NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!
ez tizi, pláne Karakónál 😀

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 576 — Csodabogár
"Ezt a szabadrúgást már nem végezhetjük el "

Srácok, ez már kellemetlen 😀
Kenny
Anno Knézy Jenő Fradi-meccsen: "bedobással jövünk".
nagylaza, főpohárnok
fia sem különb, pláne ha Szolnoki Olaj meccset közvetít.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 568 — beers & Packers

Kenny
Anno Knézy Jenő Fradi-meccsen: "bedobással jövünk".
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!

több mint 3 éve
Ez a Varga mekkora egy flegma fasz
petey
Duplázásban viszont kifejezetten jó.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 576 — Csodabogár
Ez a Varga mekkora egy flegma fasz

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 572
Adam Martin Woodgate-tel ellen tolja 😀
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 035
Ez is milyen már, hogy az Evertont nem tudunk megverni, de egy reálisan BL helyre pályázó Brighton ellen meg kiszenvedjük valahogy, gyengébben játszva.
Sixo
4 pontot csesztunk el két szarabb csapat ellen, az utolsó percben az elmúlt két fordulóban. Pont azt jelentené, hogy valódi versenyben lennénk a BL-ért, egy ennyire gyenge teljesítménnyel is
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 577 — Kinek mit intézett a kormánya
Azt hittem álmodom. Mióta megy az m4sporton ez a kibaszott "a kormány békét akar, az ellenzék világháborút" Fidesz-propagandafilm?
nagylaza, főpohárnok
amióta ma Vitya kitette a sonka hadművelet posztot

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 388 — LIGHTS OUT!
Ez is milyen már, hogy az Evertont nem tudunk megverni, de egy reálisan BL helyre pályázó Brighton ellen meg kiszenvedjük valahogy, gyengébben játszva.

több mint 3 éve
Azt hittem álmodom. Mióta megy az m4sporton ez a kibaszott "a kormány békét akar, az ellenzék világháborút" Fidesz-propagandafilm?
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 035
de jó lenne több ilyen támadást látni...csak 2-3 ember Kane szintjének közelében játszana folyamatosan
több mint 3 éve
Spurs-Brighton páros edzőkiállítás 😀😀😀😀
zacknorb
Olaszok egymás között

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 577 — Kinek mit intézett a kormánya
Spurs-Brighton páros edzőkiállítás 😀😀😀😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Ez hogy a francba nem piros Kodrónak?
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 865 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Nunes is bebaszta szépen a Dinamo ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 777 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na most már biztos hogy nem ismerik a szabályokat az angol var-osok ugyanis ez váll volt egyértelműen és nem kéz. Az hogy élőben nem adják meg ok de video alapján sem az érdekes...
davemayer
Szvsz pont nem váll volt de èn elfogult vagyok 🤪 meg egyèrtelműen kereste is a kèz a labdát. Ha váll akkor jobban megpattan a labda nem tudja így átvenni.
dande2
Igen nekem is ez volt az első reakcióm, ezért is élőben érthető hogy nem adták meg. Aztán a közelin látszott hogy a váll-kar találkozásánál pattan (ami szabály szerint nem kéz) és emiatt nem pattant el. Sztem ez gól volt, legalábbis én megadnám, de megértem hogy te miért nem 😊
davemayer
Mindegy úgy is egyenlítettek, ès eddig nem a mi meccsünk.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 541 — "Grammar maci"
Na most már biztos hogy nem ismerik a szabályokat az angol var-osok ugyanis ez váll volt egyértelműen és nem kéz. Az hogy élőben nem adják meg ok de video alapján sem az érdekes...
davemayer
Szvsz pont nem váll volt de èn elfogult vagyok 🤪 meg egyèrtelműen kereste is a kèz a labdát. Ha váll akkor jobban megpattan a labda nem tudja így átvenni.
dande2
Igen nekem is ez volt az első reakcióm, ezért is élőben érthető hogy nem adták meg. Aztán a közelin látszott hogy a váll-kar találkozásánál pattan (ami szabály szerint nem kéz) és emiatt nem pattant el. Sztem ez gól volt, legalábbis én megadnám, de megértem hogy te miért nem 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 777 — Így remélem megfelelek nektek.....
davemayer

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 541 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Azta budos mekkora Son gol
Duff
Csak több kéne belőle, nem 10 fordulónként 1.

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 482
Azta budos mekkora Son gol
több mint 3 éve
Kecsooooooooo
jobbágy#JC6
A skót bajnokság viszont kb eldőlt
warr_b
Épp a skót haverommal irogatok, nagy Rangers fan, totál kivan a védelemtől. Láttam az utolsó ker gólt, kabaré
jobbágy#JC6
Nem volt rossz meccs, de a kis japánnal meg Jotával nem bírtak mit kezdeni.
warr_b
Két ajándék gól neki. Megye 3 kb
több mint 3 éve
Ez amúgy kegyetlen.
Ezek a Kecsó játékosok tudjak kinek hol kell lennie, szépen passzolnal, és a legfontosabb: GONDOLKOZNAK pályán. Bárcsak sosem lenne vége a szezonnak, teljesen kész vagyok tőlük, csodálatos futball játszanak.
jobbágy#JC6
Azért Szivacski még tudna rajtuk lendíteni, nem? 😀
Bálesz
Mondtam neki, de jól el van Angyalföldön 😃
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 723 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kecsooooooooo
jobbágy#JC6
A skót bajnokság viszont kb eldőlt
warr_b
Épp a skót haverommal irogatok, nagy Rangers fan, totál kivan a védelemtől. Láttam az utolsó ker gólt, kabaré
jobbágy#JC6
Nem volt rossz meccs, de a kis japánnal meg Jotával nem bírtak mit kezdeni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"