoungZeeZee
Hogyne érteném
ANNO MINDEN JOBBVÓT

Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
YoungZeeZee 9 849
Ha már 98as vb
Barthez életveszély volt ahogy védett, a passzivitás és a mozgások hiánya meg iszonyat fura mai szemmel.
Ja, és Zidane 2 szöglet utánk fejes, érdekes, ott nem halt meg a football, hanem best vb ever. Bezzeg a mai Arsenalnal...
zacknorb
latom nem erted mi a kulonbseg a ketto kozott 😀
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 467 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
kedvenc CONCACAF csapatom vezet Skócia ellen!
Löfli
Aztán jött egy piros, és négy skót gól.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 736 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ha már 98as vb
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 467 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
1998
Kampman
Nekem a 98as VB-ről mindig Zidane jut eszembe először, amikor a 2. csoport meccsen megtaposott egy földön fekvő szaudi játékost. 2 meccsre eltiltották, a nyolcaddöntőben Paraguay ellen sem léphetett még pályára. Nagy mákkal, egy épphogy a 11es párbaj előtt született Laurent Blanc góllal mentek tovább.
Meg az argentínok szopatása is nagyot ment azon a Vb-n. Mekkorát vágott nekik Owen meg Bergkamp is.
Sixo
Fuhh de felbasztam magam azon a meccsen. Bírtam Paraguayt, és végig a franciák ellen drukkoltam, persze hogy megnyerték 🤬😔
Viszont utána a 2002-esen annál nagyobb volt az öröm, mikor a noname szenegáliak inadba rakták őket az első meccsen 😅

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
1998
Kampman
Nekem a 98as VB-ről mindig Zidane jut eszembe először, amikor a 2. csoport meccsen megtaposott egy földön fekvő szaudi játékost. 2 meccsre eltiltották, a nyolcaddöntőben Paraguay ellen sem léphetett még pályára. Nagy mákkal, egy épphogy a 11es párbaj előtt született Laurent Blanc góllal mentek tovább.
Meg az argentínok szopatása is nagyot ment azon a Vb-n. Mekkorát vágott nekik Owen meg Bergkamp is.

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 102 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megint kiderült hogy régen minden jobb volt? 😊
Heisman nádor
Régen még Magyarország is kint volt a vébén, és nem csak Puhl meg Kassai által. 😀
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 561
1998-ban voltam 7 éves, az a nagy torna volt az első, amire vissza tudok emlékezni.
Inkább emlékképek vannak meg, mint teljes meccsek. De máig tisztán megvan az Argentína-Jamaica meccs, hogy mennyire kúl de gyenge csapat volt Jamaica, de mindenki imádta őket, részben a Jég Veled miatt is, ami ugye szintén a kilencvenes évek terméke. Aztán a brazilok, ahogy sorban elintézték a számomra szimpatikus csapatokat, a dánokat, a hollandokat. Hogy mennyien rajongtak értük és már akkor volt bennem egy anticsordaszellem, hogy én csakazértse. Hogy milyen pánikot keltett, amikor a döntő előtt felmerült, hogy Ronaldo nem játszik. És persze a fantasztikus zene. Ricky Martin, Carneval de Paris

2002-ben már teljesen focibuzi voltam, a 2000-es EB egy életre szóló élmény volt.
Az összes VB alatt itt volt a legmagasabb a foci meg a vébé iránti rajongásom.
Nagyon utáltam, hogy sok meccs reggel meg délelőtt van, még iskolaidőben. Örök emlék, hogy a lillafüredi osztálykiránduláson egy büfébe kirakott kis Junoszty tévén láttam, ahogy Beckham berúgja a büntetőt az argentinoknak. Imádtam Szenegált és hogy az addig állandóan domináló, sokszor valójában csak mákoló franciák kb. először estek pofára, mióta az eszemet tudom. De általában óriási csillaghullás volt már a csoportkörben, nem hiszem, hogy lesz valaha még egy Törökország-Szenegál negyeddöntő. Ami még beárnyékolja ezt a tornát, és ami megakadályozza, hogy a szubjektív listámon a legjobb lehessen, az a koreaiak javára történt rengeteg csalás.

