Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Pino/Borja/llorrente/Gabi.. kis átszervezéssel borja mehetne be középreYamalt már réges régen le kellett volna kapniÉs ki jöjjön be a helyére?
NB2
Sixo

Just Win Baby!
1 hónapja
Fos vb überfos döntője

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Akcidens
312
Nyernek, figyeljétek meg🇦🇷106 perc nulla kapura lövés után még örülnél neki?
KeyG
1 hónapja
okosan olik az idot az argentinok es huzzak a spanyolok agyat.
1 hónapja
A tizik.De ki lesz az argentin Haeriszteasz?106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
vpi
iktriad
1 hónapja
az argentin meg elrúgja a labdát, full sárgaborzasztó a meccs, és a bíró egy full töketlen fasz
1 hónapja
de bután játszanak a spanyolokEddig bírták hogy ne menjenek le a tűrhő parasztok szintjére
NB2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
De ki lesz az argentin Haeriszteasz?106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
vpi
1 hónapja
Es nyerni fog megint, a spanyolok iszinyat butak, es elgurult naluk a gyogyszer.106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
vpi
1 hónapja
Jets és Giants mention HBI-től!jó hogy irányítót mondott nem középhátvédet
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Egészen bohózat, hogy milyen jelenetek vannak itt egymás utánÉs ki számított másra? 😀
r.baggio
1 hónapja
Akcidens
312
Megint összeesett vki
1 hónapja
106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.Scaloni az új Rehagel
Stez
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
de bután játszanak a spanyolok
1 hónapja
106 perc, nulla kapura lovesi kiserlet. Elkepeszto. Szerintem ilyen meg nem is volt vb-dontoben korabban.
1 hónapja
Shakira.Yamalt már réges régen le kellett volna kapniÉs ki jöjjön be a helyére?
NB2
Sixo
1 hónapja
Egészen bohózat, hogy milyen jelenetek vannak itt egymás utánegy olyan idoszakban ahol a VAR egy szogletet visszanez
r.baggio
1 hónapja
De akkor sem donthetsz fel senkit csakúgyCucu nem volt szabálytalan?Nézte a labdát simeone meg megállt, aztán összementek. Szerintem senki nem volt az
vpi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Forditva meg hentes argentinok. Ok.Cucu nem volt szabálytalan?Nézte a labdát simeone meg megállt, aztán összementek. Szerintem senki nem volt az
vpi
kapitnono
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Akcidens
312
Utolsó cigány ez a meccs
1 hónapja
Egészen bohózat, hogy milyen jelenetek vannak itt egymás után

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Nincs több csere már, nem?Yamalt már réges régen le kellett volna kapniÉs ki jöjjön be a helyére?
NB2
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Akcidens
312
Scaloni csúnyán nézett
1 hónapja
rászart a légyNem Martinezzel volt a szabálytalanság hanem előtte az argentín vèdővel szemben ès talán ezért mar bele is fújtak. De amúgy ja megèrdemeltèk volnaés mi volt az?
dande2
Negritis, a vajda
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!