Soccer
Ez volt a kivásárlási záradék a szerződésében, hogy miért ennyi, azt nem tudom.7 végén bebaszva sikerült kitakarítanom a Google tárhelyemet -> nyilván a trackert is töröltem...morata miert ilyen olcso?
Ami friss:
Álvaro Morata (spanyol, cs) Atlético Madrid -> AC Milan 13 millió EUR
Marin Pongracic (horvát, hv) Lecce -> Fiorentina 15 millió EUR
Alberto Paleari (olasz, kapus) Benevento -> Torino ingyé
Gaetano Castrovilli (olasz, kp) Fiorentina -> Lazio ingyé
Kacper Kozlowski (lengyel, kp) Brighton -> Gaziantep átigazolási ár nem nyilvános
Alberto Moreno (spanyol, hv) Villarreal -> Como ingyé
Ebenezer Akinsanmiro (nigériai, kp) Inter -> Sampdoria kölcsönbe
Rasmus Kristensen (dán, hv) Leeds United -> Eintracht Frankfurt kölcsönbe
Tyrese Francois (ausztrál, kp) Fulham -> Wigan ingyé
Borja Iglesias (spanyol, cs) Betis -> Celta Vigo kölcsönbe
Filip Marschall (angol, kapus) Aston Villa -> Crewe Alexandra kölcsönbe
Thomas Meunier (belga, hv) Trabzonspor -> LOSC Lille ingyé
Kevin Lasagna (olasz, cs) Hellas Verona -> Bari kölcsönbe
Thomas Delaney (dán, kp) Sevilla -> FC Köbenhavn ingyé
Jon Karrikaburu (spanyol, cs) Real Sociedad -> Santander kölcsönbe
David Colina (horvát, hv) Augsburg -> Velje kölcsönbe
Endrick (brazil, cs) Palmeiras -> Real Madrid 47.5 millió EUR
Erik Lamela (argentin, cs) Sevilla -> AEK Athén ingyé
Carlos Dotor (spanyol, kp) Celta Vigo -> Oviedo kölcsönbe
Javi López (spanyol, hv) Alavés -> Real Sociedad 6.5 millió EUR
empty taxi
YoungZeeZee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
😳🇹🇭 Dortmund suffered a 4-0 DEFEAT against Thai club Pathum United in a friendly match. pic.twitter.com/7070oB22HT
— CentreGoals. (@centregoals) July 21, 2024
7 végén bebaszva sikerült kitakarítanom a Google tárhelyemet -> nyilván a trackert is töröltem...morata miert ilyen olcso?
Ami friss:
Kacper Kozlowski (lengyel, kp) Brighton -> Gaziantep átigazolási ár nem nyilvános
empty taxi
Ami friss:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
🚨🟡⚫️ Moussa Diaby to Al Ittihad, here we go! Deal verbally agreed with Aston Villa for €60m package, add-ons included.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 21, 2024
Diaby has agreed on five year deal and now waiting for paperworks to review then sign.
↪️ As revealed today, talks ongoing also for City GK Éderson. pic.twitter.com/mesRlkaqQB
Az teljesen más, temintha lenne valami Tripolis drapi Vasas meccsen, szóval kár tagadnod 😊Az Sixo 😄Vagy csak nem mered bevallani h Aszterasz Tripolisz divatdrukker vagy. 😀Ne viccelj, egy szint alá nem megyünk. 2004 óta utálom őket.Ádám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Azt még te sem nézed.
warr_b
Sixo
warr_b
Beki
warr_b
NB2
welovebudapest.com/cikk/2023/10/12/latnivalok-es-kultura-eltunt-lakotelep-angyalfold-tripolisz/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
mintha lenne valami Tripolis drapi Vasas meccsen, szóval kár tagadnod 😊Az Sixo 😄Vagy csak nem mered bevallani h Aszterasz Tripolisz divatdrukker vagy. 😀Ne viccelj, egy szint alá nem megyünk. 2004 óta utálom őket.Ádám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Azt még te sem nézed.
warr_b
Sixo
warr_b
Beki
warr_b
Az Sixo 😄Vagy csak nem mered bevallani h Aszterasz Tripolisz divatdrukker vagy. 😀Ne viccelj, egy szint alá nem megyünk. 2004 óta utálom őket.Ádám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Azt még te sem nézed.
warr_b
Sixo
warr_b
Beki

Ne viccelj, egy szint alá nem megyünk. 2004 óta utálom őket.Ádám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Azt még te sem nézed.
warr_b
Sixo

Persze, mert túl mainstreamÁdám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Azt még te sem nézed.
warr_b
Sixo
Poloska vagyok.
Ádám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Azt még te sem nézed.
warr_b
Ádám Martin Aszterasz Tripolisz (görög élvonal).Közzeledik...
warr_b

semko a padon sem volt ha jol latom. 😀
www.youtube.com/watch?v=Oun9KIySoBA
Gazdag durrantott egy mesterhármas a bohócligában.Megijedt, hogy a 14 éves kiccsávó elveheti a helyét
Kenny
🚨🔵⚪️ Pierre-Emile Højbjerg to Olympique Marseille, here we go! Documents set to be signed for Danish midfielder who's joining from Spurs.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 21, 2024
Tottenham will receive fee around €13.5/14m as PEH was not intentioned to sign new deal.
Højbjerg accepted after speaking to de Zerbi. pic.twitter.com/IdWL8NgLu9
Tixandtipps szerint valami német válogatott után megyünk aki nem Kimmich, és azt írta direkt hazudnak a csapatban mert valakit tényleg amég lehet titokban akarnak tartani.Igen nálam is Zhincenko a leggyengébb láncszem, de kíváncsi vagyok, el tudjuk e adni.Nem ez lett volna a n1 priority, de egy komoly célokért küzdő csapatba kell 5 védő + Kiwior korrekt volt amikor beszállt. Zinnynek kalap kabátHa azt nézzük, Timber egy Zhini upgrade, Calafiori pedig egy Kiwior upgrade, aki felszívja Tomiyasu,Kiwior és Zhincenko játékperceit.Kiwiorért West Ham ajánlott 47-et, Jesusért a szaúdiak érdeklődnek.50 millióért nem valami okos ötlet padra venni jáékost 🤣Kiwior el, Timber szélre, Zini pad. Calafiori beforog, sztem nem lesz kezdő, max ha Gabriel megpukkan, ami sanszos.Gabriel meg Timber helyén gondolom. Nyilván ennyiért nem padra igazolsz valakitAz mondjuk nem is volt drágAkkor ki nem fog játszani a White-Gabriel-Saliba-Timber négyesből?
🚨🔴⚪️ EXCL: Arsenal and Bologna have reached an agreement for Riccardo Calafiori, after breakthrough revealed earlier!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 20, 2024
Understand fee is €40m plus €5m add-ons and sell-on clause.
Final step needed: Basel and Bologna to agree 50% sell-on payment terms, then… here we go! 🏁 pic.twitter.com/ueCZ3XOu5f
kapitnono
Mondjuk Arseanl tradition a rotálás, szóval szerintem mindenkinek lesz játékidő (plusz tavaly Timber kb 45 percet bírt ki)
zacknorb
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
Willie Parker
Szerintem sem padra vettük ennyiért, reálisan Gabrielt szoríthatja ki a kezdőből. Vagy balhátvédként kezdhet, ott sem volna rossz, ha megtalálnánk egy stabil kezdőt.
De én nem bánom, ha nem tesszük rá a kezdőcsapat terhét.
Ha azt nézzük, Timberrel együtt gyakorlatilag két új kezdő kaliberű játékos jött a védelembe, jöjjön még egy baloldali 8-as, és kb megvagyunk.
Remélem Kiwior-ból nem szállunk ki, egy év kell neki a PLben egy Fulhamnál, és kb megduplázódna az ára.
Tony Adams
Heisman nádor
Én Saka-t féltem nagyon, eddig acélból van, de ha ő lesérül, ott nagy bajba lennénk, szerintem kellene oda is egy ember, még ha nem is véglegesen, arra akár egy máshonnan kiszoruló kölcsönjátékos is adná magát.
És cserekapus is kell, Ramsdale-nek játszania kell valahol, hogy az értéke ne romoljon.
Tony Adams
Igazából Martinelli helyett kell egy olyan játékos aki tud bontani, és ezzel a 3-as rotációval megleszünk úgy, GM is kelleni fog ha rohanni kell Havertzcel. Valamint GM utolsó meccsen a jobbon mutatott egy cameot, és rosszabbik oldalán is tudott szepen kombinálni, feltölteni a helyeket.
Valamit KP-ra kéne valaki, Declan meg tudja oldani a 6-ost, vagy Jorginho ellenféltől függően, szóval egy Mikel Merinoval is boldog lennék. Ő esetleg majd 10-15 év múlva lehetne edző is folytatni a baszk Mikel vonalat 😀
Ha 2 játékos jön akkor keretileg megvagyunk, mondjuk az is sokat ér amikor az utolsó 17 meccsből egyszer vesztesz és 2. vagy.
Btw ETH igazolási összege 2 év után beelőzte Mikét. Szóval a narratíva szerint a MU-nak minimum a bajnoki cím jövőre az elvárás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Igen nálam is Zhincenko a leggyengébb láncszem, de kíváncsi vagyok, el tudjuk e adni.Nem ez lett volna a n1 priority, de egy komoly célokért küzdő csapatba kell 5 védő + Kiwior korrekt volt amikor beszállt. Zinnynek kalap kabátHa azt nézzük, Timber egy Zhini upgrade, Calafiori pedig egy Kiwior upgrade, aki felszívja Tomiyasu,Kiwior és Zhincenko játékperceit.Kiwiorért West Ham ajánlott 47-et, Jesusért a szaúdiak érdeklődnek.50 millióért nem valami okos ötlet padra venni jáékost 🤣Kiwior el, Timber szélre, Zini pad. Calafiori beforog, sztem nem lesz kezdő, max ha Gabriel megpukkan, ami sanszos.Gabriel meg Timber helyén gondolom. Nyilván ennyiért nem padra igazolsz valakitAz mondjuk nem is volt drágAkkor ki nem fog játszani a White-Gabriel-Saliba-Timber négyesből?
🚨🔴⚪️ EXCL: Arsenal and Bologna have reached an agreement for Riccardo Calafiori, after breakthrough revealed earlier!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 20, 2024
Understand fee is €40m plus €5m add-ons and sell-on clause.
Final step needed: Basel and Bologna to agree 50% sell-on payment terms, then… here we go! 🏁 pic.twitter.com/ueCZ3XOu5f
kapitnono
Mondjuk Arseanl tradition a rotálás, szóval szerintem mindenkinek lesz játékidő (plusz tavaly Timber kb 45 percet bírt ki)
zacknorb
kapitnono
Willie Parker
kapitnono
Willie Parker
Szerintem sem padra vettük ennyiért, reálisan Gabrielt szoríthatja ki a kezdőből. Vagy balhátvédként kezdhet, ott sem volna rossz, ha megtalálnánk egy stabil kezdőt.
De én nem bánom, ha nem tesszük rá a kezdőcsapat terhét.
Ha azt nézzük, Timberrel együtt gyakorlatilag két új kezdő kaliberű játékos jött a védelembe, jöjjön még egy baloldali 8-as, és kb megvagyunk.
Remélem Kiwior-ból nem szállunk ki, egy év kell neki a PLben egy Fulhamnál, és kb megduplázódna az ára.
Tony Adams
Heisman nádor
Én Saka-t féltem nagyon, eddig acélból van, de ha ő lesérül, ott nagy bajba lennénk, szerintem kellene oda is egy ember, még ha nem is véglegesen, arra akár egy máshonnan kiszoruló kölcsönjátékos is adná magát.
És cserekapus is kell, Ramsdale-nek játszania kell valahol, hogy az értéke ne romoljon.
Osztrákiában edzőtáborozhatnak Portuék.Azt vágom, a kérdés az volt, hogy miért jó nekik, hogy egy magyar másodosztályba frissen feljutott csapattal meccselnek.
ozibozi