2006 volt szerintem a legprofibban megrendezett torna. Annak idején az NST-n írták, hogy ha 3 nappal előtte szóltak volna a németeknek, hogy na itt egy vébé, rendezzétek meg, azt is meg tudták volna csinálni. Ekkora már a futball iránti romantikus rajongásom azért kezdett finoman lohadni, mondjuk kamasz fejjel talán már máshogy lát az ember dolgokat. De nagyon örültem az olaszoknak, a német válogatott nézhetővé válásának, a dortmundi elődöntőjük utolsó 30 perce valami egészen epic volt.

2010-ben már érettségiről igyekeztem hazaérni, hogy láthassam a Japán-Kamerun meccset, te jó ég.
Gyűlöltem a vuvuzelát, hogy mennyire monoton és primitív módon próbáltak vb-hangulatot csinálni és mennyire művi és mesterséges volt mégis ez az egész wakawaka a 98-as szambahangulathoz képest.
De örök emlék Uruguay, Suarez kezezése Németország és a Maradona által vezetett Argentína.

2014-ben már enyhe cinizmussal és szkepticizmussal vártam a vébét, egyértelműen lefelé ment a színvonal 4 évről 4 évre, meg a labdarúgás egésze is kezdett egy rossz irányt venni, tikitaka, labdás vagy labda nélküli passzivitás, megúszásra játszás. Ez a torna volt a legpozitívabb csalódás, teljesen jó hangulatú volt az egész, a nyitómeccstől a végéig. A csoportkör álomszerű volt, valami 3,5-ös gólátlaggal, akkor teljesen elhittem, hogy a nézhető foci visszatér. A nyolcaddöntőktől persze beütött a valóság, de ez sem tette tönkre az összélményt. Az emlékeimben a 98 utáni második legjobb vébéként maradt meg. Imádtam a spanyolok összeomlását, a német-brazil elődöntővel pedig kicsit utólag is átélhettem, hogy milyen lehetett a jugó pótselejtező.
Ez volt az utolsó vébé, amiről még viszonylag sok összetett és elkülöníthető emlékem van.

2018-ban már bőven dolgozó emberként egy csomó meccsről lemaradtam vagy munka közben sunyítva tudtam csak követni, de egyre inkább kezdett az az érzésem lenni, hogy 2002-vel ellentétben ez már nem zavar annyira. Ettől a tornától kezdve igazából már minden VB és EB összefolyik, néha egyáltalán eszembe se jut, hogy egy adott meccs vagy csoport itt volt, vagy a másikon vagy mindkettőn. Nyilván a döntő megvan, meg az elődöntők is nagyjából és persze itt lettem először Szaúd-Arábia fan Magyarország és Olaszország hiányában, amely körülmények azóta is fennállnak.

2022-ről kb. ugyanazt lehetne leírni, amit az előzőről, azzal a különbséggel, hogy a vb-döntő, és különösen annak az utolsó 40-50 perce a soccer történetének számomra legjobb, legszórakoztatóbb, legizgalmasabb epizódja volt. Teljesen kiesett egy egyébként tökéletesen felejthető torna sormintájából.

2026-tal kapcsolatban van egy furcsán bizakodó, 2014-es feelingem, remélem beválik.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 181 — Cowboys fan
az en agyamba is beleegett a kovezkezio:
a 94 es volt az elso amit nagyon vartam es konyvem is lett rola.
a 96os ebt is vartam es neztem .csiptem bar a szinvonal szar volt es nezok sem voltak.
98: erre is tisztan emlekszem.
de talan 2000 volt a top nalam es vki szerint a legutolso nagy iranyitok eraja.

aztan meg a nemet 2006os es a 16os eb.

tenyleg elkeozelhetetlen h a jatekosok megint beesnek.mint qatarban egyik hetvegen meg bajnoki a kovetkezon vb.es sok perc van a labukban es a baj.
azt sem tudom mik a csoportok h lehet tovabb jutni.
ez a szettagolt helyszinek is szarnak tunnek.

nem akarom meg jobban fikazni de ez igy nem tetszetos.
YoungZeeZee
a 98-as VB és a 2000-es EB volt a top nálam. de azt mondom a 2000-es EB volt a legjobb az összes torna közül amit láttam. 2,74-es gólátlag, alig volt unalmas meccs, támadófoci dominált. prime Zidane, Figo, Totti, Henry, Nesta, Rui Costa, Vieira, Davids, Kluivert, Raul. spanyol - jugo, portugál - angol meccs örök klasszikus, sajnos a holland - olasz elődöntő is, és a döntő is. soha nem lesz még ilyen torna. elég csak megnézni most a kereteket az idei VB-re. már abból látszik hogy a védekezés lesz a prioritás a legtöbb csapatnál, a nagycsapatoknál is.
deyell
jobban belegondolva. flegge neztem az orosz, qatari vb-t, del -afrikai de annyi momentum nem maradt meg beloluk mint a 94 , 98-ast is ideirhatom de 2000-es eb.
mar a 16-os eb is csak a magyarok miatt miaradt meg. a tobbi meccsre nem is emlekszem 😀
YoungZeeZee
érdekes, de nekem azok a meccsek vannak meg inkább amiket régebben, értsd 15-20 éve láttam. a ruszki-katari vb-ről hirtelen nem ugrik be semmi, de a spanyolok eb győzelme is a ködbe vész pl. 2014-es vb-ről is a kurva jó chile meg a brazilok összeomlása az ami először eszembe jut. onnantól jön a törlés.
peach
a katari vb-n emlékezetes volt a döntő, a holland - argentin meccs (nem feltétlen pozitív okból), Marokkó jó szereplése, és pár meglepetés, mint amikor a japánok legyőzték a németeket. annyira nem volt rossz vb, de különösen jó sem, a döntőt kivéve. a 2018-as oroszországi vb, az kifejezetten unalmas és érdektelen volt. rengeteg gól született pontrúgásból. több nagycsapat leszerepelt, és kiesett korán, a VAR kezdetleges használata igen bénán ment, széttördelte a játékot. a 2014-es vb nem volt rossz, voltak ikonikus gólok, van Persie repülő fejese a spanyolok ellen, vagy James Rodríguez mellel levett, kapásból lőtt gólja Uruguay ellen máig emlékezetes. itt is volt meglepetés, Costa Rica jó szereplése. megnyerték a halálcsoportot, majd negyeddöntőig mentek. a csoportmeccsek igen jók voltak, volt sok gól, majd a negyeddöntőktől jöttek a 0-0-ás, 1-0-ás meccsek, kivéve ugye a német - brazil elődöntő. a döntő is szar volt. egy jó vb lehetett volna, a hangulat is jó volt, de aztán a végére csalódás lett. a 2010-es vb az no comment, konkrétan a legszarabb volt amit valaha láttam, alulmúlta a 2002-est is.
deyell
az orosz vébén volt, amikor Pavard az argentinok ellen beverte, mint ló a lónak
1 hónapja
Löfli
Nem csoda, Advocaat visszatért.
warr_b
hoppá, ezt nem is tudtam, azt hittem lemondott valami egészségügyi dolog miatt
Löfli
A lánya betegsége miatt. De javult az állapota, és most május 11-én vagy hogy visszatért.

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 273 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
warr_b
hoppá, ezt nem is tudtam, azt hittem lemondott valami egészségügyi dolog miatt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Löfli

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 888 — Sworn to the Dark
Löfli
ráadásul az egyetlen curacaói játékos rúgta a gólt.

built for this shit

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 273 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
a 96os ebt is vartam es neztem .csiptem bar a szinvonal szar volt es nezok sem voltak.

tenyleg elkeozelhetetlen h a jatekosok megint beesnek.mint qatarban egyik hetvegen meg bajnoki a kovetkezon vb.es sok perc van a labukban es a baj.

