Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kellett is a bentmaradáshoz.Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Atyaéh Radó. Az FG-ért csak footballban adnak 3 pontot, soccerban nem.
több mint 1 éve
Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szájbaáldozás voltA legutóbbi Vidám Vasárnapon biztos volt nyelveken szólás.Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
Gera pl kért Sanyibától vmi esőtáncot, bárány vagy szűzáldozatot?
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Otigba reszortja az öngól...meglepetés 😛De melyik kapuba? 😀Zimonyi... Végünk van...gólt fog szerezni a mai meccsen
nagylaza, főpohárnok
Toto21
iktriad
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
meglepetés 😛De melyik kapuba? 😀Zimonyi... Végünk van...gólt fog szerezni a mai meccsen
nagylaza, főpohárnok
Toto21
iktriad
több mint 1 éve
Sztem a Juve idén már összeállt szarráBologna meg már 3-0Motta most közelről nézheti, h mekkora hulladék fost fog átvenni
Les volt csak 2-0
ozibozi
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bologna meg már 3-0Motta most közelről nézheti, h mekkora hulladék fost fog átvenni
Les volt csak 2-0
ozibozi
több mint 1 éve
Ott el szakadhatott VlmKurva Szépe, tudtam hogy kinyírja valamelyik köcsög hentes
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Remekül tartjuk az eredményt, ez lehet a nagy csel
több mint 1 éve
Zimonyi... Végünk van...gólt fog szerezni a mai meccsen
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Zimonyi... Végünk van...
több mint 1 éve
Ott el szakadhatott Vlm
több mint 1 éve
Nabazdmeg ez így off, ha nincs Milán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Már nem fogja 😕Azt fix Milán lövibold prediction: a Vasas javára lesz egy megítélt büntető a második félidőben.Amit radó elqr természetesen
Toto21
ozibozi
Bár múlt héten ő is kihagyta
zacknorb
több mint 1 éve
ő most megy leAzt fix Milán lövibold prediction: a Vasas javára lesz egy megítélt büntető a második félidőben.Amit radó elqr természetesen
Toto21
ozibozi
zacknorb
több mint 1 éve
Azt fix Milán lövibold prediction: a Vasas javára lesz egy megítélt büntető a második félidőben.Amit radó elqr természetesen
Toto21
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
bold prediction: a Vasas javára lesz egy megítélt büntető a második félidőben.Amit radó elqr természetesen
Toto21
több mint 1 éve
Radó! Mit csináltál?
több mint 1 éve
Annyit azért elmondhatunk, hogy ez 3 védős felállás nem jött be.
több mint 1 éve
bold prediction: a Vasas javára lesz egy megítélt büntető a második félidőben.
több mint 1 éve
Bologna meg már 3-0Gondoltam hogy a múltkori balhè után sima bukta lesz...nem èrdemeltük meg a Coppát se....
Les volt csak 2-0
ozibozi