NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
435
24
22:25
RedZone week 15
113
12
19:00
Los Angeles Rams - Detroit Lions
20
12
22:25
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Alakul azért 😊
4 hónapja
Isak távozására a Pool még lehet mozdul. Félelmetes ami megy 😀 Továbbra is úgy, hogy az ég világ semmi baj nem lenne a könyvekkel. Szerintem ez már csak kacsa de tényleg klubbközeli emberek hozzák le, hogy nem feltétlen csukta be a csapat azt az ajtót. Aki a "honnanvanennyipénze" kommentekkel jönne kérem tájékozódjon ha érdekli a téma. A Pool olyan helyzetben van, hogy többszáz milliós átig minusz is belefér. (Sporoltak is idénre, sokat hozott az Anfield bővítés, PL győzelem, BL emelt pénz, Adidas új mezsponzor és nem gorgette a klub maga előtt a szarát tehát nem régi kiadások könyvelésére ment el ez a sok-sok bevétel).Különösebben nem izgat a pénzügyi vonal, nyilván papíron minden jól nézz ki. Meg látva, hogy a Chelsea is milyen pénzeken sózza el a szemetet a keretéből így kb nincs is túl nagy tétje a kiköltekezésnek...
alatriste
Ami itt érdekes az inkább, hogy Salah mellett így akkor lett még egy játékos, akit muszáj lesz majd játszatni. Wirtz akkor sem fog padozni ha nem megy neki sokáig az alkalmazkodás a csúnya nőkhöz és az esőhöz. Tök könnyen fel tud borulni így az egyensúly ha egyébként egyszerre 2 fazonszabász is lesz a pályán. Ettől még persze szimpla talentből is bedarálnak majd szinte mindenkit, de a begyakorolt mágnestábla robotfoci Így már egyre kevésbé lesz tartható
4 hónapja
Buzi felcsútiakat már verik a görögök
4 hónapja
Ter Stegen megúszta a cutot, hátműtétje lesz, IR télig, így nem kell beregisztrálni.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Rövid távon gondolkozol, abban torzíthat és ahogy eddig is kiestek a fiatalszabály után a faszba, úgy ezután is ki fognak, mert annyit is érnek..Egy (nagyon pici) lépés a piaci alap felé, amikor aztán végképp kiderülne mennyire meztelen a sok kiskirály ebben a posványban..Hát mivel pont elszállnak a magyarok árai, főleg fiatalon, hogy aztán a 21-22. szülinapjával durván értékcsökkenjen az eléggé piactorzító és nem a szabad versenyt kultiválja.
topin
zacknorb
De hosszabb távon kell gondolkozni a jogalkotónak és olyan rendszert kell megkövetelni ami önmagát működteti normálisan. Ami most volt eddig az egy mesterséges állapot ami nincs másik európai bajnokságban. Nem is tervezett senki 1 évnél tovább, mert nem volt semmilyen következmény, max egyik csapatból átbukott a másikba egy vezető, vagy edző.
De a manna ugyanúgy jött és szívódott fel érdemi struktúrák felállítása és eredmény nélkül.
4 hónapja
Persze, elszallnak, mert szaros patkany tolvaj mentalitas uralkodik a klubokban, ami nem veletlen, volt honnan ellesniuk... De nem csak a kis klubokban, mert a Fradi meg az Ujpest rinyal, de amugy ok ugyanugy tularazva adogatjak el magyar luboknak a jatekosokat, ha nem olcsonbe engedik csak el, ezert eszi a fene ott a jo par magyart, akiket meg a meccskeretbe sem neveznek be, mert nem fernek be, de el meg nem adjak oket, mert senki sem fizet annyit ertuk, amit nem ernek meg.Egy (nagyon pici) lépés a piaci alap felé, amikor aztán végképp kiderülne mennyire meztelen a sok kiskirály ebben a posványban..Hát mivel pont elszállnak a magyarok árai, főleg fiatalon, hogy aztán a 21-22. szülinapjával durván értékcsökkenjen az eléggé piactorzító és nem a szabad versenyt kultiválja.
topin
zacknorb
Viszont a masik oldala az egesznek az, hogy a nagy szamok torvenye alapjan tobb hasznalhato fiatal is fog jonni, hisz ha tobb van a palyan, valoszinuleg tobb fog megvillantani valami ertelmes tulajdonsagot. Csak miutan eddig basztak ezekre a szabalyokra, az MLSZ sem eroltette, az NSMI sem, a klubok nem voltak rakenyszeritve, ezert ezeket a spotokat inkabb betoltottek rendszeresen kulfoldi bohocokkal, akik lofaszt nem ertek ugyanugy, mint a magyar fiatal.
En agyfaszt kaptam amugy is ettol a kulfoldi bajnoksagtol, hogy az elvonal fele tele volt kulfoldiekkel, akiknek a 80 szazaleka hig fos volt ugyanugy, ahogy a legrosszabb esetben is a magyar fiatalok lennenek. Akkor meg inkabb legyen ott a magyar fiatal. Aztan ha a tiz kulfoldi helyett palyara kerulo magyar fiatalbol akarcsak egy ertelmes lesz, maris annyival elorebb van az utanpotlas. Eddig ezek megmutatni sem tudtak magukat, ott is dogolhettek meg az edzesen, mert jottek a kulfoldiekbe buzulo sportigazgatok, akik hoztak inkabb valami komolytalan senkihazi kulfoldit, aztan vertek a nyalukat.
4 hónapja
Isak távozására a Pool még lehet mozdul. Félelmetes ami megy 😀 Továbbra is úgy, hogy az ég világ semmi baj nem lenne a könyvekkel. Szerintem ez már csak kacsa de tényleg klubbközeli emberek hozzák le, hogy nem feltétlen csukta be a csapat azt az ajtót. Aki a "honnanvanennyipénze" kommentekkel jönne kérem tájékozódjon ha érdekli a téma. A Pool olyan helyzetben van, hogy többszáz milliós átig minusz is belefér. (Sporoltak is idénre, sokat hozott az Anfield bővítés, PL győzelem, BL emelt pénz, Adidas új mezsponzor és nem gorgette a klub maga előtt a szarát tehát nem régi kiadások könyvelésére ment el ez a sok-sok bevétel).

Liverpool Fc
4 hónapja
Félreértettél.Mert nem ez ennek a polemiának a tárgya. Ez az ok, nem az okozat. Én arra reagáltam, az az allításom, hogy a cikkben írtak nem okozzák azt, amit Sinisa ír. Nem az állami működes "sajátosságairól" írtam, hanem a működésből következendők levezetésének hibás logikájáról.Ez nem "baj", hanem Magyarországon így működik az állam az élet minden területén. Kaotikusan, hatékonytalanul, ad hoc módon, sokszor illogikusan, kiszámíthatatlanul, random módon. Miért a soccerben ne lenne így?De ezt miért ne lehetne bajnak nevezni?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Nem írtam verseny torzulást, nem is gondoltam.
Csak azt, hogy szerintem nincs itthon 40-50 olyan U-21 játékos, aki NB1 szint.
Eddig csapatoként 1 sem volt, most meg kéne 2-3 nap alatt kb. 5.
És igen, lehetne az a szabály, hogy csapatonként 3 széket kell betenni a keződbe, de ettől a székek nem lennének jobb játékosok.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
4 hónapja
Egy (nagyon pici) lépés a piaci alap felé, amikor aztán végképp kiderülne mennyire meztelen a sok kiskirály ebben a posványban..Hát mivel pont elszállnak a magyarok árai, főleg fiatalon, hogy aztán a 21-22. szülinapjával durván értékcsökkenjen az eléggé piactorzító és nem a szabad versenyt kultiválja.
topin
Poloska vagyok.
4 hónapja
Amúgy mi a baj azzal, hogy most végre valaki számonkér valamit ebben a magyar szutykos fociban a támogatásért cserébe?Értem, 4 nappal a szezon előtt. Háát ez van, ha eddig megdolgoztak volna a pénzért, akkor most lenne kit berakni, nem a piacról kellene vadászni.. Most meg majd lesz mire fogni ha szarul megy 😊
Picit talán jelzi, hogy változik a pénzek áramlása kifele és talán, nagyon talán lesz valami elvárás ebben a híg fos akadémia pénztalicskában. Az edzők felét is már rég ki kellett volna vágni, mert alkalmatlanok, ahogy a vezetők is azok zömében.
