Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Akár azt is 😁Nem hittem volna 😁Mármint h német?
A biztos lábú német ítélet végrehajtó. Mondjuk Kroosra hamarabb mondtam volna 😀
kapitnono
steelwolf
De arra gondoltam csak hogy ha valaki azt mondja hogy egy német tizivel lövi tovább a Realt Kroos hamarabb eszembe jutott volna mint Rüdiger

több mint 1 éve
Oké, hogy Rüdiger belőtte, de középső védőt ötödikre soha nem engednék oda.Biztoslábú németre kell bízni🤣
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amúgy Lunin előtt le a kalappal! Megvettek, rögtön kölcsön is adtak, de ott se nagyon játszott, aztán visszajött cserekapusnak, h az első Kurtos serulesnel rögtön hozzanak vkit a nyakára. Ehhez képest viszont bejátszotta magát a csapatba, és nélküle szerintem közel sem futna ilyen szezont a Madrid. Elképesztő, minden dícséretet megérdemel!
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Sziasztok! Mikor és miért fűztek rá a játékosok arra, hogy úgy kell rúgni a büntetőket mintha mozgáskorlátozottak lennének? Ezek a toporgok majd bakkecske módjára ugrálok dologtól megbolondulok.
több mint 1 éve
Nem hittem volna 😁Mármint h német?
A biztos lábú német ítélet végrehajtó. Mondjuk Kroosra hamarabb mondtam volna 😀
kapitnono
több mint 1 éve
Falábú szerencsètlenek 😡😡😡Èletemben először a Bayernek fogok szurkolni ès az is lehet hogy majd döntôben is azt kell a pèzsèk jutnak ha mázli margit megy tovább akkor hagyjuk is...mondjuk a classicón mèg lendületből kapunk tőlük egy 5st hadd fájjonHázat autót asszonyt a Barca win-re. Két éve...
dande2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Életem leghosszabb meccse volt, 2 óra, de érzésre volt egy fél nap.Maximum elméletileg
Anno mourinho rájött hogy mivel lehet hatékonyan játszani guardiola ellen, de vicc bazdmeg hogy eltelt lassan 20 év és 99%-ban még mindig mindenki azt játssza..
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Címvédés a BL-ben csak a Madridnak járEddig is tudtuk, de nem lesz triplaLegalább a City is kiesettja. így már tutira ők a bajnokok.
Heisman nádor
slowmotion
Heisman nádor
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Röfögött, de miért kellene mindig a jobb csapatnak nyerni✌️
több mint 1 éve
Falábú szerencsètlenek 😡😡😡Èletemben először a Bayernek fogok szurkolni ès az is lehet hogy majd döntôben is azt kell ha pèzsèk jutnak be... ha mázli margit megy tovább akkor hagyjuk is...mondjuk a classicón mèg lendületből kapunk tőlük egy 5st hadd fájjonDortmund nyomhatna egy Portot
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Látszik Rüdiger Romaban tanult meg focizni! 😁
több mint 1 éve
Jesszus, ezt nem hiszem el. 😀 A játék vmi ocsmány volt, de így is megvan. Hihetetlen.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Hát ez hitvány volt de jó érzés a csalókat lenyomni.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 412
best league
több mint 1 éve
Oké, hogy Rüdiger belőtte, de középső védőt ötödikre soha nem engednék oda.Azért mondjuk egy Hierro vágott egy pár tizit éles helyzetben is
shawnka

több mint 1 éve
Életem leghosszabb meccse volt, 2 óra, de érzésre volt egy fél nap.Anno mourinho rájött hogy mivel lehet hatékonyan játszani guardiola ellen, de vicc bazdmeg hogy eltelt lassan 20 év és 99%-ban még mindig mindenki azt játssza..
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez hogy a picsába van?!?!?! MIÉRT a RM????
több mint 1 éve
Eddig is tudtuk, de nem lesz triplaLegalább a City is kiesettja. így már tutira ők a bajnokok.
Heisman nádor
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Oké, hogy Rüdiger belőtte, de középső védőt ötödikre soha nem engednék oda.mer kapust?
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Modric pedig megtett mindent hogy ne sikerüljön.
több mint 1 éve
Olyan volt, mintha Sikva megbeszélte volna a kapussal… hihetetlen hogy nem mozdult el
több mint 1 éve
Oh yeah!!!
több mint 1 éve
Legalább a City is kiesettja. így már tutira ők a bajnokok.
Heisman nádor