YoungZeeZee
a 98-as VB és a 2000-es EB volt a top nálam. de azt mondom a 2000-es EB volt a legjobb az összes torna közül amit láttam. 2,74-es gólátlag, alig volt unalmas meccs, támadófoci dominált. prime Zidane, Figo, Totti, Henry, Nesta, Rui Costa, Vieira, Davids, Kluivert, Raul. spanyol - jugo, portugál - angol meccs örök klasszikus, sajnos a holland - olasz elődöntő is, és a döntő is. soha nem lesz még ilyen torna. elég csak megnézni most a kereteket az idei VB-re. már abból látszik hogy a védekezés lesz a prioritás a legtöbb csapatnál, a nagycsapatoknál is.
deyell
jobban belegondolva. flegge neztem az orosz, qatari vb-t, del -afrikai de annyi momentum nem maradt meg beloluk mint a 94 , 98-ast is ideirhatom de 2000-es eb.
mar a 16-os eb is csak a magyarok miatt miaradt meg. a tobbi meccsre nem is emlekszem 😀
YoungZeeZee
érdekes, de nekem azok a meccsek vannak meg inkább amiket régebben, értsd 15-20 éve láttam. a ruszki-katari vb-ről hirtelen nem ugrik be semmi, de a spanyolok eb győzelme is a ködbe vész pl. 2014-es vb-ről is a kurva jó chile meg a brazilok összeomlása az ami először eszembe jut. onnantól jön a törlés.
peach
a katari vb-n emlékezetes volt a döntő, a holland - argentin meccs (nem feltétlen pozitív okból), Marokkó jó szereplése, és pár meglepetés, mint amikor a japánok legyőzték a németeket. annyira nem volt rossz vb, de különösen jó sem, a döntőt kivéve. a 2018-as oroszországi vb, az kifejezetten unalmas és érdektelen volt. rengeteg gól született pontrúgásból. több nagycsapat leszerepelt, és kiesett korán, a VAR kezdetleges használata igen bénán ment, széttördelte a játékot. a 2014-es vb nem volt rossz, voltak ikonikus gólok, van Persie repülő fejese a spanyolok ellen, vagy James Rodríguez mellel levett, kapásból lőtt gólja Uruguay ellen máig emlékezetes. itt is volt meglepetés, Costa Rica jó szereplése. megnyerték a halálcsoportot, majd negyeddöntőig mentek. a csoportmeccsek igen jók voltak, volt sok gól, majd a negyeddöntőktől jöttek a 0-0-ás, 1-0-ás meccsek, kivéve ugye a német - brazil elődöntő. a döntő is szar volt. egy jó vb lehetett volna, a hangulat is jó volt, de aztán a végére csalódás lett. a 2010-es vb az no comment, konkrétan a legszarabb volt amit valaha láttam, alulmúlta a 2002-est is.

built for this shit

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 991 — a new hope (again)

YoungZeeZee
deyell
YoungZeeZee

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 101 — Saturday Night Lights
Heisman nádor
Mindig
zacknorb
Nagyapámtól, apámtól mindig azt hallgattam, hogy a 66-os volt a legjobb magyar vébécsapat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Heisman nádor
Mindig
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 043 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
YoungZeeZee 9 849

YoungZeeZee
deyell
1 hónapja

YoungZeeZee

Szerkesztette: deyell

built for this shit

1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
amugy a legtobben megeltunk mar sok vbt. ti varjatok?
en ugy vagyok vele h amit latok latok amit nem azt nem.
YoungZeeZee
Ez talán az első vb ami egyáltalán nem hoz lázba, de tényleg semennyire. Nekem a eleve a legutóbbi katari volt kb a legszarabb amit láttam, ha maradt volna a 32 csapat még egy kicsit azért érdekelne de így ezzel a lebonyolítással kb érdektelen lesz a torna minimum fele. Én már nem tudok annak szurkolni hogy egy nagyon kis csapat hogy "szorongat" meg egy olyan nagyobb csapatot aki kb nyiltan telibeszarja az egészet.