Egy (nagyon pici) lépés a piaci alap felé, amikor aztán végképp kiderülne mennyire meztelen a sok kiskirály ebben a posványban..
4 hónapja
Mert nem ez ennek a polemiának a tárgya. Ez az ok, nem az okozat. Én arra reagáltam, az az allításom, hogy a cikkben írtak nem okozzák azt, amit Sinisa ír. Nem az állami működes "sajátosságairól" írtam, hanem a működésből következendők levezetésének hibás logikájáról.Ez nem "baj", hanem Magyarországon így működik az állam az élet minden területén. Kaotikusan, hatékonytalanul, ad hoc módon, sokszor illogikusan, kiszámíthatatlanul, random módon. Miért a soccerben ne lenne így?De ezt miért ne lehetne bajnak nevezni?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
4 hónapja
Azert, mert rendszerszinten fos valami, attol az meg nem az altalanos es nem a jo, hanem „baj”. Mint ahogy azert, mert a politikus lop es igy mukodik az allam, attol az meg baj.Ez nem "baj", hanem Magyarországon így működik az állam az élet minden területén. Kaotikusan, hatékonytalanul, ad hoc módon, sokszor illogikusan, kiszámíthatatlanul, random módon. Miért a soccerben ne lenne így?Hat mivel kerheted az allamtol, hogy kiemelt akademia titulust kapj, ezaltal tobb penzt is, igy nyilvan azok a klubok, amik kiemelt akademia cimet kertek, azoknak egy plusz, utanpotlassal kapcsolatos dolgot is teljesiteniuk kell es nem egy az egyben a fiatalszabalyt. Az egyik az MLSZ szabalya, a masik meg az NSMI, ami kvazi az allam. Nem az a gaz, hogy ezt a szabalyt ok elvarjak, azzal semmi baj. Az a gaz, hogy ok a sajat felteteluket negy nappal a bajnoksag rajtja elott basztak oda a kiemelt akademiaknak, mikozben egy honapja nyitva van a piac.Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/07/23/az-nsmi-nehany-nappal-a-fizz-liga-rajtja-elott-szigoritott-a-fiatalszabalyon-a-kiemelt-akademias-kluboknal/
zacknorb
Van itthon 40-50 olyan U-21 játékos, aki elfér az NB1 keretekben?
Mert eddig 4-5 sem volt…
Elnézve az U-21 idei 4 zsacskóját, biztos az Ő cseréjük-cseréjének a cseréje NB1 szint?
Vagy van aki ezt komolyan gondolja?
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Mintha kötelező lenne csapatonként három női focista. Vagy három 60 feletti öregfiú.
Oké, egyikük sem az a szint, mint a guszonéves férfi nb1-es focistáké, de ha mindenhova kell, akkor "szint" szempontjából irreleváns, és mindenhol ugyanúgy elférnenek, mint most az U21-esek.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Ez nem "baj", hanem Magyarországon így működik az állam az élet minden területén. Kaotikusan, hatékonytalanul, ad hoc módon, sokszor illogikusan, kiszámíthatatlanul, random módon. Miért a soccerben ne lenne így?De ezt miért ne lehetne bajnak nevezni?
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez nem "baj", hanem Magyarországon így működik az állam az élet minden területén. Kaotikusan, hatékonytalanul, ad hoc módon, sokszor illogikusan, kiszámíthatatlanul, random módon. Miért a soccerben ne lenne így?Hat mivel kerheted az allamtol, hogy kiemelt akademia titulust kapj, ezaltal tobb penzt is, igy nyilvan azok a klubok, amik kiemelt akademia cimet kertek, azoknak egy plusz, utanpotlassal kapcsolatos dolgot is teljesiteniuk kell es nem egy az egyben a fiatalszabalyt. Az egyik az MLSZ szabalya, a masik meg az NSMI, ami kvazi az allam. Nem az a gaz, hogy ezt a szabalyt ok elvarjak, azzal semmi baj. Az a gaz, hogy ok a sajat felteteluket negy nappal a bajnoksag rajtja elott basztak oda a kiemelt akademiaknak, mikozben egy honapja nyitva van a piac.Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/07/23/az-nsmi-nehany-nappal-a-fizz-liga-rajtja-elott-szigoritott-a-fiatalszabalyon-a-kiemelt-akademias-kluboknal/
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Elnézve az U-21 idei 4 zsacskóját, biztos az Ő cseréjük-cseréjének a cseréje NB1 szint?
