NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk megnéztem volna a meccset, ha a bíró nem ilyen szőrösszívű. 10 perc alatt kiszórt 2 pécsit, egy ilyen fontos talákozonGirona bronzA Pécs is ki fog esni jövő héten szerintem.
Putnok feljutott az embékettőbe
Nyomorult bundásreac meg kiesett az nb3-ból is 😂🤣🖕
warr_b
Nem láttam még ilyen impotens támadójátékú csapatot. 33 meccs, 19 gól.
Nem is az van, hogy kihagyják a helyzeteiket, hanem konkrétan nincs is nekik.
Kampman
1:
youtu.be/wkolqebKRlU?t=2358
( a pécsi védők is bénáztak)
2:
youtu.be/wkolqebKRlU?t=2950
ilyet is ritkán látni egy meccsen
több mint 1 éve
A "legdurvább", hogy a GAK pedig megnyerte a másodosztályt, így jövőre ismét lesz városi derbi amelyen a két aktuális bajnok fog játszani. A vicces pedig, hogy én ebből egész szezonba semmit nem érzékeltem, annyira nem követem a focit, pedig itt lakom.
Sorozatban 10 Salzburg bajnoki cím után
zacknorb
több mint 1 éve
6 bajnokság zsinórban....persze amióta ömlik pénz zsákszámra és tudnak is vele bánni hellyel közzel minimum EKL csoportkörnek meg kell lennie....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
erős nyár lesz ez.új edző, félig-meddig új csapat, új mezbeszállító, új szponzor(?), három kulcsjátékos az EB-n remélhetőleg minél tovább megy.
Július elején meg BL selejtező 😀
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 411
ifj dardai megint jot tolt maJa így már értem a felvetésedDe. Szoboszlai gyerekkori haverja. De ennyi. Volt harom jo hete osszel.továbbra is rejtély, hogyan lehet Csoboth EB kerettag 😀Nem az volt, hogy tudjukki nagy barátja?
Kenny
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ja így már értem a felvetésedDe. Szoboszlai gyerekkori haverja. De ennyi. Volt harom jo hete osszel.továbbra is rejtély, hogyan lehet Csoboth EB kerettag 😀Nem az volt, hogy tudjukki nagy barátja?
Kenny
Gergőbácsi
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
tipper utolsó forduló 3 telitalálat, kár, hogy maradt a 4. hely, gratula @nagir !
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
De. Szoboszlai gyerekkori haverja. De ennyi. Volt harom jo hete osszel.továbbra is rejtély, hogyan lehet Csoboth EB kerettag 😀Nem az volt, hogy tudjukki nagy barátja?
Kenny
Gergőbácsi
több mint 1 éve
továbbra is rejtély, hogyan lehet Csoboth EB kerettag 😀Nem az volt, hogy tudjukki nagy barátja?
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Nyíregyháza II lesz szép, idén megye3-at nyertek, jövőre kötelező NB3
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy ha NB1es csapat tartaléka esne ki NB3ból, akkor hogy működik, csúszik minden mert bent kell maradniuk? (ez utóbbi fix)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nyomorult bundásreac meg kiesett az nb3-ból is 😂🤣🖕Neveloegyesuletem 😕
warr_b
Imadtam ott focizni, kar, hogy ennyire elengedtek a dolgot.
több mint 1 éve
Girona bronzA Pécs is ki fog esni jövő héten szerintem.
Putnok feljutott az embékettőbe
warr_b
Nem láttam még ilyen impotens támadójátékú csapatot. 33 meccs, 19 gól.
Nem is az van, hogy kihagyják a helyzeteiket, hanem konkrétan nincs is nekik.
több mint 1 éve
Girona bronz Putnok feljutott az embékettőbe

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
továbbra is rejtély, hogyan lehet Csoboth EB kerettag 😀
több mint 1 éve
Mexikóról lehetett olvasnibeszédes gólöröm a kis brazilnál.mit jelent?
Kenny
elmegy?
Kampman
több mint 1 éve
én úgy tudom megy.beszédes gólöröm a kis brazilnál.mit jelent?
Kenny
elmegy?
Kampman
több mint 1 éve
beszédes gólöröm a kis brazilnál.Miről beszél a gólöröm?
Kenny
Az eheti Deki óta megint nem hiszek a Fradiban senkinek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez azért ott volt Marquinhostól
több mint 1 éve
Ennyire lélektelen ünneplést mint a Cityé még nem láttam 😀Minden ízében corporate csapat, még ha nyilván vannak is mittudomén 80 éves drukkerei, akik a harmadosztályban is velük voltak.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ez megint milyen Var ítèlet volt a Fradi meccsen??? 🤷🤦🤡
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
vakVARjú