Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Izzadnak a bírók ezt hogy lehet elvennilehet valaki ép szellentett Messi mellett. Hőkamerás VAR-al nézik vissza
FLZOLI
1 hónapja
2 ezer euró hogy Argentína megy tovább
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Jön a VAR és találnak vmit a szogletnel és tizi Messinek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Meg is erdemeljuk. Színtelen - szagtalan csapat… mínusz 1 emberrel.. like Portugal
1 hónapja
Ilyenkor bezzeg senki nem meri fellökni vagy valami.....
1 hónapja
remélem ezt is elveszik, pörögjön csak a fórum 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Dehogynem lehet.1930 óta íródó minta nem lehet kicsiDe Messi nem az ellene ítelt büntetőket lövi kizárólag, hanem a csapata ellen megítélteket.Én is.Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébkènt Messi 30 vébé meccsen 10 tizenegyest rúgott, tehát minden harmadikon.
A második legjobb ebben Robby Baggio, aki minden kilencedik meccsén kapott v kényszerült büntetőkre.
Willie Parker
Argentína alapvetően egy erős, támadó csapat, sokat motoszkál az ellenfél 16-osán belül, így logikus, hogy több szabalytalanságot szenved ott el, mint az "átlag" csapat. 3 meccsenként 1 büntető ilymódon nem feltétlenül sok.
De irreleváns én vagy te minek érezzük, ha a minta ilyen kicsi.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Ez olyan érvelés, mint amikor valaki az életkorával tromfol.
Pedig önmagában a tapasztalat szart se ér, ha valaki nem a helyes következtetésre jut belőle.
1 hónapja
Ezt vegyetek el
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nézzük meg, szerintem 3 perccel előbb ott volt egy határeset szabálytalanság😊
1 hónapja
remélem senki még csak tüsszenteni se mert az egyiptomiak közül... Nehogy elvegyék ezt is
1 hónapja
Akkor mégis 2-0 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ezt vegyetek el gecik
1 hónapja
Sima falt volt, jogosan vettek el.Már bocsánat, de ennek kurvára nem kell problémának lennie, mert nem népszerű döntést kell hozni, hanem szabály szerint helyeset.
A problema inkabb az, hogy az sok embernek az az erzese, forditott esetben mas lett volna a dontes.
Duff
1 hónapja
Én javaslom, hogy minden gólnál videózzák vissza az előtte levő teljes időtartamot, míg játékban volt a labda, én úgy is csak szökőévente nézek focimeccseketHogy a sz@r soccernek még a videóbírót is sikerült elcseszni, az annyira tipikus... A játék minden elemével szembemegy így ez a fosMondjuk egyel biztos hogy nem.
r.baggio
Az úgynevezett szabálykönyvvel.
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Teljesen jogos mindenki boldog.lehet
1 hónapja
Valami brazilos is legyen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Vegyétek el ezt is!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
ottvaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!
1 hónapja
Woww
1 hónapja
Na, már izzik a VAR...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Gondolom a 93.percben jon majd az egyenlites. Ha marad a 0-1, meg mindig meg lehet Trampot fűzni valamivel.azt mondod Argentínának vannak olaj tartalékaji? 😀
Brouwerij van de Vrij