NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Na itt van a múltkori birkirkara - hibernians rangadó összefoglalója amin kinn voltam:Teljesen üres a nem is kis stadion.
youtu.be/WrLvmkOC8r8
Szombaton amúgy nyert a csapat 4-1re a spurs ellen, így életben maradt az alom Európáért. Kedvencem Grech két gólt is vágott.
csebi
több mint 3 éve
Állítólag ezen a meccsen megint beszólt valamit, és ez csapta ki végleg a biztosítékot Valverdenel.De akkor mire vart idaig? Miert nem a kupameccs utan? Ez azert fura kicsit.Szóval a legújabb infók mindenről via Partidazo:Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.Mi a sztori lemaradtam 😀
Amúgy annyi itt a csavar, hogy a bíróságnál lett feljelentve, nem a ligánál, tehát lesz pár hónap mire kiderül mi lesz ebből.
Heisman nádor
Toca
Baena elvileg azt mondta Valverdenek hogy úgy jár mint az gyereke akivel gondja van Fede párjának a hasában. Valverde ezután a jó megyei mondáshoz híven kint megvárta, és levert neki egy nagyot. Erről van bizonyíték, mármint az ütésről.
Baena elutasította közben azóta hogy ezt mondta volna a közösségi médiában, és feljelentette a rendőrségen Valverdet. Ez nem az mintha a Ligánál jelentette volna fel, hanem jogi útra vitte az ügyet. A liga nem tud tenni semmit, ugyanis a jegyzőkönyvbe nem került be az eset (a bírónak semmi dolga nem volt vele). Valverde egy 4 meccses eltiltásra számíthat a bírósági ítélet után, de ez az idei szezonban nem fog kiderülni.
Szerk1: Azért érdekes hogy tagadja a vádakat.
Szerk2: Canizares azt mondta hogy ez a beszólás még a kupameccsen történt, és most tudott törleszteni csak érte Valverde az ütéssel.
Heisman nádor
Nem vitatom el hogy igazat mond Valverde de ez azert erdekes.
Blevi
Amúgy én sem gondolnám, hogy ez a helyes elintezesi mód, de valami megoldást kell erre találni, mert a trash talk egy dolog, de ez a fajta verbális beszologatas már tényleg túlmegy egy határon.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
De akkor mire vart idaig? Miert nem a kupameccs utan? Ez azert fura kicsit.Szóval a legújabb infók mindenről via Partidazo:Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.Mi a sztori lemaradtam 😀
Amúgy annyi itt a csavar, hogy a bíróságnál lett feljelentve, nem a ligánál, tehát lesz pár hónap mire kiderül mi lesz ebből.
Heisman nádor
Toca
Baena elvileg azt mondta Valverdenek hogy úgy jár mint az gyereke akivel gondja van Fede párjának a hasában. Valverde ezután a jó megyei mondáshoz híven kint megvárta, és levert neki egy nagyot. Erről van bizonyíték, mármint az ütésről.
Baena elutasította közben azóta hogy ezt mondta volna a közösségi médiában, és feljelentette a rendőrségen Valverdet. Ez nem az mintha a Ligánál jelentette volna fel, hanem jogi útra vitte az ügyet. A liga nem tud tenni semmit, ugyanis a jegyzőkönyvbe nem került be az eset (a bírónak semmi dolga nem volt vele). Valverde egy 4 meccses eltiltásra számíthat a bírósági ítélet után, de ez az idei szezonban nem fog kiderülni.
Szerk2: Canizares azt mondta hogy ez a beszólás még a kupameccsen történt, és most tudott törleszteni csak érte Valverde az ütéssel.
Heisman nádor
Nem vitatom el hogy igazat mond Valverde de ez azert erdekes.
több mint 3 éve
Na itt van a múltkori birkirkara - hibernians rangadó összefoglalója amin kinn voltam:youtu.be/WrLvmkOC8r8
Szombaton amúgy nyert a csapat 4-1re a spurs ellen, így életben maradt az alom Európáért. Kedvencem Grech két gólt is vágott.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
0-2nel majdnem felaltam, de végül meggyőztem magam h nézzem végig.3,96-os xG az Arsenal ellen. Ezt hogy a viharba nem sikerült megnyerni? Még a büntető nélkül is bőven 3-as fölött. Kapni meg csak 1.41-et kapott a csapat.
