NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
44
15
19:00
New York Jets - New England Patriots
43
10
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
26
8
RedZone week 17
11
4
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
10
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
4
3
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
3
2
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.De ezt honnan veszed, honnan lehet tudni, hogy változtattak? Ez bizonyított tény?
Jughead
Vagy csak vitaalap, mert XY azt mondja?
több mint 1 éve
Annyira vicces, hogy gyerekkoromban (34 vagyok) ha az FA kupa nem is, de Ligakupa olyan szinten le volt sz.rva, hogy (kb B és C csapattal álltak ki a nagyok)...most megy egyesek erre verik a fogukat.. 😀Például FA és Liga kupa? 😀Nagyon úgy néz ki, hogy Amorim --> MU. Jó eséllyel már hétvégén ő lesz a padon a Chelsea ellen. Én is őt választottam volna. Egy Xavinal vagy Szoszgétnél sokkal jobb opció.20 éve már jött egy fiatal portugál edző Angliába, hasonló sikeressegét adnék most 😀
dugo93
...mondjuk, már bármilyen sikerességet adnék 🥲 🥲
bogjosi
dugo93
Amúgy számomra már az sikeres lenne, ha megtalálná a csapat az identitását és játékát, továbbá látni lehetne végre a koncepciót....nem nagy kérések 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Például FA és Liga kupa? 😀Nagyon úgy néz ki, hogy Amorim --> MU. Jó eséllyel már hétvégén ő lesz a padon a Chelsea ellen. Én is őt választottam volna. Egy Xavinal vagy Szoszgétnél sokkal jobb opció.20 éve már jött egy fiatal portugál edző Angliába, hasonló sikeressegét adnék most 😀
dugo93
bogjosi
több mint 1 éve
az biztos, hogy a téli időszámítás miatt hamar sötétedik és nincs mindenhol világítás, de vazze a BVSC pályán tuti van!Apám, két napja mekengtek holmi biszem-baszom aranylabdán, mikor este Raith-Airdrieonians kiesési rangadó a skót champóban 😁
warr_bhogy a fenében lehet hétköznap du 12.30kor rendezni magyar kupa meccseket? ki(k) tudnak/akarnak ilyenkor kimenni rá?BVSC-Újpest is ott lenne holnap, erre 12:30, arra max Löfli megy ki másnaposan.
peach
zacknorb
és ez amúgy rendszeresen így van, tényleg nem értem miért is foglalkoznának a közönséggel
több mint 1 éve
Apám, két napja mekengtek holmi biszem-baszom aranylabdán, mikor este Raith-Airdrieonians kiesési rangadó a skót champóban 😁
warr_b
hogy a fenében lehet hétköznap du 12.30kor rendezni magyar kupa meccseket? ki(k) tudnak/akarnak ilyenkor kimenni rá?BVSC-Újpest is ott lenne holnap, erre 12:30, arra max Löfli megy ki másnaposan.
peach
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Apám, két napja mekengtek holmi biszem-baszom aranylabdán, mikor este Raith-Airdrieonians kiesési rangadó a skót champóban 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
www.cbc.ca/sports/soccer/fifa-re-opens-voting-for-ballon-d-or-1.2433187És akkor ezt így kimondta a France Football, hogy újranyitották a szavazást?parhuzam az, hogy allit ket dolgot a france football. egyszer elfogadjak a real drukker, majd kesobb a masik esetnel meg nem.Nem tudom mi történt 2013-ban, de ha ott is az történt , hogy Ribery-ékkel közölték, hogy nyert, majd végül mégse és ennek ellenére Ribery elment, akkor értem a párhuzamot.arra vonatkozott a megmondas, hogy 2013ban a France football megmondta, hogy nem volt csalas akkor ugye itt anno a real drukkerek szerint ezert nem volt csalas. most meg, ha megmondta a france football, hogy nem tudta senki akkor miert nem hiszik el? ezt nem ertem.Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
de amugy birom, hogy mikor 2013ban elcsaltak Roninak az aranylabdat, ugyanezen a forumon a real drukkerek, hogy vedtek azt, hogy nem volt csalas, mert hat a france football megmondta. na most akkor vagy elfogadjuk, hogy mit mond a france football vagy nem. az nem megy, hogy mindig csak akkor fogadjuk el, ha az szamunkra kedvezo.
sztem amugy hulyeseg az egesz. szinte biztos vagyok benne, hogy elmondjak elore, ahogy Riberynek is elmondtak elore. csak ugye itt jon a kerdes, hogy ki az, aki sportemberkent viselkedik, es elfogadja ezt vagy visszasullyed egy ovodas szintjere.
csebi
Vélhetően Perezhez volt köze, mert ő tiltotta meg a csapatnak az utazást.
Jughead
csebi
Akkor vajon miért változtattak végül?
Jughead
(2013ban amugy az tortent, hogy kijott egy eredmeny a szavazason, majd az nem tetszett a france footballnak ezert ujranyitottak, es felhivtak a nem szavazokat, hogy szavazzanak. tobb beszamolo szerint is ekozben eroteljesen sugalltak, hogy C-re kell szavazni. plusz ugye azota kiderult, hogy nem C Ronaldora leadott szavaztokat C Ronaldo szavazatnak szamoltak el, es egyeb nyalanksagok).
csebi
Vagy tagadták, amit a Real szurkolók elfogadtak, most meg a Real szurkolók nem fogadják el azt az állításukat, hogy nem közölték előre Vinicius-szal, hogy nyert?
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy Amorim --> MU. Jó eséllyel már hétvégén ő lesz a padon a Chelsea ellen. Én is őt választottam volna. Egy Xavinal vagy Szoszgétnél sokkal jobb opció.20 éve már jött egy fiatal portugál edző Angliába, hasonló sikeressegét adnék most 😀
dugo93
több mint 1 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy Amorim --> MU. Jó eséllyel már hétvégén ő lesz a padon a Chelsea ellen. Én is őt választottam volna. Egy Xavinal vagy Szoszgétnél sokkal jobb opció.
több mint 1 éve
(volt olyan ország szavazólapja, ahol Vini TOP10-be nem került bele 😀 )Asszem Equador vagy Venezuela
bogjosi
Én amúgy várom hogy Szőllősi hogyan szavazott. (Értitek, Szőllősi szavazati joggal bír, akkor a top100 országból még rengeteg ilyen ember bír joggal)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként hol hőzöngenek a Real szurkolók, hogy nem Vini kapta az aranylabdát?Magam részéről gáznak tartottam volna, ha Vini kapja, jó játékos, de emberileg, ahogy viselkedik, az egy nagy nulla...valahogy számomra "nem illik bele" az aranylabda szellemiségébe....az más kérdés, hogy nem tudom kinek adtam volna, nem volt brutálisan kiemelkedő szezonja senkinek (Messi - Cé éra elkényeztetett minket)....bírom Rodrit (Utd-ként) a szerénysége, földhozragadottsága végett, illetve k.rvajó játékos...szal grat neki!
Szerintem itt a probléma az, hogy egyik évben ilyen, másikban olyan kritériumokat néznek.
Hosszú év után, most nem a gólok, asszisztok stb számítottak, ellenben tavaly, volt egy Haaland a gólokkal, volt egy Rodri (szerintem tavaly komolyabbat tolt am), dehát volt egy Messi is...
Amikor Modric nyerte, akkor ha Cé kapja, senki nem szólhatott volna, mert brutál utolsó szezont tolt a Realban anno.
De igazából, felesleges is ezen elmélkedni, objektivitást keresni, amíg full szimpatia szavazás és politika már az egész..(volt olyan ország szavazólapja, ahol Vini TOP10-be nem került bele 😀 )
Szerkesztette: bogjosi
több mint 1 éve
És akkor ezt így kimondta a France Football, hogy újranyitották a szavazást?parhuzam az, hogy allit ket dolgot a france football. egyszer elfogadjak a real drukker, majd kesobb a masik esetnel meg nem.Nem tudom mi történt 2013-ban, de ha ott is az történt , hogy Ribery-ékkel közölték, hogy nyert, majd végül mégse és ennek ellenére Ribery elment, akkor értem a párhuzamot.arra vonatkozott a megmondas, hogy 2013ban a France football megmondta, hogy nem volt csalas akkor ugye itt anno a real drukkerek szerint ezert nem volt csalas. most meg, ha megmondta a france football, hogy nem tudta senki akkor miert nem hiszik el? ezt nem ertem.Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
de amugy birom, hogy mikor 2013ban elcsaltak Roninak az aranylabdat, ugyanezen a forumon a real drukkerek, hogy vedtek azt, hogy nem volt csalas, mert hat a france football megmondta. na most akkor vagy elfogadjuk, hogy mit mond a france football vagy nem. az nem megy, hogy mindig csak akkor fogadjuk el, ha az szamunkra kedvezo.
sztem amugy hulyeseg az egesz. szinte biztos vagyok benne, hogy elmondjak elore, ahogy Riberynek is elmondtak elore. csak ugye itt jon a kerdes, hogy ki az, aki sportemberkent viselkedik, es elfogadja ezt vagy visszasullyed egy ovodas szintjere.
csebi
Jughead
csebi
Jughead
(2013ban amugy az tortent, hogy kijott egy eredmeny a szavazason, majd az nem tetszett a france footballnak ezert ujranyitottak, es felhivtak a nem szavazokat, hogy szavazzanak. tobb beszamolo szerint is ekozben eroteljesen sugalltak, hogy C-re kell szavazni. plusz ugye azota kiderult, hogy nem C Ronaldora leadott szavaztokat C Ronaldo szavazatnak szamoltak el, es egyeb nyalanksagok).
csebi
Vagy tagadták, amit a Real szurkolók elfogadtak, most meg a Real szurkolók nem fogadják el azt az állításukat, hogy nem közölték előre Vinicius-szal, hogy nyert?
több mint 1 éve
parhuzam az, hogy allit ket dolgot a france football. egyszer elfogadjak a real drukker, majd kesobb a masik esetnel meg nem.Nem tudom mi történt 2013-ban, de ha ott is az történt , hogy Ribery-ékkel közölték, hogy nyert, majd végül mégse és ennek ellenére Ribery elment, akkor értem a párhuzamot.arra vonatkozott a megmondas, hogy 2013ban a France football megmondta, hogy nem volt csalas akkor ugye itt anno a real drukkerek szerint ezert nem volt csalas. most meg, ha megmondta a france football, hogy nem tudta senki akkor miert nem hiszik el? ezt nem ertem.Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
csebi
Jughead
csebi
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azt hiszem Cé tolt egy brutál nyár végét/őszt, emellé meglőtte az előző évben a szokásos mennyiségű gólját, és az lett kimondva, hogy újranyitják a szavazást, lehet változtatni stb...és aztán Cé nyert végül, de nem rémlik, hogy ki lett volna mondva, hogy Frank kapja.....az fix, hogy nem ehhez hasonlóan 1 nappal a ceremónia előtt történtek ezek, mint most.....remélem, jól emlékszem 😀Nem tudom mi történt 2013-ban, de ha ott is az történt , hogy Ribery-ékkel közölték, hogy nyert, majd végül mégse és ennek ellenére Ribery elment, akkor értem a párhuzamot.arra vonatkozott a megmondas, hogy 2013ban a France football megmondta, hogy nem volt csalas akkor ugye itt anno a real drukkerek szerint ezert nem volt csalas. most meg, ha megmondta a france football, hogy nem tudta senki akkor miert nem hiszik el? ezt nem ertem.Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
csebi
Jughead
csebi
Jughead
Szerkesztette: bogjosi
több mint 1 éve
Nem tudom mi történt 2013-ban, de ha ott is az történt , hogy Ribery-ékkel közölték, hogy nyert, majd végül mégse és ennek ellenére Ribery elment, akkor értem a párhuzamot.arra vonatkozott a megmondas, hogy 2013ban a France football megmondta, hogy nem volt csalas akkor ugye itt anno a real drukkerek szerint ezert nem volt csalas. most meg, ha megmondta a france football, hogy nem tudta senki akkor miert nem hiszik el? ezt nem ertem.Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
csebi
Jughead
csebi
több mint 1 éve
arra vonatkozott a megmondas, hogy 2013ban a France football megmondta, hogy nem volt csalas akkor ugye itt anno a real drukkerek szerint ezert nem volt csalas. most meg, ha megmondta a france football, hogy nem tudta senki akkor miert nem hiszik el? ezt nem ertem.Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
csebi
Jughead
több mint 1 éve
Itt is elmondták előre, hogy Vinicius kapja, ez változott az utolsó napon, ennek okát keresik az emberek.Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
csebi
több mint 1 éve
Persze az UEFA-nál állítják hogy senkinek nem mondtak az eredményről előre semmit, Perez papa meg biztos az ujjából szopta reggel, hogy nem madridos nyer este.lehet en tevedek, de az UEFA-nal mindegy hogy mit allitanak. Vincent Garcia allitotta ezt, akinek sok koze az UEFA-hoz nincsen.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
A nemzetközi klubfoci tóthgabija.Ez mondjuk nem tudom mennyire igaz, de ez egy marha nagy hiba lenne:Ez egy pojaca
www.reuters.com/sports/soccer/vinicius-believes-fighting-racism-led-ballon-dor-defeat-2024-10-29/
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A 120 perc kb. csak arról szólt hogy a city támadott, mi meg védekeztünk.Ezzel mire akartál rámutatni? Amúgy nem kis körülmény, hogy harmadannyi lövésből kapták Rodriék azt a négyet. A visszavágón pl. a City 34-szer lőtt kapura, a Madrid 8-szor.Az ha engedsz 34 (én 33-at láttam) lövést és 2.74-es xg-t amire lőnek egyet az nálam nem azt mutatja meg, hogy itt a Realnak a védelem hozta a párharcot, hanem hogy a támadók főleg az első meccsen iszonyat jól lőttek.
eaglesmcnabb
zacknorb
Az a lövésenként 0,08-as XG nem olyan rendkívüli szám szerintem. Csak hát sok kicsi xG sokra megy. A city 1 lövést blokkolt a nyolcból, a real meg tizenkettőt. Itt is nagy volt a különbség.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ezzel mire akartál rámutatni? Amúgy nem kis körülmény, hogy harmadannyi lövésből kapták Rodriék azt a négyet. A visszavágón pl. a City 34-szer lőtt kapura, a Madrid 8-szor.Az ha engedsz 34 (én 33-at láttam) lövést és 2.74-es xg-t amire lőnek egyet az nálam nem azt mutatja meg, hogy itt a Realnak a védelem hozta a párharcot, hanem hogy a támadók főleg az első meccsen iszonyat jól lőttek.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hogy a fenében lehet hétköznap du 12.30kor rendezni magyar kupa meccseket? ki(k) tudnak/akarnak ilyenkor kimenni rá?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
a szavakon lovagolsz 😀 A kiejtette nálam egyenlő a felülmúltával.Csak ismételni tudom magamat, Carvajal mindent megtett és a kupán kívül nyert is, amit lehet jobbhátvédként, azon a poszton annál jobban nem lehet játszani. Az egyetlen játékos volt aki tavaly a 3 legfontosabb trófeából mind a hármat megnyerte. Plusz még eldöntötte a BL-döntőt is. Rodri egyszer jött szembe vele, akkor sikerült felülmúlnia. Főleg annak tekintetében sikerült hogy a Realnak tényleg a védelem hozta azt a párharcot, próbára is volt téve rendesen. Ahogy pl van Dijk is kimaxolta a 2018-19-es szezont, azon a poszton annál jobban és eredményesebben játszani nem nagyon lehet.Amúgy megnéztem direkt mik voltak azokon a meccseken.
eaglesmcnabb
Hát, Carvajalra közel sem mondanám, hogy felülmúlta a Rodrit, a Real védelem is azért csak kapott 4 gólt 2 meccs alatt, ott is az döntött, hogy kinek a társai hogyan rúgják a tiziket.
Ergo a rész-egész dilemmája. Nem Carvajal múlta felül Rodrit, a Real Madrid ejtette ki a ManCityt, nem felülmúlta, kiejtette.
zacknorb
Ja négyet kaptak, ugyanannyit mint a Rodri fémjelezte City, Ezzel mire akartál rámutatni? Amúgy nem kis körülmény, hogy harmadannyi lövésből kapták Rodriék azt a négyet. A visszavágón pl. a City 34-szer lőtt kapura, a Madrid 8-szor.
És egyéni teljesítmény>trófeák, ez a kritériumokban is benne van.hát ezaz hogy tavaly pont nem ez volt a kritérium 😀
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mindezt úgy, hogy Carvajal is kiemelkedő szezont ment, de a szavazóknál fixen bekavart a na akkor most melyik Real játékos legyen elől kérdés, és elvettek szavazatokat egymástól, így jöhetett Rodri, aki atom szezont tolt, bárki bármit mondott.És egyéni teljesítmény>trófeák, ez a kritériumokban is benne van.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csak ismételni tudom magamat, Carvajal mindent megtett és a kupán kívül nyert is, amit lehet jobbhátvédként, azon a poszton annál jobban nem lehet játszani. Az egyetlen játékos volt aki tavaly a 3 legfontosabb trófeából mind a hármat megnyerte. Plusz még eldöntötte a BL-döntőt is. Rodri egyszer jött szembe vele, akkor sikerült felülmúlnia. Főleg annak tekintetében sikerült hogy a Realnak tényleg a védelem hozta azt a párharcot, próbára is volt téve rendesen. Ahogy pl van Dijk is kimaxolta a 2018-19-es szezont, azon a poszton annál jobban és eredményesebben játszani nem nagyon lehet.Amúgy megnéztem direkt mik voltak azokon a meccseken.
eaglesmcnabb
Hát, Carvajalra közel sem mondanám, hogy felülmúlta a Rodrit, a Real védelem is azért csak kapott 4 gólt 2 meccs alatt, ott is az döntött, hogy kinek a társai hogyan rúgják a tiziket.
Ergo a rész-egész dilemmája. Nem Carvajal múlta felül Rodrit, a Real Madrid ejtette ki a ManCityt, nem felülmúlta, kiejtette.
Poloska vagyok.