Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azert Mariano ne mar. Most jott ki a kor. Szet lett futva a Madrid. Tchouameni nekem eddig gyenge ide.Modric biztos nem kezd, Rudiger marad mint védő, Camavinga kp, Tchouameni fix kezdő darálni középen.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Blevi
Benzema nettó emberhatrany a parharcban, bárki jobb nála, még a nyominger Mariano is többet csinált volna
FLZOLI
több mint 2 éve
Ancelotti szerintem ebből a két évből szerintem kb kihozta a maxot, de ezt a meccset (és jópár barca ellenit) csúnyán eltaktikázta. Ugyh én most azt mondom jöjjön új edző. Jót tenne a csapatnak a váltás, plusz bevallom nagyon kiváncsi lennék mire menne Ancelotti mondjuk a brazil válogatottal.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Ez a city egy szép cinderella sztori.Olyan cinderella, akit eladtak Dubajba, de boldog mert van pénze.
több mint 2 éve
Nagelsmann remélem csak erre várt, elég volt az olaszos célfociból. Zidane tök ugyan ez az iskola
több mint 2 éve
Modric biztos nem kezd, Rudiger marad mint védő, Camavinga kp, Tchouameni fix kezdő darálni középen.Hát mi hitvány förmedvény volt ez.Milyen csapatot kuldtel volna fel? Szerintem eron felul teljesit a Real iden is.
Carlonak köszi szépen nyáron, top edző ilyen hulladék módon nem küld fel csapatot.
Ettől függetlenül az utóbbi években rendesen adott a gép, így most túlságosan nem izgat egy esetleges elődöntő bukta. Csúnya ne legyen
FLZOLI
Blevi
Benzema nettó emberhatrany a parharcban, bárki jobb nála, még a nyominger Mariano is többet csinált volna
több mint 2 éve
Nem fog nehezemre esni szurkolni az Internek
több mint 2 éve
Ez van ha kiveszed casemirot, nyomozod a labdát 180 percig. Ki kell végre rakni azt az 5-6 féket és nyugdíjast a csapatból, plusz végre nyugdíjazni az edzőt aztán meg kell nézni mire megyünk. Lehet nem jutunk 4 közé majd a BL-ben, de hátha nézhető lesz a foci, mert ez így nulla.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon15 ev utan itt volt mar az ideje
Heisman nádor
több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világonSevilla úgyis EL-t nyer
Heisman nádor
több mint 2 éve
Legalább a spanyolok elkezdhetik feldolgozni hogy közel sem az ő ligájuk a legjobb a világon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
most már tényleg game over
több mint 2 éve
Most már jöhetne Hazard
több mint 2 éve
Hát most majd megint fog egy csomótDe költhetett volna többet is, neki ennyi elég volt€1,231,958,181 ennyit költöttBirom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
Blevi
Willie Parker
ozibozi
több mint 2 éve
De költhetett volna többet is, neki ennyi elég volt€1,231,958,181 ennyit költöttBirom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
Blevi
Willie Parker
több mint 2 éve
€1,231,958,181 ennyit költött CitynélBirom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
Blevi
összesen 1.681.578.345
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Most cseréljenek edzőt a csapatok!
több mint 2 éve
Birom Pep-et de olyan nagyon a keretekre sem lehetett panasza soha.Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
több mint 2 éve
Attól még unalomba fulladt a BuliEz azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
shagi0206
több mint 2 éve
vezet a Coventry!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ez azért nem teljesen igaz. A Bayern-t inkább szétbaszta, Heynckes keze alatt sokkal jobbak voltak.
Willie Parker
több mint 2 éve
Ha a Real jut be, akkor sztem olasz edző nyeri a BL-tSzakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatHa a City ezt a meccset hozza, akkor bejut a döntőbe, és 50 százalékos esélye van megnyerni a BL-t.
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Szakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatHa a City ezt a meccset hozza, akkor bejut a döntőbe, és 50 százalékos esélye van megnyerni a BL-t.
Willie Parker
több mint 2 éve
Hajrá Vasas!Szakmai meglátásom szerint ez a City erős csapatte vagy az, Sanyi?!
Willie Parker
Löfli