NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 388 — LIGHTS OUT!
Na itt van a múltkori birkirkara - hibernians rangadó összefoglalója amin kinn voltam:

youtu.be/WrLvmkOC8r8

Szombaton amúgy nyert a csapat 4-1re a spurs ellen, így életben maradt az alom Európáért. Kedvencem Grech két gólt is vágott.
csebi
Teljesen üres a nem is kis stadion.

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.
Amúgy annyi itt a csavar, hogy a bíróságnál lett feljelentve, nem a ligánál, tehát lesz pár hónap mire kiderül mi lesz ebből.
Heisman nádor
Mi a sztori lemaradtam 😀
Toca
Szóval a legújabb infók mindenről via Partidazo:
Baena elvileg azt mondta Valverdenek hogy úgy jár mint az gyereke akivel gondja van Fede párjának a hasában. Valverde ezután a jó megyei mondáshoz híven kint megvárta, és levert neki egy nagyot. Erről van bizonyíték, mármint az ütésről.
Baena elutasította közben azóta hogy ezt mondta volna a közösségi médiában, és feljelentette a rendőrségen Valverdet. Ez nem az mintha a Ligánál jelentette volna fel, hanem jogi útra vitte az ügyet. A liga nem tud tenni semmit, ugyanis a jegyzőkönyvbe nem került be az eset (a bírónak semmi dolga nem volt vele). Valverde egy 4 meccses eltiltásra számíthat a bírósági ítélet után, de ez az idei szezonban nem fog kiderülni.
Szerk1: Azért érdekes hogy tagadja a vádakat.
Szerk2: Canizares azt mondta hogy ez a beszólás még a kupameccsen történt, és most tudott törleszteni csak érte Valverde az ütéssel.
Heisman nádor
De akkor mire vart idaig? Miert nem a kupameccs utan? Ez azert fura kicsit.

Nem vitatom el hogy igazat mond Valverde de ez azert erdekes.
Blevi
Állítólag ezen a meccsen megint beszólt valamit, és ez csapta ki végleg a biztosítékot Valverdenel.

Amúgy én sem gondolnám, hogy ez a helyes elintezesi mód, de valami megoldást kell erre találni, mert a trash talk egy dolog, de ez a fajta verbális beszologatas már tényleg túlmegy egy határon.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Blevi 9 051 — Lions & Cowboys fan
Kár hogy Baena ilyen patkány volt, pedig itt is többször dicsértem hogy milyen jó kis játékos.
Amúgy annyi itt a csavar, hogy a bíróságnál lett feljelentve, nem a ligánál, tehát lesz pár hónap mire kiderül mi lesz ebből.
Heisman nádor
Mi a sztori lemaradtam 😀
Toca
Baena elvileg azt mondta Valverdenek hogy úgy jár mint az gyereke akivel gondja van Fede párjának a hasában. Valverde ezután a jó megyei mondáshoz híven kint megvárta, és levert neki egy nagyot. Erről van bizonyíték, mármint az ütésről.
Baena elutasította közben azóta hogy ezt mondta volna a közösségi médiában, és feljelentette a rendőrségen Valverdet. Ez nem az mintha a Ligánál jelentette volna fel, hanem jogi útra vitte az ügyet. A liga nem tud tenni semmit, ugyanis a jegyzőkönyvbe nem került be az eset (a bírónak semmi dolga nem volt vele). Valverde egy 4 meccses eltiltásra számíthat a bírósági ítélet után, de ez az idei szezonban nem fog kiderülni.
Szerk2: Canizares azt mondta hogy ez a beszólás még a kupameccsen történt, és most tudott törleszteni csak érte Valverde az ütéssel.
Heisman nádor
De akkor mire vart idaig? Miert nem a kupameccs utan? Ez azert fura kicsit.

