Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ésssss?Miért nincs már gól, Löfli???Mert még nem ment (vissza?) WC-re.
Willie Parker
iktriad
több mint 1 éve
Miért nincs már gól, Löfli???Mert még nem ment (vissza?) WC-re.
Willie Parker
több mint 1 éve
Ezért is írtam 11 csapatot, akik kiestek azokért nem kár, de ez a kettő, botrány a maga nemében.Hát ehelyett a Kisvárda helyett a Szgedet, de még a Mislenyt is jobban nézném a NERB1-benJusson fel mindkettő, az nb1 10. meg próbálkozzon egy évet itt.Igazából pont azt akartam írni, egyik se érdemel feljutást, inkább játsszon jövőre 11 csapat az NB1ben.
csipkelli
gabokocka
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
eléggé leült az egész. Csak tördelik a meccset, egy gól jót tenne mind a két csapatnak. 😀
több mint 1 éve
Miért nincs már gól, Löfli???Ne legyél telhetetlen, te sem tudnál könnyen megbirkózni egy ilyen szapora-rohammal.
Willie Parker
több mint 1 éve
Miért nincs már gól, Löfli???
több mint 1 éve
Nem ez a Lukic ejtette ki a VASASt pár éve a pici Pestben mikor ott játszott
több mint 1 éve
Jó a védelem... ja, nem

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
közben a Verona kiharcolta a bennmaradást, ha valakit érdekel
több mint 1 éve
öröm lesz nézni ennek a két védelemnek bármelyikét az nb1-be, ezeknek még az újpest is ötöt lő 😀naaaaaaaa... Azért túlzásokba nem kell esni. ennyi büntetőt nem fúj be nekik 1 bíró se
Kenny
több mint 1 éve
Egészen bizarr.5-5-re volt a legnagyobb szorzó
Magyar meccset nézek, de.......ezek akarnak.
Kampman
több mint 1 éve
Azt a 15-öst kirúgni azonnal
több mint 1 éve
öröm lesz nézni ennek a két védelemnek bármelyikét az nb1-be, ezeknek még az újpest is ötöt lő 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez hogy lett gól? Vasas D komoly.
több mint 1 éve
meccs van...
több mint 1 éve
2-2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Hajrá ETOna na na, inkább maradjon az ETO ott ahol van. 😛
Pfuj 😂 de inkább ők
petey
több mint 1 éve
Hát ehelyett a Kisvárda helyett a Szgedet, de még a Mislenyt is jobban nézném a NERB1-benJusson fel mindkettő, az nb1 10. meg próbálkozzon egy évet itt.Igazából pont azt akartam írni, egyik se érdemel feljutást, inkább játsszon jövőre 11 csapat az NB1ben.
csipkelli
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A Kecskemét a 10.? Nincs meg a tabella vége. Oké, értük tényleg kár lenne.Jusson fel mindkettő, az nb1 10. meg próbálkozzon egy évet itt.Ne izéld már szegény lilákat.
csipkelli
Kampman
több mint 1 éve
MilaaaaaaanPedig nincs is Serie A-s meccs és nem is sprintel az olasz a Giron. Jó játékos a srác, csak kik kell menekíteni a Vasastól mondjuk Paksra.
zacknorb
több mint 1 éve
Jusson fel mindkettő, az nb1 10. meg próbálkozzon egy évet itt.Igazából pont azt akartam írni, egyik se érdemel feljutást, inkább játsszon jövőre 11 csapat az NB1ben.
csipkelli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.