Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
BecsusszantAzóta ő is pottyantott egy bumbagólt.Ésssss?Miért nincs már gól, Löfli???Mert még nem ment (vissza?) WC-re.
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
iktriad
több mint 1 éve
A legutóbbi Vidám Vasárnapon biztos volt nyelveken szólás.Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
Gera pl kért Sanyibától vmi esőtáncot, bárány vagy szűzáldozatot?
Willie Parker
több mint 1 éve
Gera egy alkalmatlan balfasz.Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
BezacskózzaLöflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?szerintem mindenki tudja, de marha undorító
Willie Parker
zacknorb
több mint 1 éve
Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Azóta ő is pottyantott egy bumbagólt.Ésssss?Miért nincs már gól, Löfli???Mert még nem ment (vissza?) WC-re.
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
Ezek az 1 perces hírek aranyat érnek
több mint 1 éve
Ezeket a védelmeket Megye 2-ben kikérnék maguknak egyesek. Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Visszapasszírozza a szart a lóba. 😀
Willie Parker
több mint 1 éve
A Vasas védekezésVicc geciMi? Konkretan a masodik golja utan semmit nem csinalt a Vasas.
zacknorb
Bence94
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vicc geciMi? Konkretan a masodik golja utan semmit nem csinalt a Vasas.
zacknorb
több mint 1 éve
Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok, Gera cserél-e a szünetben, ha igen, kit.
több mint 1 éve
Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?szerintem mindenki tudja, de marha undorító
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?
több mint 1 éve
Mekkora meccs
több mint 1 éve
Édes faszom, kabaré 😂

több mint 1 éve
na kérem szépen végre egy gól
több mint 1 éve
3-2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
A vasas fautjait valahogy nem fújja spori...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Ebből vereség lesz, ha így folytatódik. De erre gondolni sem akarok.
több mint 1 éve
Nem ez a Lukic ejtette ki a VASASt pár éve a pici Pestben mikor ott játszottDe.
ozibozi