Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Holender te tróger Xdddxxxx
több mint 1 éve
hoppá... hát ezt nem láttam jönni!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Jó meccs volt 😊
több mint 1 éve
Lehet ő is tette télen az oddsnövelő Győr a Vasas előtt végeztbravo... Ilyenkor védő helyett támadó szellemű játékost kéne becserélni, de mind1. Lehet ő jövőre is NB2-es csapatot akar irányítani.jól látom Gera 3-2-es hátrányban védőt hoz be? 😀 Deutsch védőként van feltüntetve nekemMert az.
Toto21
Gera nem okos, na.
warr_b
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
bravo... Ilyenkor védő helyett támadó szellemű játékost kéne becserélni, de mind1. Lehet ő jövőre is NB2-es csapatot akar irányítani.jól látom Gera 3-2-es hátrányban védőt hoz be? 😀 Deutsch védőként van feltüntetve nekemMert az.
Toto21
Gera nem okos, na.
warr_b
több mint 1 éve
jól látom Gera 3-2-es hátrányban védőt hoz be? 😀 Deutsch védőként van feltüntetve nekemMert az.
Toto21
Gera nem okos, na.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
jól látom Gera 3-2-es hátrányban védőt hoz be? 😀 Deutsch védőként van feltüntetve nekem
több mint 1 éve
Jóvanna, csak most kapcsoltam ide 😀Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?Jó reggelt!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ma csak forintban, múltkor sokat kellett várni a 2000EUR-os utalásravégre 2-es fölött van a 5,5 over egy 2000-est teszek rá. Meg egy 2-es megy a 6,5 overre is. 😊Euróban?
Toto21
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A Vasasnak inkább.Az X kinek jó?Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?igen
Toto21
több mint 1 éve
A Vasasnak.Az X kinek jó?Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?igen
Toto21
több mint 1 éve
Az X kinek jó?Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?igen
Toto21
több mint 1 éve
Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?Jó reggelt!
több mint 1 éve
végre 2-es fölött van a 5,5 over egy 2000-est teszek rá. Meg egy 2-es megy a 6,5 overre is. 😊Remélem Euróban. Ha igen és nyersz, kérünk screenshotot. 😀
Toto21
több mint 1 éve
végre 2-es fölött van a 5,5 over egy 2000-est teszek rá. Meg egy 2-es megy a 6,5 overre is. 😊Euróban?
Toto21
több mint 1 éve
Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?igen
több mint 1 éve
Ez most a feljutásért megy mindkét csapatnak?
több mint 1 éve
Pont azt szerettem volna kérdezni, hogy miről beszélsz, de látom, más megtette helyettem.Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
végre 2-es fölött van a 5,5 over egy 2000-est teszek rá. Meg egy 2-es megy a 6,5 overre is. 😊
több mint 1 éve
Látom Löfli bevett egy kis Cralexet a félidőben, mert elapadt a gól meg minden egyéb zápor.
több mint 1 éve
Ja tényleg a fix NB 1-es Nyíregyháza nem tudta legyőzni a Honvédot.Max 6ot, mert a Vasas oda-vissza verte őketAmúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
zacknorb
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
Max 6ot, mert a Vasas oda-vissza verte őketAmúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pont ezért igazán vicces. 😀Kellett is a bentmaradáshoz.Amúgy az így külön vicces, hogy a hazai meccs, egy ilyen minden összejön 6-0 volt .Nem, az a vicces, hogy a Honvéd 8 pontot szedett ettől a két bagázstól a megszerezhető 12-ből. 😀
zacknorb
iktriad
Kampman