Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer VB 2026

21 feliratkozó

19 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 973 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 19., péntek
21:00 USA - Ausztrália (Seattle)

Június 20., szombat
0:00 Skócia - Marokkó (Boston)
3:00 Brazília - Haiti (Philadelphia)
6:00 Törökország - Paraguay (Santa Clara)
19:00 Hollandia - Svédország (Houston)
22:00 Németország - Elefántcsontpart (Toronto)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 napja
NB2 New England Patriots 28 950 — nabege2@yahoo.com
balfasz volt a jordán kapus
2 napja
warr_b Washington Commanders 30 253 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Stop the count, kéne már egy teli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
Ausztria annyira szintelen, szagtalan szar focit tol, hogy ihaj
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 581 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy ez tényleg egy kiérdemelt gól, még ha ilyen nincs is

Poloska vagyok.
2 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 279 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
LOL, Jordán gól.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
Knézy mekkora fasz...

közben 1-1
2 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 279 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Messi utolérte a lengyel gyereket.... 😊
csi77
Mbappé úgyis meg fogja előzni ki tudja hány góllal majd.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 581 — Kinek mit intézett a kormánya
Bolond M4 a norvég meccs összefoglaló helyett a franciát töltötte fel xdd

Poloska vagyok.
2 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 383 — Bears & Illinois fan
Messi utolérte a lengyel gyereket.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
2 golos francia siker pipa, 3 golos norveg siker pipa, argentin meccs telibe, nem panaszkodom.

2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 279 — Így remélem megfelelek nektek.....
| Csak amennyit kell, de Messi tripla nem rossz 😀 |

Szerkesztette: dande2
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 279 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehetn jobb de legalább vezetünk 😀
2 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 897 — Colts Fan
Hajrá Algéria!!
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 288 — #NoStress
Nekem ez a meccs is tetszett, nem volt egyoldalú, 3:1-ig bármi lehetett volna, meglepően jók, harcosak eddig a muszlim csapatok a VB-n.

2 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 222 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ez is majdnem telitalálat 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 917 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na innen visszajön legalább 1 gólra Irak?
2 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 222 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
nem tom ki ez a Ryerson, de sok jó megmozdulása még nem nagyon volt
Löfli
jó kis náci feje van

Don't blink!
2 napja
nem tom ki ez a Ryerson, de sok jó megmozdulása még nem nagyon volt

Don't blink!
2 napja
Jerico New York Giants 301
Ez az Irak eddig kurva jó nem is számítottam tőlük semmire, ez ha végén bemegy a VB gólja lett volna.
2 napja
asztakurva, majdnem az év gólja 😀😀

Don't blink!
2 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 806 — Dr Kongó fan
Aszittem a vb gólját lőtték elsőre.. hűűű. Még annál is jobbak az irakiak mint vártam.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 973 — "Montoya por favor!"
nem szarral gurigáznak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 692 — Csodabogár
a balfaszok

2 napja
micsoda gólpassz

Don't blink!
2 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 806 — Dr Kongó fan
Oh boy.... még a végén megbánom h nem tettem át a szalagot Mbappéról Haalandra, ejnye.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)