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Mintha kötelező lenne csapatonként három női focista. Vagy három 60 feletti öregfiú.
Oké, egyikük sem az a szint, mint a guszonéves férfi nb1-es focistáké, de ha mindenhova kell, akkor "szint" szempontjából irreleváns, és mindenhol ugyanúgy elférnenek, mint most az U21-esek.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Stez
4 hónapja
Hat mivel kerheted az allamtol, hogy kiemelt akademia titulust kapj, ezaltal tobb penzt is, igy nyilvan azok a klubok, amik kiemelt akademia cimet kertek, azoknak egy plusz, utanpotlassal kapcsolatos dolgot is teljesiteniuk kell es nem egy az egyben a fiatalszabalyt. Az egyik az MLSZ szabalya, a masik meg az NSMI, ami kvazi az allam. Nem az a gaz, hogy ezt a szabalyt ok elvarjak, azzal semmi baj. Az a gaz, hogy ok a sajat felteteluket negy nappal a bajnoksag rajtja elott basztak oda a kiemelt akademiaknak, mikozben egy honapja nyitva van a piac.Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
4 hónapja
Kiskapuk mindig, mindenhol vannak. De én arra reagáltam, hogy ettől a változtatástól a szint nem változik, illetve markánsan nem ér senkit versenyelőny/hátrány.nem tudom a magyar szabalyt, de pl szloveniaban is van vmi szabaly. ugy oldottak meg, hogy fiatal kapus kezd pl. kezdosipszo, majd rogton lecsereltek 😊Dehogynem.Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Az akadémiás csapatok (DVTK, DVSC, ETO, FTC, Kisvárda, MTK, PAFC) ha akarnak pluszpénzt, akkor azért kapnak plusz "feladatot". Márpedig aki fizet az rendeli a zenét.
De a szabály mindenkire nézve ugyanaz.
Őszentsége Sobri Jóska
YoungZeeZee
4 hónapja
YoungZeeZee
9 389
nem tudom a magyar szabalyt, de pl szloveniaban is van vmi szabaly. ugy oldottak meg, hogy fiatal kapus kezd pl. kezdosipszo, majd rogton lecsereltek 😊Dehogynem.Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Az akadémiás csapatok (DVTK, DVSC, ETO, FTC, Kisvárda, MTK, PAFC) ha akarnak pluszpénzt, akkor azért kapnak plusz "feladatot". Márpedig aki fizet az rendeli a zenét.
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Dehogynem.Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
4 hónapja
Épp ezaz, hogy nem mindenkire ugyanaz vonatkozik ezzel az új módosítással. Ami konkrétan kb 3 nappal a szezonkezdet előtt jött ki.Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ha minden csapatba kell, akkor az ugyanaz, mintha sehova se kellene, vagyis érdemben nem változtat a jelenlegi arányokon, szinten.xddNem tudom eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly?
zacknorb
Mert eddig 4-5 sem volt…
Mert az is veszélyes… 🤷🙈
Sinisa
4 hónapja
sztem nem akar visszalépniFabrizio Romano (X): Alexander Isak közölte a Newcastle United vezetőségével, hogy szeretne ezen a nyáron távozni. Miután klubja tudomást szerzett a játékos szándékáról, most mérlegelik, hogyan lépjenek tovább.Akkor Isak Juve.
Nomac
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Fabrizio Romano (X): Alexander Isak közölte a Newcastle United vezetőségével, hogy szeretne ezen a nyáron távozni. Miután klubja tudomást szerzett a játékos szándékáról, most mérlegelik, hogyan lépjenek tovább.nyilván az ekitike igazolás után 😊
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Fabrizio Romano (X): Alexander Isak közölte a Newcastle United vezetőségével, hogy szeretne ezen a nyáron távozni. Miután klubja tudomást szerzett a játékos szándékáról, most mérlegelik, hogyan lépjenek tovább.Akkor Isak Juve.
Nomac