Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Egy Zico kiejti argentinát van ennèl nagyobb öröm 😏
1 hónapja
Benne vannak a tizipárbajokAz imént még 8 tizit írtál Messinél, ettől függetlenül érdekes statÉn is.Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébkènt Messi 30 vébé meccsen 10 tizenegyest rúgott, tehát minden harmadikon.
A második legjobb ebben Robby Baggio, aki minden kilencedik meccsén kapott v kényszerült büntetőkre.
Willie Parker
Gergőbácsi
1 hónapja
Komolyan megkönnyezem ha Messi kiesik ma, annyira gyöngyörű lenne. Eskü még egy üveg bort is bontok a tiszteletére 😀
1 hónapja
Aztakurva 😄😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Én is.Ebből 2 párbaj volt, ami azért mindem 15 meccsen nem is egy extra valami.
A második legjobb ebben Robby Baggio, aki minden kilencedik meccsén kapott v kényszerült büntetőkre.
Willie Parker
Idén a 95. meccsen ez a 46. tizi, ergo minden második meccsen van tizi.
1 hónapja
Szedd ki Dibuka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Az imént még 8 tizit írtál Messinél, ettől függetlenül érdekes statÉn is.Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
YES 😀 Go EGYPT 😀
1 hónapja
Pont akartam írni hogy jön egy kontra....
1 hónapja
aztakurvamitámadásvolt!!!!!
1 hónapja
20000 meccset senki nem fog jàtszani soha, vagyis értelmetlen elvárásokkal jösszTudományos alapossággal ilyen kis mintán ha kutatod, akkor torz/hibás végeredményt fogsz kapni.Akkor szerinted ez nem kutatható. Viszont szerintem 6-8 szezon elég ahhoz, hogy a minta kirajzolható legyen, márpedig KeyG példája az NFL-ből abszolút ilyen volt. Én azt nem állítom, hogy minden esetben direkt fújnak egy irányba a zebrák, de azt simán elfogadom, hogy egy öngerjesztő folyamat van az ilyen tendenciák mögött.20-50 meccses minta nagyon nem egzakt, inkább nagyon torz..Statisztikailag alátámasztott tény, azért az elég egzakt.
Vagy szerinted vannak, mert kicsi a minta, és belekonteózod.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Mintha megkerdeznél 100 embert egy országos közvéleménykutatáshoz, amihez 10-20ezer kéne.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Rengeteg szempont elsikkad, mert kevés az adat.
Csak az emberi agy mintákat keres, ilyen a felépítése, és ott is talál, ahol nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Messi miért kapott az arcához, mikor a melléhez értek? 😊és amekkorát esett, akkora valami nem volt!
1 hónapja
Tudományos alapossággal ilyen kis mintán ha kutatod, akkor torz/hibás végeredményt fogsz kapni.Akkor szerinted ez nem kutatható. Viszont szerintem 6-8 szezon elég ahhoz, hogy a minta kirajzolható legyen, márpedig KeyG példája az NFL-ből abszolút ilyen volt. Én azt nem állítom, hogy minden esetben direkt fújnak egy irányba a zebrák, de azt simán elfogadom, hogy egy öngerjesztő folyamat van az ilyen tendenciák mögött.20-50 meccses minta nagyon nem egzakt, inkább nagyon torz..Statisztikailag alátámasztott tény, azért az elég egzakt.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Mintha megkerdeznél 100 embert egy országos közvéleménykutatáshoz, amihez 10-20ezer kéne.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Rengeteg szempont elsikkad, mert kevés az adat.
Csak az emberi agy mintákat keres, ilyen a felépítése, és ott is talál, ahol nincs.
1 hónapja
Én is.Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
hülye ez a Hajdúbé, a bíró maga miatt fújta vissza!
1 hónapja
hát ez semmi nem volt Salahnál, ajtó ablak mehetett volna full ziccerben!!!
1 hónapja
Szeretek írni, köszi.Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
1 hónapja
Akkor szerinted ez nem kutatható. Viszont szerintem 6-8 szezon elég ahhoz, hogy a minta kirajzolható legyen, márpedig KeyG példája az NFL-ből abszolút ilyen volt. Én azt nem állítom, hogy minden esetben direkt fújnak egy irányba a zebrák, de azt simán elfogadom, hogy egy öngerjesztő folyamat van az ilyen tendenciák mögött.20-50 meccses minta nagyon nem egzakt, inkább nagyon torz..Statisztikailag alátámasztott tény, azért az elég egzakt.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
ilyen profin még senki sem provokáltaÉn csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
1 hónapja
Én csak ráerősítek a konteókra, hogy minél többet kelljen írnodHát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
De nincs 100 eset, és még 500 is kevés lenne egy megalapozott statisztikai következtetéshez.Számomra nem kicsi, szerintem 100/99 esetben sárgát adtak olyan esetre mint amit Messi Hollandia ellen művelt a kezével.Nincsenek.De vannak játékosok, csapatok ahol az ilyen pontatlanságok megítélése egyoldalú. Valahogy a hülye sporik azokat a helyzeteket amiket máshol megadnak vagy nem, náluk folyamatosan pozitívan ítélik meg.Nem, de a döntéseket ugyanúgy emberek hozzak, emberek által alkotott nem egzakt szabályok alapján.De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Az NFL-ben se a technikával van a gond, hanem a pontatlan, nem egyértelmű szabályalkotassal.
Ez van.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL-ből tudjátok a példám.
Itt Messi.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Persze amennyiben elfogadod, hogy a statisztika is egy szakma es nem sak a gyíkemberek ravasz összeesküvése az emberiség ellen. De akkor meg miért fogadod el validnak?
1 hónapja
20-50 meccses minta nagyon nem egzakt, inkább nagyon torz..Statisztikailag alátámasztott tény, azért az elég egzakt.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
1 hónapja
Azért írtam őt, mert rá soha nem fújnak. Ő a mérleg egyik serpenyője, Mahaha a másik.A csoportot eltaláltad. 😁NFL-ből tudjátok a példám.Justin Herbert - roughing the passer?
KeyG
szaba
KeyG
1 hónapja
Számomra nem kicsi, szerintem 100/99 esetben sárgát adtak olyan esetre mint amit Messi Hollandia ellen művelt a kezével.Nincsenek.De vannak játékosok, csapatok ahol az ilyen pontatlanságok megítélése egyoldalú. Valahogy a hülye sporik azokat a helyzeteket amiket máshol megadnak vagy nem, náluk folyamatosan pozitívan ítélik meg.Nem, de a döntéseket ugyanúgy emberek hozzak, emberek által alkotott nem egzakt szabályok alapján.De legalább a VAR-al egy kicsit se lett jobb az inkoherencia...Hát most két vébé alapján nagy a minta, h a síp azért tud könnyű lenni nekik.Szerintem ez baromság. Egyszerűen inkoherens a játekvezetés. Nem hinnék konteós faszságoknak.
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
StormST
Az NFL-ben se a technikával van a gond, hanem a pontatlan, nem egyértelmű szabályalkotassal.
Ez van.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL-ből tudjátok a példám.
Itt Messi.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers