Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
igazi lokálpatrióta ez a köcsög.Igazi katlan...Hogy lehet ennyi hulyeseget osszehordani? Egyszer Hajdu B mondta soha nem felejtem el valami Puskas akademia meccs volt, megszolal a pali "koszontom nezoinket a Puskas akademia oroszlanbarlangjabol". Lehetett kb. 60 nezo.
Alatta Honvéd legenda topkommentje:
Tonći Kukoč-Petraello
Bozó Zoltán, Mendelényi Dániel, A barátaid tönkretették a klubot!
zacknorb
Hendrix
vagy már gyerekkorában is, amikor az ETO még tényező volt, már a Honvédnak szurkolt volna? kötve hiszem.
ha meg a keresztedet megkaptad, akkor gerinc birtoklásával párhuzamosan nem tudod letenni.
több mint 1 éve
Ha lenne egy keretre való Tonci Kukocunk, sanszosan nem kéne aggódni, hogy meglesz-e a bent maradás... az NB 2-ben...
Tonći Kukoč-Petraello
zacknorb
Egyébként meg maximálisan igaza van Toni Kukoc rokonának.
több mint 1 éve
Inkább a nézőkre gondoltam.🙂Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.Futni kell, akkor nem fáznak.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.Futni kell, akkor nem fáznak.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.
több mint 1 éve
Hát az oroszlán is lassan veszélyeztetett faj lesz, szóval...Igazi katlan...Hogy lehet ennyi hulyeseget osszehordani? Egyszer Hajdu B mondta soha nem felejtem el valami Puskas akademia meccs volt, megszolal a pali "koszontom nezoinket a Puskas akademia oroszlanbarlangjabol". Lehetett kb. 60 nezo.
Tonći Kukoč-Petraello
zacknorb
Hendrix
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
www.facebook.com/share/r/1EBdHp953Y/Igazi katlan...Hogy lehet ennyi hulyeseget osszehordani? Egyszer Hajdu B mondta soha nem felejtem el valami Puskas akademia meccs volt, megszolal a pali "koszontom nezoinket a Puskas akademia oroszlanbarlangjabol". Lehetett kb. 60 nezo.
Tonći Kukoč-Petraello
zacknorb
Hendrix
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Igazi katlan...Hogy lehet ennyi hulyeseget osszehordani? Egyszer Hajdu B mondta soha nem felejtem el valami Puskas akademia meccs volt, megszolal a pali "koszontom nezoinket a Puskas akademia oroszlanbarlangjabol". Lehetett kb. 60 nezo.
Tonći Kukoč-Petraello
zacknorb
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
He deserves to be put into the reserves immediately pic.twitter.com/337gxcBVT9
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) February 16, 2025
több mint 1 éve
Most nézem csak, hogy a Monza másfél hónap elteltével visszahívta Nestát.Nem is értem, hogy miért Bocchettit nevezték ki, rövid edzői karrierje 13 meccses, amiből 12őt elvesztett.
😀😀😀
Mikey
több mint 1 éve
Most nézem csak, hogy a Monza másfél hónap elteltével visszahívta Nestát.😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
⚽️ Román válogatott:Há de csak minket báncsanak
marad a stadionbezárás és a pénzbírság a magyarellenes szurkolói skandálások miatt.
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tonći Kukoč-Petraello
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
⚽️ Román válogatott: marad a stadionbezárás és a pénzbírság a magyarellenes szurkolói skandálások miatt.
több mint 1 éve
Ha minden igaz, ma ránk köszöntött az első olyan nap 2025-ben, amikor is edzőváltás lesz az NB1-ben. Mit tippeltek, ki lesz a szerencsés első?Ez semmi, Dragóner el lett küldve Tatabányáról. Hát ki a pöcsöm hitte el hogy ő jó lesz szakmai igazgatónak? 😆😆😆😆😆
Szokol
több mint 1 éve
Ha minden igaz, ma ránk köszöntött az első olyan nap 2025-ben, amikor is edzőváltás lesz az NB1-ben. Mit tippeltek, ki lesz a szerencsés első?Miskolc. Eros Gabor.
Szokol
több mint 1 éve
Közben a Herthanal edző váltás, idén sem lesz feljutás sőt osztályozó hely is max a bundás 3hozvégülis megismételhetik Dárdai teljesítményét... ha a hátralevő 12 meccsen 23 pontot szereznek. good luck with that.
csebi
több mint 1 éve
Ha minden igaz, ma ránk köszöntött az első olyan nap 2025-ben, amikor is edzőváltás lesz az NB1-ben. Mit tippeltek, ki lesz a szerencsés első?Pető Tomi
Szokol
több mint 1 éve
Debrecené 😊viszont szombaton láttam egy jó csajszit aki fordított(talán a Puskásé)Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.Hihetetlen, hogy ennyi állami támogatásból nem futja egy nyelvtanfolyamra...
Kenny
Willie Parker
nah ő nem volt csúnya!
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
-csókolom! magácskában kinek a faszát tisztelhetem?viszont szombaton láttam egy jó csajszit aki fordított(talán a Puskásé)Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.Hihetetlen, hogy ennyi állami támogatásból nem futja egy nyelvtanfolyamra...
Kenny
Willie Parker
nah ő nem volt csúnya!
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ott jó helyre ment a TAO pénzviszont szombaton láttam egy jó csajszit aki fordított(talán a Puskásé)Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.Hihetetlen, hogy ennyi állami támogatásból nem futja egy nyelvtanfolyamra...
Kenny
Willie Parker
nah ő nem volt csúnya!
NB2
több mint 1 éve
viszont szombaton láttam egy jó csajszit aki fordított(talán a Puskásé)Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.Hihetetlen, hogy ennyi állami támogatásból nem futja egy nyelvtanfolyamra...
Kenny
Willie Parker
nah ő nem volt csúnya!
több mint 1 éve
Ha minden igaz, ma ránk köszöntött az első olyan nap 2025-ben, amikor is edzőváltás lesz az NB1-ben. Mit tippeltek, ki lesz a szerencsés első?
több mint 1 éve
nem láttam, de ha keresnek 2 fifa huszárt lehet jobban járnakEz a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.Hihetetlen, hogy ennyi állami támogatásból nem futja egy nyelvtanfolyamra...
Kenny
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.Hihetetlen, hogy ennyi állami támogatásból nem futja egy nyelvtanfolyamra...
Kenny