Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Holender te tróger Xdddxxxx
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
Az ETO-nak egy döntetlen is jó lesz az utolsó fordulóban.

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
hoppá... hát ezt nem láttam jönni!
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Jó meccs volt 😊
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
MILYöN MÉG??

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
jól látom Gera 3-2-es hátrányban védőt hoz be? 😀 Deutsch védőként van feltüntetve nekem
Toto21
Mert az.
Gera nem okos, na.
warr_b
bravo... Ilyenkor védő helyett támadó szellemű játékost kéne becserélni, de mind1. Lehet ő jövőre is NB2-es csapatot akar irányítani.
Toto21
Lehet ő is tette télen az oddsnövelő Győr a Vasas előtt végezt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
jól látom Gera 3-2-es hátrányban védőt hoz be? 😀 Deutsch védőként van feltüntetve nekem
Toto21
Mert az.
Gera nem okos, na.
warr_b
bravo... Ilyenkor védő helyett támadó szellemű játékost kéne becserélni, de mind1. Lehet ő jövőre is NB2-es csapatot akar irányítani.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Toto21
Mert az.
Gera nem okos, na.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 292 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Jó reggelt!
nagylaza, főpohárnok
Jóvanna, csak most kapcsoltam ide 😀

több mint 1 éve
végre 2-es fölött van a 5,5 over egy 2000-est teszek rá. Meg egy 2-es megy a 6,5 overre is. 😊
Toto21
Euróban?
nagylaza, főpohárnok
ma csak forintban, múltkor sokat kellett várni a 2000EUR-os utalásra
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
igen
Toto21
Az X kinek jó?
A Vasasnak inkább.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 725 — beers & Packers
igen
Toto21
Az X kinek jó?
A Vasasnak.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 292 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
igen
Toto21
Az X kinek jó?

több mint 1 éve
Jó reggelt!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
végre 2-es fölött van a 5,5 over egy 2000-est teszek rá. Meg egy 2-es megy a 6,5 overre is. 😊
Toto21
Remélem Euróban. Ha igen és nyersz, kérünk screenshotot. 😀
több mint 1 éve
Toto21
Euróban?
több mint 1 éve
igen
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .
zacknorb
Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
iktriad
Pont azt szerettem volna kérdezni, hogy miről beszélsz, de látom, más megtette helyettem.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom Löfli bevett egy kis Cralexet a félidőben, mert elapadt a gól meg minden egyéb zápor.
több mint 1 éve
Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .
zacknorb
Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
iktriad
Max 6ot, mert a Vasas oda-vissza verte őket
zacknorb
Ja tényleg a fix NB 1-es Nyíregyháza nem tudta legyőzni a Honvédot.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
iktriad
Max 6ot, mert a Vasas oda-vissza verte őket

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb
iktriad
Kellett is a bentmaradáshoz.
Kampman
Pont ezért igazán vicces. 😀