Soccer VB 2026
15 feliratkozó
11 napja
Menetrend:Június 11., csütörtök
21:00 Mexikó - Dél-Afrika (Mexikóváros)
Június 12., péntek
4:00 Dél-Korea - Csehország (Guadalajara)
21:00 Kanada - Bosznia-Hercegovina (Toronto)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kenny, zacknorb
Brazília: csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: davemayer, deyell, Duff, gamerkr, iktriad, peterk2005, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, vpi
Norvégia: KeyG, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, Heisman, mate93, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, Dzsokijuing, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005
Németország: beltazor, gamerkr, iktriad, Vrij
Norvégia: Hanni, KeyG, Sebii, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b
Spanyolország: Gorcsev, Heisman
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
Nagy kihagyott ziccer, hogy Tor helyett nem Special Team-et írtak defensive meg offensive mellé. Ráadásul Amerikában van a VB.
Sixo
Remélem a legjobb 8 valahogy meglesz, aztán jöhet a vereség valami kis csapattól, mint 94-ben Bulgáriától. De vajon ki lesz az idei Lecskov?
15 napja
A téma iránt izgulókat szeretném megnyugtatni, hogy a szaúdiak a bő kerettel mennek az USÁ-ba és két texasi felkészülési meccset játszanak Puerto Rico és Szenegál ellen, majd azután szűkítik a keretet.
15 napja
az egyetlen afrikai contender, csak reméljük nem Brahim Diaz rúgja a büntetőket. En-Nesyri és főleg El Karouani hiányát viszont nem értem. Ziyech és Boufal hiánya oké, nekik lefőtt a kávé. talán jobb a középpálya és a kispad mint 4 éve.built for this shit
16 napja
Vagy Diane Kruger.Azt mondod, hogy Löfli a Lupita Nyong'o?.. és így tört ki a trójai háború.nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Dzsokijuing
Sixo
16 napja
Azt mondod, hogy Löfli a Lupita Nyong'o?.. és így tört ki a trójai háború.nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Dzsokijuing
16 napja
.. és így tört ki a trójai háború.nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
16 napja
nem, azok a görögök voltaknem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
16 napja
nem az fosatott meg?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
17 napja
kedvenc csapatom is bejelentette a keretet (pár napja, csak a faszom használ már twittert)fun fact: egyetlen nem Hollandiában született játékosuk van a keretben.
Löfli
built for this shit
17 napja
Irán áttelepül Mexikóba.www.theguardian.com/football/2026/may/23/iran-world-cup-base-camp-tijuana-mexico-tuscon-war
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
17 napja
"Nem cigányok, csak cigányoknak látszanak!" (Szondi utca)Én az Akácfában láttam, mindenkitől azt kérdezgette, hogy "számting számting?"Második sor bal kettő a Wesselényin áruljaJa, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
18 napja
kedvenc csapatom is bejelentette a keretet (pár napja, csak a faszom használ már twittert)Gyere csak szépen vissza oda blueskyról! Vagy legyél itt is, ott is. Nem maradsz le a fontos dolgokról!
Löfli
18 napja
kedvenc csapatom is bejelentette a keretet (pár napja, csak a faszom használ már twittert)Not just a 𝙨𝙦𝙪𝙖𝙙 𝙖𝙣𝙣𝙤𝙪𝙣𝙘𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩…🌎
— Curaçao National Football Team (@TheBlueWaveFFK) May 18, 2026
A whole 𝘃𝗶𝗯𝗲. 🇨🇼🎬🎶
See you at the @fifaworldcup!#TheBlueWave #Curaçao pic.twitter.com/ozNEHFLAE5

Don't blink!
18 napja
Én az Akácfában láttam, mindenkitől azt kérdezgette, hogy "számting számting?"Második sor bal kettő a Wesselényin áruljaJa, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
18 napja
Második sor bal kettő a Wesselényin áruljaJa, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
18 napja
Ja, ott nyomja az Aradi-Teréz krt. sarkon egész nap. Mikor focizik?most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b
Löfli
18 napja
most miért, én múltkor a 3. sor bal 2-től vettem gyrost, jó arc voltMás be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2
warr_b

Don't blink!
18 napja
Más be se merte volna rakni 😊Hagyjad, rosszat fogok álmodni ezektől a fejektől 😆
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
18 napja
Más be se merte volna rakni 😊