Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Vannak meccsek, amikor semmi se jön össze. Ez most ilyen. Kihagyott tizi, kapufa, kapusbravúrok.
1 hónapja
Nem vagyok boomer csak öreg.Ez olyan érvelés, mint amikor valaki az életkorával tromfol.Mondja ezt a fórum boomer-e.
Pedig önmagában a tapasztalat szart se ér, ha valaki nem a helyes következtetésre jut belőle.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Nem ugyanaz.
1 hónapja
Nem tudom, hogy ki ez a Hassan, de óriási MVP maZico is esélyes
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Megy a stadionban take me home, country roads, imádom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Egyiptom 1-0as sikerre tettem, nemaaaMég elvehetik! 😀
Pep71
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Az egyszeri eset volt, amit kivizsgáltak és erre jutottak.A te érvelésed meg olyan, h következhetne belőle h csalásra sosem lehetne következtetni, pedig DKorea javàra csaltak, hiszen ezért ítèltél el a jvezetőtDehogynem lehet.1930 óta íródó minta nem lehet kicsiDe Messi nem az ellene ítelt büntetőket lövi kizárólag, hanem a csapata ellen megítélteket.Én is.Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébkènt Messi 30 vébé meccsen 10 tizenegyest rúgott, tehát minden harmadikon.
A második legjobb ebben Robby Baggio, aki minden kilencedik meccsén kapott v kényszerült büntetőkre.
Willie Parker
Argentína alapvetően egy erős, támadó csapat, sokat motoszkál az ellenfél 16-osán belül, így logikus, hogy több szabalytalanságot szenved ott el, mint az "átlag" csapat. 3 meccsenként 1 büntető ilymódon nem feltétlenül sok.
De irreleváns én vagy te minek érezzük, ha a minta ilyen kicsi.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Ez olyan érvelés, mint amikor valaki az életkorával tromfol.
Pedig önmagában a tapasztalat szart se ér, ha valaki nem a helyes következtetésre jut belőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
De általanossagban nem következik belőle semmi.
1 hónapja
Egyiptom 1-0as sikerre tettem, nemaaa
1 hónapja
Ez olyan érvelés, mint amikor valaki az életkorával tromfol.Mondja ezt a fórum boomer-e.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Én 1500-at tettem 5 oddsal.2 ezer euró hogy Argentína megy tovább2000 forintot simán dobnék rá, ha lenne profilom
KeyG
r.baggio
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Ipponnal szerelt szabályosan az argentín jatékosJól lefújta ezt is …
Gergőbácsi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
A te érvelésed meg olyan, h következhetne belőle h csalásra sosem lehetne következtetni, pedig DKorea javàra csaltak, hiszen ezért ítèltél el a jvezetőtDehogynem lehet.1930 óta íródó minta nem lehet kicsiDe Messi nem az ellene ítelt büntetőket lövi kizárólag, hanem a csapata ellen megítélteket.Én is.Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébkènt Messi 30 vébé meccsen 10 tizenegyest rúgott, tehát minden harmadikon.
A második legjobb ebben Robby Baggio, aki minden kilencedik meccsén kapott v kényszerült büntetőkre.
Willie Parker
Argentína alapvetően egy erős, támadó csapat, sokat motoszkál az ellenfél 16-osán belül, így logikus, hogy több szabalytalanságot szenved ott el, mint az "átlag" csapat. 3 meccsenként 1 büntető ilymódon nem feltétlenül sok.
De irreleváns én vagy te minek érezzük, ha a minta ilyen kicsi.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Ez olyan érvelés, mint amikor valaki az életkorával tromfol.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Mondom hogy az èletbe nem lövünk gólt vagy ha igen már az is kevès.....nincs átlövès nincs bemozgás nincs semmi kb
1 hónapja
Amugy a Marmoush miert nem jatszik? Nem fer be tenyleg, vagy serult?Majd a kiélezett meccsen. Ma nincs rá szükség.
Duff
1 hónapja
2 ezer euró hogy Argentína megy tovább2000 forintot simán dobnék rá, ha lenne profilom
KeyG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ipponnal szerelt szabályosan az argentín jatékos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
remélem ezt is elveszik, pörögjön csak a fórum 😀Mennyi jutalékod van belőle? 😛
Löfli
1 hónapja
Amugy a Marmoush miert nem jatszik? Nem fer be tenyleg, vagy serult?Pihenhetik a negyeddöntőre
Duff
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Amugy a Marmoush miert nem jatszik? Nem fer be tenyleg, vagy serult?pihentetik már a negyeddöntőre, amikor majd komolyabb csapat jön szembe 😊
Duff
1 hónapja
Jó lövés bedobas
1 hónapja
Ez a Lisandro gyerek vajon mire gondolt, kit védekezett le?
1 hónapja
Amugy a Marmoush miert nem jatszik? Nem fer be tenyleg, vagy serult?
1 hónapja
Nem tudom, hogy ki ez a Hassan, de óriási MVP ma

---
1 hónapja
Ilyenkor bezzeg senki nem meri fellökni vagy valami.....Próbálták lökni, ha jól láttam
dande2