Nekem a no1 torna a '98as volt magasan, még mindig emlékszem az egészre, olyan számomra teljesen semleges dolgok is totál beleégtek az agyamba mint pl Brian Laudrup gólöröme a brazilok ellen (mekkora meccs volt). Minden csapatnak voltak egyéniségei, szinte minden meccs jó volt (persze nem mind), nekem a 96os eb mellett ez a torna a kedvencem. 2002es a csalásokról meg egy kiváló brazil csapatról lett híres, a 2006ostól kezdődően pedig fokozatosan esett a színvonal, nem véletlenül valószínűleg itt (2000-2005 között) kezdett el végleg elüzletiesedni az egész.
Ma meg már a social media-t hajszoló sztárocskákról szól az egész, nagyon kevés az old school egyéniség.
davemayer
98, istenem:  youtu.be/XsZkCFoqSBs?is=FemrN-f2QnrVf-Lm
 youtu.be/SfR0YlNkhtY?is=eL3abAMr2xPDynEh
Dzsokijuing
No igen, nekem fura hogy alakultak a dolgaim amúgy mert 94ben (első tornám amit fullra követtem, a 90es vbt még nem láttam egyáltalán, a 92es ebt néztem de alig) megszerettem Stoichkovot, mégsem lettem barcás, aztán Bergkamp volt az egyik kedvencem 98 körül, de addigra már a united elvarázsolt annyira hogy eszem ágában sem volt ágyúsnak állni (pedig az a Seaman/Bergkamp/Henry/Petit féle csapat mekkora király volt, csak azt a buzi Vierat utáltam szívből).

De tényleg, ha belegondolsz, ezen kívül hány momentum volt azon a vbn!
- Ronaldo tündöklése, sérülése után is még hatalmas király volt
- marokkó, milyen szép focit nyomtak
- nigéria-spanyol meccs, meg ugy az a csoport
- norvégok megverték a brazilokat h tovább tudjanak jutni, hatalmas meccs volt
- angol drukkerként a meccseiket vártam a legjobban, mind élmény volt vmiért, az argentin meccs mennyire szinvonalas volt ( owen gólja, argentin szabadrúgás kombináció)

És még sorolhatnám, pedig 28 éve volt... nem lesz még egy ilyen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 101 — Saturday Night Lights
YoungZeeZee
Ez talán az első vb ami egyáltalán nem hoz lázba, de tényleg semennyire. Nekem a eleve a legutóbbi katari volt kb a legszarabb amit láttam, ha maradt volna a 32 csapat még egy kicsit azért érdekelne de így ezzel a lebonyolítással kb érdektelen lesz a torna minimum fele. Én már nem tudok annak szurkolni hogy egy nagyon kis csapat hogy "szorongat" meg egy olyan nagyobb csapatot aki kb nyiltan telibeszarja az egészet.

Nekem a no1 torna a '98as volt magasan, még mindig emlékszem az egészre, olyan számomra teljesen semleges dolgok is totál beleégtek az agyamba mint pl Brian Laudrup gólöröme a brazilok ellen (mekkora meccs volt). Minden csapatnak voltak egyéniségei, szinte minden meccs jó volt (persze nem mind), nekem a 96os eb mellett ez a torna a kedvencem. 2002es a csalásokról meg egy kiváló brazil csapatról lett híres, a 2006ostól kezdődően pedig fokozatosan esett a színvonal, nem véletlenül valószínűleg itt (2000-2005 között) kezdett el végleg elüzletiesedni az egész.
Ma meg már a social media-t hajszoló sztárocskákról szól az egész, nagyon kevés az old school egyéniség.
davemayer
98, istenem:  youtu.be/XsZkCFoqSBs?is=FemrN-f2QnrVf-Lm
 youtu.be/SfR0YlNkhtY?is=eL3abAMr2xPDynEh

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
YoungZeeZee 9 849

1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal