Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 14., kedd
21:00 Franciaország - Spanyolország (elődöntő, Dallas)
Július 15., szerda
21:00 Anglia - Argentína (elődöntő, Atlanta)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
kezdem azt érezni, hogy találnak egy gólt az angolok a végén
1 napja
hova lett az első félidei angol csapat???Kondiban totál szétestek, kp 0
NB2
Persze Mainoo ott ül a padon, minek jönne be...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 napja
Spencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?Egy vaddiszno, es szajkosarral kell megfogni, nehogy kinyirjon mindenkit. Xd
remontada
1 napja
Akcidens
253
Én úgy hallottam megharapta a gazdáját és ezért van rajta szájkosárSpencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?asszem állkapocs törés volt
remontada
shagi0206
1 napja
Beckham is csak szenvedve nézi ezt.
1 napja
Hmm, azonnal az elsőt tippeltem volna... de most h írod, el tudom képzelni a másodikat is.Nala nem tudom eldonteni, hogy nem ismerte fel, vagy csak az oriasi sztorizgatas kozepette nem is figyelte a monitorjat, es nem tudta, mi tortenik. 🤣A nagy Carlsent remelem felismerte Hajdu B.Nem az a szabály, hogy ha felismered akkor be kell mondani 1) a nézők kedvéért meg 2) felvágásból?
Stez
Igor
Stez
Na kezdik parkolni a buszt James, Spence, jó lesz a tizi is... nekem meg a döntetlen a tippjátékban.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Spencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?asszem állkapocs törés volt
remontada
1 napja
Ugyanazt tudom mondani, mint a spanyol meccsen. Lőjjenek messzebbről is, mert pickford ratyi. A belga kapus megtette ezt a szívességet a spanyoloknak, lehet megtenné pickford is
1 napja
ha a norgék továbbmennek, remélem az edző elfelejti Sörlothot
1 napja
Spencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?
1 napja
Nala nem tudom eldonteni, hogy nem ismerte fel, vagy csak az oriasi sztorizgatas kozepette nem is figyelte a monitorjat, es nem tudta, mi tortenik. 🤣A nagy Carlsent remelem felismerte Hajdu B.Nem az a szabály, hogy ha felismered akkor be kell mondani 1) a nézők kedvéért meg 2) felvágásból?
Stez
Igor
1 napja
temus darth vader érkezik (igen, ez gonosz 😊 )
1 napja
Ödegárd ezekkel az értelmetlen színezésekkel kikészít
1 napja
hova lett az első félidei angol csapat???Öltőben maradt
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
A nagy Carlsent remelem felismerte Hajdu B.Nem az a szabály, hogy ha felismered akkor be kell mondani 1) a nézők kedvéért meg 2) felvágásból?
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Számomra elég vicces h az angolok kergetik a labdát.Mexikó ellen is ezt tették,
steelwolf
1 napja
hova lett az első félidei angol csapat???remélem ott is maradtak. Nem kérjük az 1. félidő végét.
NB2
1 napja
A nagy Carlsent remelem felismerte Hajdu B.
1 napja
Számomra elég vicces h az angolok kergetik a labdát.
1 napja
hova lett az első félidei angol csapat???
1 napja
a norvég szélek egyértelműen aktívabbak lettek. És nem is működésképtelen
1 napja
Tuchel megmondta, hogy Foden es Palmer azert nem lett hivva, mert nem tudja a posztjukat, nem fitek neki, es o nem fog pozicion kivul jatszatni senkit.nem a legjobbak vannak itt ami nem feltétlen bajNem jó az angoloknak ez a floridai időNem kell az idore fogni. Az angolok szarok, es nem az ido miatt. Az ellenfelek pedig pont ugyanabban az idoben jatszanak, mint ok. Ez a csapat szarul van osszerakva es buzlik a lyukaktol, ennyi.
davemayer
Stez
de akik itt vannak se passzolnak egymáshoz
cserébe még nem is jó helyen játszanak jó takiktával
Negritis, a vajda
Egy honap mulva: Tuchel nagyjabol minden meccsen pozicion kivul jatszat alsohangon harom jatekost, de ma peldaul ez a szam negy-ot is mar.
Masterclass.
1 napja
Akcidens
253
Bobb rendesen elküldte kenyérért
1 napja
Ott a sporinak kellett volna rendet tenniFix gólba fejelő labdánál... ahhoz képest meg elvettek egy gólt egy olyan faultért ami nem osztot nem szorzottSzépen kilökték labda alól a norvégotfeltűnt nekem is, de azért ne járjon 11-es.
remontada
shagi0206
remontada
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Amúgy viccen kívül ezert viszont 11est adnék a norvégoknak. A csatár elfoglalta a pozíciót a fejeshez de szó szerint kilökték a labda alól amikor már a levegőben volt. Ezt amúgy szó szerint sosem fújják le 11esnek, mezőnyben meg mindigRespect..tiszta ziccer volt
davemayer