Soccer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
sejtettem, hogy nem nézőtéri rendbontás miatt szakadt félbe a Katar - Új-Zéland.Aztán mit vágott a fejéhez a burnuszfejű, te mocskos félszamoai, vagy mi?
Michael Boxall was racially abused during the first half of the game by a Qatari player.
— New Zealand Football 🇳🇿 (@NZ_Football) June 19, 2023
No official action was taken so the team have agreed not to come out for the second half of the match.
törölt kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Michael Boxall was racially abused during the first half of the game by a Qatari player.
— New Zealand Football 🇳🇿 (@NZ_Football) June 19, 2023
No official action was taken so the team have agreed not to come out for the second half of the match.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
Stan bacsi, hogy fogadkozott, hogy meg kell nyerni minden felkeszulesi meccset, meg komolyan venni. Szloven 2. osztaly bajnokaval nem birnak. Ki kene mar tenni a szuret.Pesic-et serules miatt a 40. percben lekaptak. Jo ugynok voltNe aggódj, majd a holnapi kormányinfón bejelentik, hogy SZÉP kártyával focistát is lehet venni.
Toto21
Tony Adams
Pesic-et serules miatt a 40. percben lekaptak. Jo ugynok voltNe aggódj, majd a holnapi kormányinfón bejelentik, hogy SZÉP kártyával focistát is lehet venni.
Toto21
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃Mohamed próféta igaz kovetoire biztos más adózási szabályok vonatkoznak 😉
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.az igen, pont most akartam írni, hogy mi értelme, hogy viszik Mendyt és Zijest is, mert Európából úgyse fogják nézni többen a szaudi bajnokságot. de ha ez tényleg így van, az elég bicskanyitogató
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
Szereti a putri helyekből felépíteni a csapatokat 😀We are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) June 19, 2023
Welcome to #afcb, Andoni 🤝
Aha
Oké, így érthető a váltás
zacknorb
Jó focit játszat, szereti az NFL-t, nem lehet nem szeretni 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
superleagueWe are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
Aha
zacknorb

Liverpool Fc
We are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
Aha
A Celtic-nél a pénz sose volt igazán gond, inkább az, hogy elhordják a jobb játékosokat / edzőket, amikor jönnek az eredmények, kérdés ez most mennyire lesz téma a nyáron...Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
StormST
slowmotion
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
kérdés mennyit kap a Chelsea érte.Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐mondjuk legalább érte nem kár 😀
Tony Adams
Löfli
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐mondjuk legalább érte nem kár 😀
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.de azt nem tudjuk, mi van mögötte. lehet, hogy megzaklatott valakit, aztán elébe akarnak menni a dolognak. vagy lehet, hogy beszólt a tulajnak. vagy valami nagyobb nevet akarnak hozni. ki tudja?
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) June 19, 2023
Bournemouth have SACKED head coach Gary O’Neil pic.twitter.com/LW8cP74zi6
Sixo