Nem vitatom el hogy igazat mond Valverde de ez azert erdekes.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 347 — Lucas Scott
Na itt van a múltkori birkirkara - hibernians rangadó összefoglalója amin kinn voltam:

youtu.be/WrLvmkOC8r8

Szombaton amúgy nyert a csapat 4-1re a spurs ellen, így életben maradt az alom Európáért. Kedvencem Grech két gólt is vágott.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
0-2nel majdnem felaltam, de végül meggyőztem magam h nézzem végig.
3,96-os xG az Arsenal ellen. Ezt hogy a viharba nem sikerült megnyerni? Még a büntető nélkül is bőven 3-as fölött. Kapni meg csak 1.41-et kapott a csapat.

Ez a majd 4-es xG szezoncsúcs a csapattól. Több mint a 7-0 vagy a 9-0 során volt.

Thiago baromira kellett a második félidőre. AA jól nehéz ki dupla 6-osba amikor nalunk volt a labda. Hendo robotolt ma is és a második félidőben Mo-val a szélén sok szép akciót kezdémenyeztek.
Fabinhot kéne már elfelejteni, remélem a szezon végéig Thiago lesz inkább a 6-os. Jobb 8-asba de inkább próbálgatnám a Curtis - Thiago - Hendo/Elliot sort.

BL már úgy sem lesz, próbáljuk megtalálni újra a játékunk és a jövő év csapatába megkeresni az emberek.
Nyaron egy új 6-os és egy 8as kell persze de úgy is kell 6-7 játékos a középpályára.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Jó szarok vagyunk, épphogy top10. Még szerencse, hogy egyenlőre felülteljesítjük a várhatót.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
Heisman nádor
Mi a sztori lemaradtam 😀
Toca

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 495 — Vikings fan
Heisman nádor
Mi a sztori lemaradtam 😀
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Megszoktam 😔
warr_b
Lícc. Mit gondolsz most arról, hogy eladták Philipset és Rafinnyát? Arról volt szó, hoznak helyettük 5-6 embert, minden jobb lesz. Minden nyilván nem lett jobb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 541 — "Grammar maci"
Baena feljelentette Valverdét.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én hasonlókat kívánok neki mint amiket ő kívánt.
( És most lehet engem szar embernek nevezni, de ez a csávó minden utálatomat elérte )
KeyG
Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
Matthew99
Zidane te vagy az?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 035
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én hasonlókat kívánok neki mint amiket ő kívánt.
( És most lehet engem szar embernek nevezni, de ez a csávó minden utálatomat elérte )
KeyG
Én hasonlót nem kívánok neki, de legalább Valverde nyugodtan mehet a bíróságra. Kap pénzbüntetést de olyan elégtételt vett amilyet megérdemelt ez a szar alak, ha tényleg ezt mondta. Én biztos lehenteltem volna a pályán.
Matthew99
Mondjuk gondolom nem ütött vissza, úgyhogy ez mindenképp gáz. Baena egy tuskó paraszt, de Valverde sem sokkal különb. Nyilván nem véletlen, hogy egymásra találtak…
több mint 3 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
KeyG
Matthew99
és ez utóbbi lett volna a normális módja ennek, nem a maffiózósan megvárom a parkolóba és összeverem
mindezt úgy, hogy Valverde nálam a szerethető real játékos
zacknorb
Semmiképpen sem a pályán, az hiányzik a legkevésbé, hogy a fiatalok azt lássák, hogy így kell elrendezni a dolgokat.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 207
KeyG
Matthew99
Vannak olyan emberek akik akkor érzik át tettük súlyát, ha megtapasztalják.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 584 — Kinek mit intézett a kormánya
KeyG
Matthew99
és ez utóbbi lett volna a normális módja ennek, nem a maffiózósan megvárom a parkolóba és összeverem
mindezt úgy, hogy Valverde nálam a szerethető real játékos