Ez a majd 4-es xG szezoncsúcs a csapattól. Több mint a 7-0 vagy a 9-0 során volt.
Thiago baromira kellett a második félidőre. AA jól nehéz ki dupla 6-osba amikor nalunk volt a labda. Hendo robotolt ma is és a második félidőben Mo-val a szélén sok szép akciót kezdémenyeztek.
Fabinhot kéne már elfelejteni, remélem a szezon végéig Thiago lesz inkább a 6-os. Jobb 8-asba de inkább próbálgatnám a Curtis - Thiago - Hendo/Elliot sort.
BL már úgy sem lesz, próbáljuk megtalálni újra a játékunk és a jövő év csapatába megkeresni az emberek.
Nyaron egy új 6-os és egy 8as kell persze de úgy is kell 6-7 játékos a középpályára.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Jó szarok vagyunk, épphogy top10. Még szerencse, hogy egyenlőre felülteljesítjük a várhatót.Arsenal decline after World Cup continues, Brighton is the second-best team in the league pic.twitter.com/ErBXpMesvq
— markstats (@markrstats) April 9, 2023
több mint 3 éve
Szóval a legújabb infók mindenről via Partidazo:Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.Mi a sztori lemaradtam 😀
Heisman nádor
Toca
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.Mi a sztori lemaradtam 😀
Heisman nádor
több mint 3 éve
Megszoktam 😔Lícc. Mit gondolsz most arról, hogy eladták Philipset és Rafinnyát? Arról volt szó, hoznak helyettük 5-6 embert, minden jobb lesz. Minden nyilván nem lett jobb.
warr_b

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Zidane te vagy az?Baena feljelentette Valverdét.Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én hasonlókat kívánok neki mint amiket ő kívánt.
( És most lehet engem szar embernek nevezni, de ez a csávó minden utálatomat elérte )
KeyG
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mondjuk gondolom nem ütött vissza, úgyhogy ez mindenképp gáz. Baena egy tuskó paraszt, de Valverde sem sokkal különb. Nyilván nem véletlen, hogy egymásra találtak…Baena feljelentette Valverdét.Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én hasonlókat kívánok neki mint amiket ő kívánt.
( És most lehet engem szar embernek nevezni, de ez a csávó minden utálatomat elérte )
KeyG
Matthew99
több mint 3 éve
Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.Amúgy annyi itt a csavar, hogy a bíróságnál lett feljelentve, nem a ligánál, tehát lesz pár hónap mire kiderül mi lesz ebből.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Semmiképpen sem a pályán, az hiányzik a legkevésbé, hogy a fiatalok azt lássák, hogy így kell elrendezni a dolgokat.és ez utóbbi lett volna a normális módja ennek, nem a maffiózósan megvárom a parkolóba és összeveremBaena feljelentette Valverdét.Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
KeyG
Matthew99
mindezt úgy, hogy Valverde nálam a szerethető real játékos
zacknorb
több mint 3 éve
Vannak olyan emberek akik akkor érzik át tettük súlyát, ha megtapasztalják.Baena feljelentette Valverdét.Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
KeyG
Matthew99
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
és ez utóbbi lett volna a normális módja ennek, nem a maffiózósan megvárom a parkolóba és összeveremBaena feljelentette Valverdét.Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
KeyG
Matthew99
mindezt úgy, hogy Valverde nálam a szerethető real játékos
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Baena feljelentette Valverdét.Baena a Real ellen legközelebb ne játszon mert úgy agyonrúgják,hogy menni sem fog tudni
KeyG
Valverde nem ment volna neki mert csak kikaptak....tuti mondta azt undorító kijelentést...most meg menekül mint egy 🐀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Baena feljelentette Valverdét.Bár büntetőjogilag a könnyű testi sértés, esetleg a garázdaság megáll, azt elfelejtik, hogy a passzátszelet még mindig Perez fingja, szóval ha olyanja van az RFEF-nek, akkor Baena idén már nem sokat játszik
KeyG
több mint 3 éve
Baena feljelentette Valverdét.Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Baena feljelentette Valverdét.Nem tudom, hogy vagytok vele, de én hasonlókat kívánok neki mint amiket ő kívánt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Csóri warr, idén nincs sok örömöd (Leeds, Vasas, stb.), csak az üzbég másodosztályban max.. 😭Megszoktam 😔
jobbágy#JC6
Sixo: ne nézz már divatnak... Csak az FK Qo'Qon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Dehogy nyert bajnok címet a Cici! Ezt már október óta olvasom századszor. "Mosmá aztány tényleg õk fognak vezetni."Bárcsak tudnék ilyen optimista lenni 😊
Egyelõre az Arsenalnak van több pontja. Az elsõ (bajnoki) egymád ellenin az Arsenal játszott jobban .. amíg a kontrán kívūl semmit nem akaró Cicinek adtunk egy ingyen gólt. Onnantól végleg csak kontráztak és védekeztek. Simán nyertek.
De legyõzhetõk. Illetve elég a 0-0 is.
Szóval nyugi, igen szurkolni kell tovább, nem feladni. Jobb a keretük, de a Liverpool es a Manyú és a Chelsea kerete is legalább Arzenyál szintū, ha a játékosokat nézem. Más kérdés, mire nem mennek vele.
Bajnok az lesz, akinek legtöbb a pontja.
ulpianus
Közben Baenáék feljelentették Valverdét a rendőrségen
több mint 3 éve
Csóri warr, idén nincs sok örömöd (Leeds, Vasas, stb.), csak az üzbég másodosztályban max.. 😭Kétlem, hogy a Dinamo Samarkandnak szurkolna. Ő inkább néz ki egy FK Arali Samali szurkolónak.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Ja, sztem innentől lesz két lose, egy X a Brightonnal, a City meg hozza mindet.Sixo jinxel, én csak realista vagyok. Megyünk idegenbe a St. James' Parkba és az Etihadba, plusz jön hozzánk a Brighton akik egy rohadt jó csapat. Chelsea ellen is lesz egy derbi. A City-nek ehhez képest a mi meccsünkön kívül rohadt könnyű a menetrendje, úgy bukhatnak pontot hogy Haaland kihagyja az üregkaput mint a Forest ellen. Simán triplázhat a City, és jelenleg nincs fontos sérültjük se.Most versenyeztek melyikôtök jinxel jobban? 😉🤪Mer azt hitted hagyni fogom, hogy így nyerjenek PL-t ?
dande2
Sixo
Heisman nádor
több mint 3 éve
Csóri warr, idén nincs sok örömöd (Leeds, Vasas, stb.), csak az üzbég másodosztályban max.. 😭
több mint 3 éve
Az Arsenalnak a Cityt kell megverni és csá, és az teljesen benne van. Még mindig 6 pont előny 1 meccsel többel. Ráadásul a szezonjuk kb mint a tavalyi Milané, minden kétes meccset kiszenvednek valahogy, vagy ahol ki kellett volna kapni, mint ma csak jön 1 pont.Sixo jinxel, én csak realista vagyok. Megyünk idegenbe a St. James' Parkba és az Etihadba, plusz jön hozzánk a Brighton akik egy rohadt jó csapat. Chelsea ellen is lesz egy derbi. A City-nek ehhez képest a mi meccsünkön kívül rohadt könnyű a menetrendje, úgy bukhatnak pontot hogy Haaland kihagyja az üregkaput mint a Forest ellen. Simán triplázhat a City, és jelenleg nincs fontos sérültjük se.Most versenyeztek melyikôtök jinxel jobban? 😉🤪Mer azt hitted hagyni fogom, hogy így nyerjenek PL-t ?
dande2
Sixo
Heisman nádor