Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Idén az első Vasas meccs, amit elkezdtem nézni.Miért nem mondta senki, hogy ilyen szórakoztató az NB2?!
több mint 1 éve
drámai 4-5 lesz a Vasasnak majd 90.+-es góllal
több mint 1 éve
Jusson fel mindkettő, az nb1 10. meg próbálkozzon egy évet itt.Ne izéld már szegény lilákat.
csipkelli
több mint 1 éve
LOL, mi folyik Győrben? 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jusson fel mindkettő, az nb1 10. meg próbálkozzon egy évet itt.
több mint 1 éve
Ez az Nb2 keremszepen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gyurákovics két potyával segít

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
48-45 lesz a vége. Ide!
több mint 1 éve
Na, ki akar kevésbé feljutni? 🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Valaki remélem elviszi Bandikát 😄Mezőkövesden szerintem nagy király lenne, meg neki sem kellene már így 30 éves öreg fejjel újraakklimatizálódni a mennyei 1-hez.
warr_b
több mint 1 éve
Bazzeg

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Bekezdtek a srácok.
több mint 1 éve
1-2
több mint 1 éve
két lesgóllal 1-1 ó az a mennyei 2Igen az is les volt...
Toto21

több mint 1 éve
Bazmeg. Négyen voltak körülötte.
több mint 1 éve
két lesgóllal 1-1 ó az a mennyei 2
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Micsoda meccs! Ha ilyen a másodosztály, milyen lehet az élvonal?
több mint 1 éve
Csak úgy hét-nyolc helyen 🤣A szokásos full sablon kezdő, ügyes vagy, Zoli!Kérdezem én, miben kellett volna változtatni?
warr_b
Még Radó Bandi is gólt tud szerezni!
zacknorb
Valaki remélem elviszi Bandikát 😄

több mint 1 éve
1-1

több mint 1 éve
1-1 beszarok
több mint 1 éve
Beszélgessünk a Barcika elleni meccsetekről? 😄egyébként nincs VAR a mennyei 2-ben? Mert szerintem lesen volt RadóÍgy könnyebben lehet befolyásolni az eredményt!
Toto21
nagir