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 877 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
KeyG
Baena a Real ellen legközelebb ne játszon mert úgy agyonrúgják,hogy menni sem fog tudni
Valverde nem ment volna neki mert csak kikaptak....tuti mondta azt undorító kijelentést...most meg menekül mint egy 🐀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
KeyG
Bár büntetőjogilag a könnyű testi sértés, esetleg a garázdaság megáll, azt elfelejtik, hogy a passzátszelet még mindig Perez fingja, szóval ha olyanja van az RFEF-nek, akkor Baena idén már nem sokat játszik
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 397 — Invisible man
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 207

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 724 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csóri warr, idén nincs sok örömöd (Leeds, Vasas, stb.), csak az üzbég másodosztályban max.. 😭
jobbágy#JC6
Megszoktam 😔

Sixo: ne nézz már divatnak... Csak az FK Qo'Qon.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Dehogy nyert bajnok címet a Cici! Ezt már október óta olvasom századszor. "Mosmá aztány tényleg õk fognak vezetni."
Egyelõre az Arsenalnak van több pontja. Az elsõ (bajnoki) egymád ellenin az Arsenal játszott jobban .. amíg a kontrán kívūl semmit nem akaró Cicinek adtunk egy ingyen gólt. Onnantól végleg csak kontráztak és védekeztek. Simán nyertek.
De legyõzhetõk. Illetve elég a 0-0 is.
Szóval nyugi, igen szurkolni kell tovább, nem feladni. Jobb a keretük, de a Liverpool es a Manyú és a Chelsea kerete is legalább Arzenyál szintū, ha a játékosokat nézem. Más kérdés, mire nem mennek vele.

Bajnok az lesz, akinek legtöbb a pontja.
ulpianus
Bárcsak tudnék ilyen optimista lenni 😊

Közben Baenáék feljelentették Valverdét a rendőrségen

több mint 3 éve
Csóri warr, idén nincs sok örömöd (Leeds, Vasas, stb.), csak az üzbég másodosztályban max.. 😭
jobbágy#JC6
Kétlem, hogy a Dinamo Samarkandnak szurkolna. Ő inkább néz ki egy FK Arali Samali szurkolónak.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 254
Most versenyeztek melyikôtök jinxel jobban? 😉🤪
dande2
Mer azt hitted hagyni fogom, hogy így nyerjenek PL-t ?
Sixo
Sixo jinxel, én csak realista vagyok. Megyünk idegenbe a St. James' Parkba és az Etihadba, plusz jön hozzánk a Brighton akik egy rohadt jó csapat. Chelsea ellen is lesz egy derbi. A City-nek ehhez képest a mi meccsünkön kívül rohadt könnyű a menetrendje, úgy bukhatnak pontot hogy Haaland kihagyja az üregkaput mint a Forest ellen. Simán triplázhat a City, és jelenleg nincs fontos sérültjük se.
Heisman nádor
Ja, sztem innentől lesz két lose, egy X a Brightonnal, a City meg hozza mindet.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
több mint 3 éve
Most versenyeztek melyikôtök jinxel jobban? 😉🤪
dande2
Mer azt hitted hagyni fogom, hogy így nyerjenek PL-t ?
Sixo
Sixo jinxel, én csak realista vagyok. Megyünk idegenbe a St. James' Parkba és az Etihadba, plusz jön hozzánk a Brighton akik egy rohadt jó csapat. Chelsea ellen is lesz egy derbi. A City-nek ehhez képest a mi meccsünkön kívül rohadt könnyű a menetrendje, úgy bukhatnak pontot hogy Haaland kihagyja az üregkaput mint a Forest ellen. Simán triplázhat a City, és jelenleg nincs fontos sérültjük se.
Heisman nádor
Az Arsenalnak a Cityt kell megverni és csá, és az teljesen benne van. Még mindig 6 pont előny 1 meccsel többel. Ráadásul a szezonjuk kb mint a tavalyi Milané, minden kétes meccset kiszenvednek valahogy, vagy ahol ki kellett volna kapni, mint ma csak jön 1 pont.